Serenè Village

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Oferta de la Serenè Village este gândită pentru a satisface exigențele, dorințele și nevoielede distracție și relaxare ale adulților și copiilor datorită poziției sale particulare direct pe plaja nisipoasă înconjurată de o sugestivă pădure de eucalipt. Plaja privată pune la dispoziția oaspeților umbrele, șezlonguri și scaunde de plajă, cabine de schimb și dușuri, bar, punct de asistență și de informații, și este amenajată cu bărci cu vele și windsurf (în afara orelor de curs), canoe, pedalo și terende beach volley. Pe plajă este disponibilă zona amenajată ”Serenella Beach” rezervată copiilor de la Serenino. Serenè Village dispune do o mare pișcina cu apă dulce de 500 mp circa, cu două bazine dintre care unul cu hidromansaj (profundă de la 90 la 200cm), o pișcină cu topogane de 80 mp circa (adâncă 120 cm), o pișcină cu apă dulce pentru înot (25m x 8 m, profundă de la 120 la 150) și o pișcină, în interiorul Mini Clubului rezervată copiilor înscriși la Serenino (accesibilă în orarii prestabilite și copiilor de la 0 la 6 ani neînscriși dar înoțiti de părinți). Pentru cei mici este un special parc cu jocuri uriașe, elastice, leagăne, topogane și multe altele. Pentru cei care iubesc fitnessul, în afara modernei săli de sport, cu aparate izotonice, greutăți, tapis roulant, bici spinning, gimnastică de grup și asistența personalului calificat în orarii prestabilite, mai sunt și alte noutăți cum ar fi trezirea muculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body și Acquagym, Running, Nordic Walking și Pilates. Sunt în plus la dispoziție: un teren de forbal cu iarbă sintetică, două terenuri de fotbal în iarbă sintetică, două terenuri de tenis cu ciment, un teren polivalent tennis/fotbal în iarbă sintetică, un teren polivalent basket/volley în ciment, teren de bile cu kit pentru jucat și multe altele. Adulții se pot relaxa în centrul Bluwellness, unde sunt propuse tratamente de față și de corp, masaje relaxante, sportive și uleioase și percursuri de bunăstare personalizate.

Localitatea
Calabria păstrează o natură intactă și urme evidente ale civilizației din trecut din care își trage originea. Pe coastă, între Marinella di Cutro și Crotone, rezerva marină de la Capo Rizzuto și parcul arheologic de la Capo Colonna sunt un exemplu clar. În plus, în Calabria este posibil să admirați: sate cățărate pe coaste de munte, ascunse golfulețe și băi marine, păduri întinse și neatinse, mărturii magno-grecești și spendori bizantine, castele și biserici, muzee și monumente, parcuri și oaze naturale.

De vizitat și de cunoscut
Muzeul țăranului din San Leonardo de Cutro care adună, păstrează și valorizează obiecte foarte simnificative ale trediției agricole din Marchesato. Atraversând un percurs fizic al memoriei țărănești, este posibil să vizitați un spațiu tipic al vieții cotidiene, o zonă dedicată pământului, Atelor și meseriilor, o zonă dedicată strugurilor și transformării lor.

Cutro, sopranumită și ”oraș al șahului” sau ”oraș al pâinii și al șahului”. Locuri de cult și de interes cultural de vizitat sunt: Biserica Madre dedicată Sfintei Anunțiata, mânăstirea Frati Minori, biserica Santa Maria della Pietà, Biserica San Rocco, palatul Grisi, palatul Santa Chiara. De nepierdut pe 12 august “Partida de șah viu”. Inițiativa implică 150 figuranți care defilează în haine de epocă cusute de croitoresele din Cutro cu stofe scumpe și catifele. Ca prin magie apar palate cu ziduri brodate. Defilarea continuă cu o partidă de șah viu care se joacă pe o tabla pavimentată din piață.

"Le Castella" este parcul arheologic de la Capo Colonna, o încântătoare localitate turistică în apropierea Insulei Capo Rizzuto în provincia Crotone care se află pe o terasă care ține loc de coastă pe marea Ionică și se zice că are origini troiane. De vizitat splendidul Castel aragonez cu turnuri patrulatere situat pe o insulă a localității “Le Castella”. Continuând pe strada SS 106 se ajunge la Capo Colonna unde este posibil să admirați unica supraviețuită din cele 48 de coloane dorice care un timp era unul dintre cele mai frumoase temple dedicate Herei.

