Marina di Cutro

Hotelurile recomandate in Marina di Cutro

Vezi hartaVezi harta

Porto Kaleo Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Marina di Cutro

Fruit Village Marinella di Cutro Porto Kaleo Resort 4* oferă o vacanță în mijlocul naturii, cu plajă privată și camere confortabile. Un loc perfect pentru relaxare și distracție.

La € 60 / persoană noapte

Serenè Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Marina di Cutro Steccato di Cutro

Serenè Village este un complex turistic de 4 stele situat direct pe o plajă frumoasă de pe coasta Ionică, mărginită de o pădure de eucalipt. Se ridică în Località Marinella di Cutro. Se ...

La € 76 / persoană noapte

Ce să vezi in Marina di Cutro

Marina di Cutro, face parte din comuna Cutro care cuprinde și fracțiunea turistică Steccato di Cutro, în provincia Crotone, la circa 226 metri deasupra nivelului mării, la o distanță de circa 20 km de aeroportul din Crotone și la 75 km de cel de la Lamezia Terme. Se laudă cu numele de oraș prin titlul onorific primit în 1575 de la Regele Filippo II de Spania, întrucăt un locuitor a deventi primul campion de șah din Europa și Noua Lume, și pentru acest motiv Cutro a fost cunoscută ca oraș al ”pâinii și al șahului”.

Orașul este cunoscut și pentru "calanchi", adică joasele coline gălbui date de cultivarea grâului, care evocă caracteristicile ”dunelor deșertice”. Teritoriul este atraversat de o serie de răuri și dispune de circa 7 km de coastă, deschisă pe marea Ionică, constituită de plaje de nisip alb și mare cristalină unde este posibil să vă relaxați și să faceți lungi plimbări.

Pe lângă marina găsim comuna Cutro, unde se poate vizita: Palatul Santa Chiara, Chiesa della SS.ma Annunziata și Collegiata, Biserica del Crocifisso, ținută de frații francescani și celebră pentru miraculoasa statuie a lui Cristo în Croce, creată în secolul XVII de un francescan și declarată monument național.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)