Torre Canne di Fasano

Terme, o mare de smerald și nisip alb

Gli hotel consigliati in Torre Canne di Fasano

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 71

Satul de vacanță de 4 stele la Torre Canne de la Fassano, dispune de o frumoasă plajă privată unde marea este in mod particular potrivită copiilor. Hotelul este compus din 320 de camere până ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Torre Canne este un cartier al comunei Fasano, o localitate balneară cu plaje aurii care reintră în ”Parcul natural regional Dune Costiere de la Torre Canne și de la Torre San Leonardo”. Simbolul acestul cartier este Farul care luminează coasta, stâncile și cristalina mare din față, cunoscută și pentru faimoasele Terme cu puteri de vindecare și benefice. Torre Canne se laudă cu lungi și frumoase plaje de nisip fin și de un mare care oferă o șcenă naturală unică, deține de 4 ori premiul ”Steagul Albastru”.

În apropiatele sate se pot vizita cele mai mari și mai vechi ferme ale Pugliei, întărite ca fortărețe și cufundate în plantații de măslini. În apropiata Fasano, la 8 km circa, se pot vizita diferite monumete istorice și naturale ca, de exemplu, Muzeul Arheologic de la Egnazia, biserica Sant'Antonio Abate, ferma lui Sant'Antonio Abate de Grecis, Minareto, Zoo Safari, unde este posibil să vedeți animalele în condiții de libertate, fără bariere sau construcții. O atenție particulară trebuie acordată și bucătăriei de la Torre Canne care păstrează intacte tradițiile culinare regionale cu o folosire inteligentă a produselor la km 0. Importată este producerea roșiilor Regina, cultivate direct la Fasano.

Animație, sărbători pe plajă, mare de smerald, piețe, târguri, discoteci și o bună bucătărie sunt ingredientele principale ale unei vacanțe perfecte, la puțini kilometri de cele mai bune șcenarii istorice și naturalistice ale Pugliei.

VEZI HARTA