Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Araba Fenice Village - satul de vacanță Phenix, printre cele mai bune sate de vacanță turistice din Salento, înconjurat de o natură necontaminată, de o pădure minunată care se termină pe o plajă argintie lungă circa 800 metri, de unde de are acces la marea cristalină în care sunt posibile splendide scufundări. Structura este la doar cățiva kilometri de Otranto, localitatea cea mai orientală a Italiei, faimoasă este localitatea întrucăt face parte din exclusivul club ”Satele cele mai frumoase ale Italiei”. Cufundată de un parc de 60.000 mp, Araba Fenice Village este alcătuită din două clădiri cu 130 de unități locuibile, situate la parter sau la primul sau al doilea etaj, dotate de zonă de gătit, servicii private cu duș, aer condiționat autonom, telefon, tv sat lcd, seif. Aranjarea poate fi: Garsonieră de 2/3 locuri compusă din sufragerie cu pat matrimonial și posibilitatea de a adăuga un pătuț pentru copii de maxim 12 ani, mică intrare cu zonă de gătit și terasă; Două camere pentru 4/5 persoane de 45 mp, compuse din sufragerie cu canapea extensibilă de 3 locuri(spătarul canapelei se modifică în al treilea pat pentru copii de până la 12 ani), cameră matrimonială, terasă sau grădiniță; Trei camere pentru 6/7 persoane de 55 mp, compuse din sufragerie cu canapea extensibilă de 3 locuri(spătarul canapelei de modifică în al treilea pat pentru copii de până la 12 ani), cameră matrimonială, cameră cu un pat suprapus și terasă. Sunt disponibile camere amenajate pentru persoane cu dizabilități în garsonierele de la parter. La 1200 metri este situat exclusivul lido privat de nisip fin ”Caraibi din Salento”, chiar în fața celebrelor stive de la Torre dell’Orso denumite ”Cele două Surori”, printre frumusețile naturale cele mai sugestive ale coastei adriatice. Lido este ușor de ajuns cu serviciul de navetă inclus în Card Club. Nicolaus Team va îndulci sejurul cu un bogat program de animație și sport cu jocuri, turnee, cursuri colective de tennis, aerobic și dans, distracție seara cu piano bar, spectacole în anfiteatru și seri cu temă. Pentru copii este disponibil Nicolino Club, cu personal calificat și în compania mascotei Nicolino, împărțite în funcție de vârstă iar pentru tineri este disponibil Nick Club(12/17 ani) cu turnee și cursuri sportive colective, jocuri colective, spectacole și sărbători.

Restaurant
Micul dejun, prânzul și cina vor fi servite gen bufet și  băuturile apa și vinul de casă (la dozator) vor vi incluse. Pe timpul săptămânii este prevăzută o cină tipică salentină și o cină de gară. Posibilitatea pentru mame de a folosi gratuit zona de gătit din cameră pentru a prepara mâncăruri copilor. Zona de natură și de bunăstare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață cu preferință pentru bucătăria vegetariană sau vegan este prevăzut un colț cu produse specifice (biscuiți, felii de pâine, de orez, torturi, lapte de soia sau de orez, cereale, corn flakes, băuturi de zi). Intoleranțe: pentru oaspeții care au intoleranțe alimentare(gluten/lactoziu) sunt disponibile produse de bază confecționate (pâine, pastă, biscuiți fără gluten și/sau lactoziu, înghețată fără gluten); clienții pot integra totul cu propriile produse. Este necesară în orice caz semnalarea în fază de prenotare. Pentru eventuale alte intoleranțe sau alergii alimentare specifice este necesară verificarea și confirmarea disponibilității din partea structurii. El Chiringuito: situat în apropierea plajei private, dispune de servicii cu plată, bar, masă caldă și/sau de luat la sac, pizzerie, grill, restaurant, lounge bar și zonă relax. Toate zilele se organizează aperitive și seri la temă. Către Barul Piazzetta (de la 10:00 la 22:00) băuturi nealcoolice, sucuri de fructe la caraffa, granite și thè rece, totul servit în pahare de plastic. De la 12.00 la 12.30 și de la 19.00 la 19.30 Aperitime către Bar Piazzetta. Notează bine cu plată : alcoolicele și superalcoolicele naționale/externe, cafetăria, băuturile și apa ce nu sunt de la dozator, înghețata și toate produsele care nu sunt incluse în oferta Soft Inclusive.

