Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotelul Granserena se află la Torre Canne, in mijlocul Pugliei celei mai frumoase, direct la mare. Poziția sa particulară și înclinația către ospitalitate fac din acest sat de vacanță ținta ideală pentru a satisface exigențele de relax și de distracție ale adulților și copiilor. Hotelul are la dipsoziție 320 de camere care se împart în Classic, Premium și Confort, fiecare dotată de tot confortul, distante circa 200 m de plaja privată cu nisip fin, amenajată cu șezlonguri, umbrele, scaune de plajă, cabine de schimbat, dușuri, bar, centru de asistență și informații. Oaspeții pot să se bucure de propria vancanță pe bordul marii pișcine cu apă termală de 550 mp circa, cu tobogane de apă, hidromasaje sau săltând în pișcina termală ideală pentru înot. Pentru cei mici în schimb, în interiorul Mini Club-ului, este diponibilă o pișcină de apă dulce, înconjurată de un parc amenajat cu jocuri uriașe, elastice, leagăne, tobogane și multe altele. Pentru iubitorii de fitness sunt disponibile o modernă sală de sport cu aparate izotonice, greutăți, walking și bici spinning, gimnastică de grup și asistența unui personal calificat în orarii prestabilite. Vor fi efectuate numeroase cursuri gen trezire musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body și Acquagym, Running, Nordic Walking și Pilates. Sunt la dispoziție și teren de fotbal în iarbă sintetică, cu iluminare nocturnă, două terenuri polivalente de basket/tenis cu iluminație nocturnă, teren de bowling nu setul pentru joc, tras cu arcu, beach volley și multe alte activități. Pentru iubitorii de bunăstare și de ape termale este oportunitatea de a folosi termele de la Torre Canne, clasificate primele la un nivel Super, printre cele mai frumoase din Italia, care au deschidere direct la mare. Datorită convenției cu serviciul național de Sănătate este posibil să se efectueze cure respiratorii (inhalații și insulfații), nămol, fizioterapie și reabilitare. 

Restaurant
Hotelul GranSerena oferă o varietate bogată, diversă și de calitate. Cu serviciu de bufet (inclus micul dejun) garantează cel puțin 25 feluri printre aperitive calde și reci, felul întâi și doi, nenumărate garnituri, grătare de carne și pește, prăjituri, fructe proaspete și diverse, vin la dozator și apă microfiltrată incluse la mese; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. La dispoziție și la cerere coșuri pentru a lua masa în afara complexului. Cele două săli de restaurnat climatizate, sunt dotate de un mare bufet circular în mijloc. Mesele alocate la sosirea în complex sunt de 8 sau 9 persoane, deci de obicei în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg Camera Confort aranjarea are loc la masă rezervată). În mod particular se dă atenție musafirilor cu intoleranțe la gluten, lactoziu, ouă. Complexul turistic dispune și de o bucătărie pentru mămici acesibilă zilnic 24 din 24, unde se pot prepara ”păpici” pentru cei mici, cu asistență și disponibilitatea de produse de bază, în orariile de mese principale. Este prevăzută de grătare electrice, frigidere, chiuvete, mese, scaune, scăunele, oale, încălzitor de biberoane, cuptoare cu microunde, mixere, aparate de sterilizat și de omogenizat. Sunt în plus disponibile frigidere de folosit în mod exclusiv de mame, pentru a păstra alimentele personale.

Localitatea
Torre Canne este o localitate balneară care aparține în mod oficial de Fasaro. Izvoarele termale naturale ale orașului atrag vizitatorii de mai bine de un secol, datorită apelor vindecătoare și bogate de minerale care, se zice, oferă și remedii de înfrumusețare. Plajele, lungi și largi faleze de nisip auriu din fața mării deloc profunde dinspre partea Pugliei Adriatice, sunt atracția principală de la Torre Canne care ofreră propriilor vizitatori o atmosferă pictorescă unică.

