Oferte de călătorie Squillace

Loc de istorie și frumusețe naturală

Hotelurile recomandate la Squillace

Vezi hartaVezi harta

Club Esse Sunbeach

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Catanzaro Squillace

Clubul Esse Sunbeach este un complex modern situat pe cea mai frumoasă porțiune a coastei ionice a Calabriei: Golful Squillace, unde plajele minunate sunt însoțite de sate istorice vibrante.

La € 57 / persoană noapte

Satul Porto Rhoca

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Catanzaro Squillace

Alegeți stațiunea Porto Rhoca din Squillace din Calabria pentru vacanțele dvs. la plajă. Aruncați o privire la ofertele noastre, comparați-le într-adevăr și veți descoperi toate avantajele ...

La € 43 / persoană noapte

Squillace

Squillace este un oraș italian de 3.417 de locuitori din provincia Catanzaro. Se ridică pe trei dealuri la aproximativ 344 de metri deasupra nivelului mării, care sunt închise de două pâraie, Alessi și Ghetterello. Orașul este situat într-o poziție strategică pentru controlul golfului omonim, pe care se înalță cartierele Squillace Marina (cunoscute și sub numele de Squillace Lido sau Squillace Scalo) și Fiasco Baldaia. Potrivit unei legende, Ulise a fost cel care a fondat orașul. Regele Itacai, pe cand se intorcea din Troia, a aterizat, dupa o furtuna, intr-o zona cuprinsa intre raul Corace si raul Alessi, de aici isi are originea Squillace. Alte surse afirmă că Menesteo a fost cel care a fondat orașul.
Printre lucrurile care merită vizitate se numără aleile întortocheate ale orașului vechi, primăria, complexul monahal Clarisse, biserica gotică Santa Maria della Pietà și biserica San Matteo precum și câteva palate impunătoare și prestigioase la nivel artistic. arhitectural.
Dar simbolul orașului Squillace este, fără îndoială, Castelul Normand care se află în partea cea mai înaltă a centrului. Pe langa Squillace mai exista si Squillace Lido care este o statiune renumita pe litoral, cu ape limpezi si curate.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)