Oferte de călătorie Squillace

Loc de istorie și frumusețe naturală

Gli hotel consigliati la Squillace

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 65

Club Esse Sunbeach situat în Golful Squillace, este la 300 de metri de plajă. Acesta oferă oaspeților săi tratamentul all inclusive și un copil gratuit. Satul multilingv, are piscine cu terase ...

Preț de la

€ 43

Alegeți stațiunea Porto Rhoca din Squillace din Calabria pentru vacanțele dvs. la plajă. Aruncați o privire la ofertele noastre, comparați-le într-adevăr și veți descoperi toate avantajele ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Squillace

Squillace este un oraș italian de 3.417 de locuitori din provincia Catanzaro. Se ridică pe trei dealuri la aproximativ 344 de metri deasupra nivelului mării, care sunt închise de două pâraie, Alessi și Ghetterello. Orașul este situat într-o poziție strategică pentru controlul golfului omonim, pe care se înalță cartierele Squillace Marina (cunoscute și sub numele de Squillace Lido sau Squillace Scalo) și Fiasco Baldaia. Potrivit unei legende, Ulise a fost cel care a fondat orașul. Regele Itacai, pe cand se intorcea din Troia, a aterizat, dupa o furtuna, intr-o zona cuprinsa intre raul Corace si raul Alessi, de aici isi are originea Squillace. Alte surse afirmă că Menesteo a fost cel care a fondat orașul.
Printre lucrurile care merită vizitate se numără aleile întortocheate ale orașului vechi, primăria, complexul monahal Clarisse, biserica gotică Santa Maria della Pietà și biserica San Matteo precum și câteva palate impunătoare și prestigioase la nivel artistic. arhitectural.
Dar simbolul orașului Squillace este, fără îndoială, Castelul Normand care se află în partea cea mai înaltă a centrului. Pe langa Squillace mai exista si Squillace Lido care este o statiune renumita pe litoral, cu ape limpezi si curate.

VEZI HARTA