De văzut și de cunoscut
Zoosafari de la Fasaro, unit parcului de distracții Fasolandia, este o țintă de excursii și de plimbări. În parcul faunistic (cel mai mare din Italia) sunt găzduite specii animale de pe cele 5 continente care trăiesc libere la granițele Parcului și pe care este posibil să le observați, fotografați și filmați în habitatul lor atraversând grădina zoo cu propriul autoturism. În parcul de distracții în schimb: atracții la înălțime, spectacole, discotecă, teatru, restaurante și un interesant delfinariu.

Cisternino, o comună care se ridică pe o treaptă calcaroasă a Murgiei inedite din sud-est, atinsă de briza apropiatului Adriatic și înconjurată de vegetația terenurilor din jur. Cisternino se bucură de o poziție geografică privilegiată și se carecterizează prin ale sale case albe tipice, din calcar, străduțele pline de gerani, arcuri, mici lojii, tăiate în piatră și scări care dau mișcare surprinzătorului centru vechi.

Locorotondo, situat pe valea D’Itria la jumătatea străzii dintre Adriatic și Ionic se află Locorotondo, faimos prin faptul că a intrat în exclusivul Club: cel al ”Satelor celor mai frumoase din Italia”. În particular este foarte interesant centrul vechi care impresionează prin armonia generală și intimă pe care o au casele cu neobișnuitele acoperișiri albastre numite ”cummerse”. De vizitat și Palatul Comunal sediul al Primăriei și al Universității, nume care în trecut se dădea Primăriei.

Martina Franca, un elegant orășel situat la 431 m deasupra mării, situat pe una dintre ultimele coline meridionali de la Murgia sud-orientală, domină minunata Vale d'Itria, o splendidă întindere verde alb de trulli. În centrul vechi se poate admira Arta Barocă exprimată prin ale sale străzi, străduțe albe, conace boierești și măestoase și monumentale biserici. De vizitat Palatul Ducale sediu al Festivalului de la Vale d'Itria care vara implică multi artiști și vizitatori din toată lumea, catedrala de la San Martino și Biserica del Carmine.

Ostuni, cunoscută și ca ”orașul alb” este un minunat oraș dominat de milenaria coloană terminală de la Via Appia și este plin de monumente : Castelele Aragonese și Svevo, biserica Cristo în stil romantic, Biserica de la Santa Maria del Casale, fântâna Tancredi și templul circular de la San Giovanni al Sepolcro.

Polignano, celebră prin faptul că a dat naștere cunoscutului Domenico Modugno, pe țărmul mării Adriatice, pe o suprafață de 63 kmp și cu o formă geometrică aproape triangulară. În mod interesant Abbazia de la San Vito din perioada Normanno, Via Traiana din perioada romană care unea Roma de Brindisi și istoricele palate din perioada feudală a Guvernatorului, din Feudalism și cel al Ceasului.

Peșterile de la Castellana, descoperite de speologul Franco Anelli în 1938, prezentând încrețituri calcare de o rară frumusețe. Percursul turistic se extrinde pe circa 3 kilometri printre locuri cu nume sugestive ca Grotta Nera, Corridoio dell'Angelo, Cavernetta del Presepe, Caverna del Precipizio, Laghetto dei Cristalli și Grotta Bianca.

Trulli de la Alberobello, patrimoniu Unesco din 1996, tipice construcții conice în piatră, în general ridicate ca adăpost temporal în zonele de sat sau locuințe permanente pentru agricultori. O mare parte din adunarea de la Alberobello în orașul Bari, și până în anii '50 și în comuna de la Villa Castelli în provincia de Brindisi, este constituit de trulli.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Satul este lipsit de bariere arhitectonice și este amenajat pentru persoanele cu handicap.
Camere pentru persoane cu greutăți în mișcare, loc rezervat în parcare, în anfiteatru și pe plajă.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în Camerele Premium și Confort.
Medicul din satul de vacanță este disponibil 24ore (pediatrul de la 18/06 până la 09/09).
Cabinet medical deschis în orarii stabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
În anfiteatru spectacole în fiecare seara noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Pișcină cu tobogane de apă și o pișcină ideală pentru înot.
Lecții colective de înot, barca cu pânze și de la 4/6 până la 8/9 de tenis și tras cu arcul.
Teren de tenis, de fotbal cu iarbă sintetică, teren polivalent (tenis și basket).
Teren de bowling iluminat, ping-pong, beach volley.
Folosirea liberă a bărcilor cu pânze (în afara orariilor de lecții colective).
Windsurf, canoe și pedalo, Puddle Surf, tour charter de introducere la barca cu pânze cu Tridente, conduși de instructori calificați.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către Gran Serena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Internet point.
Închiriat auto și tranferimente.
Parcare închisă și nesupraveghiată.
Închiriat scaune cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete (nu este permisă folosirea lor în complex).
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.