Santa Severina, unul dintre satele cele mai frumoase ale Italiei, comuna prezintă numeroase clădiri vechi de vizitat, printre care: Castelul, măstuos și impunător, o fortăreață bizantină. Separate de castel de un șanț profund, două stânci formează o vedere care se deschide spre un șcenariu sugestiv care merge de la munți de la Sila până la Marea Ionică; Battistero, la care se are acces printr-o ușă a Catedralei Santa Anastasia, este cel mai vechi monument bizantin al Calabriei: realizat între secolele VIII și IX , cu o bază circulară cu o cruce greceasă inclusă; Muzeul Castelli și Fortificazioni cu materiale expuse care trec din epoca de fier la cea clasică.

Crotone: Orașul lui Pitagora. În centrul vechi de la Crotone este posibil să admirați mărturii ale trecutului din acest minunat oraș, printre care Piața Pitagora, cea mai importană din Crotone, este înconjurată de conace construite în a doua jumătate a secolului 1800 și se ridică pe dăalul Cavaliere; Piața Duomo unde puteți admira spendida catedrală din secolul IX în al cărui interior se află cele mai frumoase capele din construcția originală cum ar fi cea dedicată Madonei negre di Capo Colonna și papatul Vescovil, ridicat în secolul XVI în care se păstrează unele steme principale ale vescovilor crotonezi. Una dintre clădirile cele mai importante dinCrotone este Castelul, fortăreață poligonală, care și astăzi păstrează intact tot farmecul epocii medievale.

La Sila Piccola și La Sila Grande. La Sila se află în inima Calabriei, înconjurată de o coloană de munți al cărui vârf mai înalt, Monte Botte Donato, atinge 1.928 mt. Este acoperită de o imensă pădure constituită în mare parte de conifere și fag și prezintă o faună bogată și de mare valoare naturalistică. Parcul este ambientul ideal pentru a efectua excursii pe jos, în mountain bike, călare pentru a practica orienteering, birdwatching, biowatching, fotografie naturalistică, schi alpin, schi de fond, excursii în barcă cu vele sau în canoe. Etnogastronomia oferă singulare și gustoase produse tipice ale economiei locale al ambientului silano și mediteranean.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Sunt admiși câini de talie mică (maxim 10 kg) cu supliment.
Satul este lipsit de bariere arhitectonice și este amenajat pentru persoanele cu handicap.
Pe plajă este disponibil scaunul JOB, specific pentru baia în mare.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în Camerele Premium și Confort.
Medicul din satul de vacanță este disponibil 24ore (pediatrul de la 17/06 până la 08/09).
Cabinet medical deschis în orarii stabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
Pișcină cu apă dulce de 500 mp circa, cu două bazine din care una cu hidromasaj.
Pișcină cu apă dulce pentru înot (25mt x 8mt, profunzime de la 120 la 150 cm).
Pișcină cu topogane de circa 80 mp circa (adâncă 120 cm)
Pișcină cu apă dulce rezervată copiilor.
Parc de joacă pentru copii cu jocuri uriașe, elastice, leagăne, topogane și multe altele.
Bucătăria pentru mămici cu asistență și accesibilitate 24 din 24.
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Lecții colective de înot, barca cu pânze și de la 4/6 până la 8/9 de tenis și tras cu arcul.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Teren de tenis, de fotbal cu iarbă sintetică, teren polivalent (tenis și basket).
Teren de bowling iluminat, ping-pong, beach volley.
Pecurs natural în pădure și parc de aventură pentru copii cu percursuri suspendate.
Trezirea muculară, Stretch and Tone, Total Body și Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates.
Folosirea liberă a bărcilor cu pânze (în afara orariilor de lecții colective).
Windsurf, canoe și pedalo, Puddle Surf, tour charter de introducere la barca cu pânze cu Tridente, conduși de instructori calificați.
Lecții colective de vele și vindsurf pentru adulți și copii.
Parcare auto nesupraveghiată.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino (de la 3 la 5 ani), SereninoPlus Club (de la 6 la 10 ani), Serenup(de la 10 la 14 ani) și SerenHappy(de la 14 la 17 ani). Către Gran Serena este diponibilă o echipă de animatori bine pregătiți care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere.Serenup și Serenhappy sunt deschise zilnic, exclus dumunica , de la 9.00 la 12.00 și de la 15.00 la 19.00.Posibilitatea de a lua masa cu animatorii. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Cei mai mici, de la 3 la 10 ani, pot continua distracția la Serenino Seral, zilnic, exclus duminica de la 21.30 la 23.30.Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Internet point.
Transferimente de la și către aeroport sau port.
Servicii și tratamente de la Bluwellness.
Închiriat scaune cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete (nu este permisă folosirea lor în complex).
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.

