Marina di Cutro

Gli hotel consigliati in Marina di Cutro

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 76

Serenè Village este un complex turistic de 4 stele situat direct pe o plajă frumoasă de pe coasta Ionică, mărginită de o pădure de eucalipt. Se ridică în Località Marinella di Cutro. Se ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Marina di Cutro: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Marina di Cutro, face parte din comuna Cutro care cuprinde și fracțiunea turistică Steccato di Cutro, în provincia Crotone, la circa 226 metri deasupra nivelului mării, la o distanță de circa 20 km de aeroportul din Crotone și la 75 km de cel de la Lamezia Terme. Se laudă cu numele de oraș prin titlul onorific primit în 1575 de la Regele Filippo II de Spania, întrucăt un locuitor a deventi primul campion de șah din Europa și Noua Lume, și pentru acest motiv Cutro a fost cunoscută ca oraș al ”pâinii și al șahului”.

Orașul este cunoscut și pentru "calanchi", adică joasele coline gălbui date de cultivarea grâului, care evocă caracteristicile ”dunelor deșertice”. Teritoriul este atraversat de o serie de răuri și dispune de circa 7 km de coastă, deschisă pe marea Ionică, constituită de plaje de nisip alb și mare cristalină unde este posibil să vă relaxați și să faceți lungi plimbări.

Pe lângă marina găsim comuna Cutro, unde se poate vizita: Palatul Santa Chiara, Chiesa della SS.ma Annunziata și Collegiata, Biserica del Crocifisso, ținută de frații francescani și celebră pentru miraculoasa statuie a lui Cristo în Croce, creată în secolul XVII de un francescan și declarată monument național.

VEZI HARTA