Activități
Servicii și tratamente în Centrul Termal și cel Bluwellness (cu plată).
Teren de golf cu 18 găuri ”San Domenico Golf”(cu plată).
Călărit cu lecții de echitație (cu plată).
Lecții individuale pe barca cu vele (cu plată).
Excursii (cu plată).

Soft All Inclusive
La restaurantul central micul dejun este prevăzut un bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrata, loc la masa rezervat pe toata perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 pâna la 8/9, pizze și snacksuri pe plaja de la 11.00 la 12.30. Către restaurantul/ la grătar Il Gusto este posibil să luați masa sau cina de luni până sâmbătă de pe 11/06 până pe 15/9 cu masa rezervată de familie (are o disponibilitate limitată, se prenotează în complex cu o zi înainte). În baruri :apă microfiltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervata, un șezlong și un scaun de plaja de familie. În bucataria mame - ”biberonerie”: o zona dedicata parinților care vor sa gatească și să pregatească papici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistența și disponibilitate de produse de baza în orariile meselor principale.

All Inclusive
Prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: În barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; bauturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersica, limonada, apa tonica, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la saptamâna (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesara folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosita sa se ofere consumații la alte persoane. Aceasta formula poate fi revocata de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respecta regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Suplimente
Card Club (obligatiorie de la 3 ani în susde pe 27/5 până pe 9/9) € 36 de persoană pentru prima săptămână, de la a 8 a noapte € 5 pe zi de persoană.
Camera cu balcon € 7 pe zi de cameră.
Camera cu balcon cu vedere la mare € 14 pe zi de cameră. 
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Pentru cei care aleg Check Out Posticipato, eventuala masă extra în pensiune Plus are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană. 
Parcare internă încercuită, nesupraveghiată, € 4 pe zi, € 24 pentru prima săptămână, € 37 pentru 2 săptămâni.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 19 la zi de la 29/7 la 25/8. 
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână, ulterioare schimburi cu plată.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.

Reduceri
Copii 0-3 ani GRATIS în al 3°, 4° și al 5° pat, pătuț si bucătăria pentru mămici incluse.
Al treilea pat de la 3 la 8 ani -80% de la 27/5 până la 24/6 și de la 24/6 până la 9/9  -70%.
Al treilea pat de la 8 la 12 ani -60% de la 27/5 până la 24/6 și de la 24/6 până la 9/9; 
Al treilea pat adulți -20%.
Al patrulea și al cincilea pat copii de la 3 la 8 ani -80% de la 27/5 până la 24/6; -60% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat de la 8 la 12 ani -50% de la 27/5 la 24/6; -40% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat adulți -20%.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6 de  0-3 ani 60%, 3-12 ani 50%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani 30%, 3-12 ani 20%.
Prin vârstă se înțelege anii neîmplitiți încă.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Cele neindicate, lecții individuale de sport, servicii ale Centrului Termal și ale Bluwellness, excursii, transferimente, închiriat biciclete (nu sunt permise în interiorul complexului) și auto, călărit, asistență medicală în afara orariului prestabilit și al studioului medical. 

Politici de anularePolitici de anulare

Per soggiorni fino al 05/08 e dal 27/08:
Cancellazione gratuita fino a 14 giorni prima dell'arrivo
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Per soggiorni dal 06/08 al 26/08:
Cancellazione gratuita fino a 28 giorni prima dell'arrivo
Da 27 a 21 giorni penale del 10%
Da 20 a 14 giorni penale del 30%
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)