Activități
Activități de traino cu motoscaful (cu plată).
Dive center convenționat La Castella autorizat să dea brevetti de orice nivel (cu plată).
Lecții individuale pe barca cu vele și windsurf (cu plată).
Cursuri și pentru copii, scufundări, încărcare de butelii de oxigen și închiriat echipamente (cu plată).
Excursii cu barca și barca de cauciuc (cu plată).

Restaurant
Serenè Village oferă o varietate bogată, diversă și de calitate cu serviciu de bufet (inclus micul dejun) garantează cel puțin 25 feluri printre aperitive calde și reci, felul întâi și doi, nenumărate garnituri, grătare de carne și pește, prăjituri, fructe proaspete și diverse, vin la dozator și apă microfiltrată incluse la mese; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. La dispoziție și la cerere coșuri pentru a lua masa în afara complexului.Pentru cei atenți la linie este disponibilă o largă alegere de alimente proaspete și ușoare. Din când în când vor fi propuse produse tipice calabreze și surprize gastronimice. Pe timpul meselor chef de la Serenè Vilage vor fi protagoniștii unor Show-Cooking, gătind în sala bogate și apetisante feluri. Cele două săli de restaurnat climatizate, dispuse pe două etaje,fiecare cu un mare bufet circular în mijloc. Mesele alocate la sosirea în complex sunt de 8 sau 9 persoane, deci de obicei în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg Camera Confort aranjarea are loc la masă rezervată) cu fețe de masă în stil american. Hotelul dă atenție musafirilor cu intoleranțe alimentare la gluten, lactoziu, ouă. Către restaurantul principal este disponibil un meniu certificat AIC: la mucul dejun produse confecționate fără gluten (brioche asortate, biscuiți și păine prăjită) și un salam, la prânz și cină meniu compus din trei aperitive, două feluri întâi , două feluri doi și o prăjitură. Disponibile de le 18.06 până pe 09.09 de prenotat. În apropierea restaurantului, este o bucătărie deschisă zilnic 24 din 24, pentru mămicile care vor să pregătească ”papa” pentru cei mici. Serenè Village este dotat de bar foarte încărcat, unul în piață și unul pe plajă, din care unul deschis până seara târziu.

 

Soft All Inclusive
La restaurantul central micul dejun este prevăzut un bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrata, loc la masa rezervat pe toata perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 pâna la 8/9, pizze și snacksuri pe plaja de la 11.00 la 12.30. Serenusa Village oferă, în afara restaurantului central, restaurantul/ la grătar Il Gusto este posibil să luați masa de prânz sau cina de luni până sâmbătă de pe 11/06 până pe 15/9 cu masa rezervată de familie (are o disponibilitate limitată, se prenotează în complex cu o zi înainte). În baruri :apă microfiltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervata, un șezlong și un scaun de plaja de familie. În bucataria mame - ”biberonerie”: o zona dedicata părinților care vor sa gatească și să pregatească păpici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistență și disponibilitate de produse de baza în orariile meselor principale. Pentru consumațiile cu plată este necesară folosirea Smart Card.

All Inclusive
Se prenotează pentru sejururi de cel puțin 7 nopți (și doar pentru toți componenții prenotării), prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: În barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; bauturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersica, limonada, apa tonica, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la săptămână (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesara folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosita sa se ofere consumații la alte persoane. Aceasta formula poate fi revocata de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respecta regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Cele neindicate, lecții individuale de sport, servicii ale Bluwellness, unele servicii de la Bluserena SeaSport Club, excursii, transferimente, închiriat auto,  asistență medicală în afara orariului prestabilit și al studioului medical.

Suplimente
Card Club obligatiorie de la 3 ani în sus € 36 de persoană pentru prima săptămână, de la a 8 a noapte € 5 pe zi de persoană.
Dog Room: admiși câini de talie mică cu supliment la zi de € 14 în cameră Classic cu grădină și cușcă și farfurioarp.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Eventuala masă extra în soft All Inclusiv are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană. 
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână, ulterioare schimburi cu plată.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 19 la zi de la 29/7 la 25/8. 
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.

Reduceri
Copii 0-3 ani GRATIS pătuț si bucătăria/ biberoneria pentru mămici incluse.
Al treilea pat de la 3 la 8 ani gratis.
Al patrulea și al cincilea pat de la 3 la 8 ani -50%.
Al treilea, al patrulea și al cincilea pat de la 8 la 18 ani -50%.
Al treilea, al patrulea și al cincilea pat de la 18 ani în sus -20%.
Prin vârstă se înțeleg anii neîmpliniți.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6 de 0-3 ani -70%, 3-18 ani -60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani -40%, 3-18 ani -30%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!