CDSHotels Terrasini Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

CDSHotel Terrasini Resort

Cufundat într-un parc de 27 de hectare, cu măslini, cactusi, piroase și o exfoliere luxuriantă mediteraneeană, oferă oaspeților o panoramă de o frumusețe incomparabilă pe Golful Castellammare. Aproape toate camerele, terasele mari, piscinele, restaurantele și barurile se potrivesc armonios pe faleza care se abate spre mare și se bucură de o priveliște uluitoare.

CDSHotels Terrasini este una dintre cele mai cunoscute facilități de cazare siciliene și un punct de referință pentru italieni și străini din întreaga lume de pe insulă. Poziția sa strategică vă permite să ajungeți cu ușurință la multe site-uri cu o valoare istorică, naturalistă și culturală ridicată. Pentru a completa oferta, Tobogganul: unul dintre cele 10 cele mai cunoscute alunecări de apă din lume și cel mai înalt din Europa; 4 serii de diapozitive poziționate pe faleză cu vedere la Golful Castellammare care traversează 3 piscine cu apă de mare și se termină în apa cristalină a golfului. CDSHotels Terrasini este structura ideală pentru vacanțe privilegiate între natură, relaxare și distracție.

Camere 

803 camere, inclusiv 552 vedere superioară la mare (de la 2 până la 4 paturi) și 251 vedere la parcul Comfort (de la 2 până la 4 paturi). Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar (completare la cerere), uscător de păr, TV, telefon, seif, balcon privat sau terasă, baie cu duș și uscător de păr. Printre confortul triple sunt 10 camere pentru persoanele cu handicap.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!