Oferte de turism Terrasini

Satele plajelor și coastelor sunt perfecte pentru o vacanță la plajă

Hotelurile recomandate in Terrasini

Vezi hartaVezi harta

CDSHotels Terrasini Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Terrasini

CDSHotels Terrasini este una dintre cele mai cunoscute facilități de cazare siciliene și un punct de referință pentru italieni și străini din întreaga lume de pe insulă. Poziția sa strategic ...

La € 80 / persoană noapte

TH Florio Park Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Palermo Cinisi

O bijuterie înconjurată de natură care strălucește pe coasta Castellammi în Terrasasini în Sicilia de Vest. Plaja fină pentru iubitorii de mare este echipată cu șezlonguri și umbrele pentru ...

La € 68 / persoană noapte

Terrasini

Încă în afara principalelor ghiduri turistice din Sicilia, Terrasini este o țară încântătoare, cu coaste și plaje perfecte pentru surfing și windsurfing, navigație, kituri, scufundări etc. Acesta este la aproximativ 40 km de Palermo și câțiva km de aeroportul Falcone și Borsellino. În apropiere există o rezervație naturală administrată de WWF (Capo Rama), iar dealurile din jur sunt ideale pentru drumeții și ciclism, deși muzeul local D'Aumale și descoperirile sale arheologice, folcloristice și naturaliste merită vizitate.

În apropiere de Terrasini există o rezervație naturală administrată de WWF (Capo Rama), iar dealurile din jur sunt ideale pentru drumeții și ciclism, deși muzeul D'Aumale și descoperirile sale arheologice, folcloristice și naturaliste merită vizitate.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)