Localitatea
Torre dell'Orso este o localitate balneară de la Salento, marina de la Melendugno, în provincia Lecce. Notă pentru larga plajă de un nisip fin argintiu, Torre dell'Orso se mândrește cu o mare în mod particular limpidă datorită curenților care vin de la Canalul d'Otranto. Datorită acestei caracteristici, vara, localitatea este frecventată de mulți turiști și mai mulți ani a fost premiată cu Stegulețul Albastru al Europei pentru transparența și gradul de curățenie al apei. Plaja este o insenatură lungă de circa 800 metri delimitată de două stânci înalte. În spatele plajei se găsesc dune joase cu o pădure plantată (în timpul fașciștilor) pentru a îmbunătăți zona. În sudul insenaturii izvorăște râul Brunese.

De vizitat și de cunoscut
În extremul sud al plajei de la Torre dell'Orso, la mică distanță de plajă, se întâlnesc două stive, apropiate și asemănătoare, zise și cele două surori. Conform legendei numele derivă de la două surori care într-o zi au hotărât să scape de muncile zilnice și să se răcorească în mare. Ajunse la Torre dell'Orso, s-au aruncat în marea agitată nemaireușind să ajungă la mal. Zeii, mișcați de compasiune, le-au trasnformat în acele două stive sugestive.

Caraibi din Salento, un stabiliment balnear situat în minunata Baia di Torre dell’Orso. Caraibi din Salento sunt locul ideal unde petrece propriile zile pe plajă datorită numeroaselor servicii pe care stabilimentul, poziționat în fața celebrelor stive ”cele două surori”, oferă propriilor oaspeți. Mare cristalină, nisip alb și fin, și o pădure deasă și luxurioasă în spate. Location unică pentru a petrece o vacanță unică în Salento.

El Chiringuito Lounge Bar este un beach restaurant și un lounge bar. Poziția este strategică: cufundat în luxurioasa pădure de la Torre dell’Orso, este situat la puțini metri de minunata baie de la Torre dell’Orso. El Chiringuito Lounge Bar este deschis și la prânz și la cină, este un loc ideal unde se pot efectua primiri, zile de naștere și evenimente sau location pentru concerte și întâlniri muzicale. La Chiringuito este prezentă o zonă amenajată cu umbrele și șezlonguri,denumită “Solarium”.

Pasticeria Dentoni este o gelateria/cofetărie de la Torre dell’Orso cunoscută pentru calitatea și bunătatea produselor sale mai ales floarea la ureche care este Torta Crepes. În față, dealungul mării de la Torre dell’Orso se admiră o captivantă panoramă a glofului, Pasticeria Dentoni este alegerea zilnică pentru o înghețată, o prăjitură tipică leceză, un aperitiv.

Numeroase sunt principalele evenimente, manifestărie și târgurile de la Salento cum: La Naoptea de la Taranta un festival și super concert la Melpignana, Noaptea Albă la Lecce, Alba poporului: Revelionul (Otranto), carnavalul de la Gallipoli, sărbătoarea din Santa Domenica la Scorrano, sărbătoarea sfinților San Pietro și Paolo și tarantate la Galatina, Focara di Sant'Antonio la Novoli, Canti della Passione: Paștele (Grecia Salentina) și sărbătoarea lui San Rocco: dansul spadelor (Torre Paduli).

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Sejururi libere minim 3 nopti până pe 10/6 și după 09/9, de sâmbăta/ până sâmbăta pe restul perioadei.
Animale de talie mică admise la cerere, se poate cere un supliment.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Lift.
Parcul de joacă pentru copii.
Wi-Fi în zonele comune în interiorul structurii.
Parcare auto.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Sală congrese.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Folosirea echipamentelor sportive, trenulețul navetă de la/către plajă, activități de animație, cursuri de tennis, aerobică, dans, folosirea pe zi a terenuriloro sportive și a pișcinei(cu Card Club).

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Prosoape de mare (cu plată).
Quad circa 2 km (cu plată).
Închiriat cărucioare (cu plată).
Călărit la circa 1 km (cu plată).
Diving și windsurf la circa 4 km (cu plată).
Canoa pe plajă sau  la 8 km (cu plată).
Kite surf pe Lacurile Alimini sau San Cataldo (cu plată).

Oferta include
Parcare privată nesupraveghiată.
Parcul de jocuri pentru copii, sală de jocuri și sală congrese.
Wi-Fi în zonele comune.

Suplimente
Serviciu plajă de confirmat în momentul prenotării  euro 100,00 pe săptămână de apartament până la  17/6 și după 2/9, în restul perioadei euro 300,00 în primul rând,
euro 260,00 la al doilea rând, euro 220,00 în al treilea rând, euro 200,00 în al patrulea rând,
euro 180,00 în al cincilea rând, euro 160 de la al șaselea la al nouălea rând,
euro 120,00  pentru ultimele rânduri.
Mese pentru celiaci euro 7,00 la masă (pâine și pastă  la prânz și cină).
Linea Prestige euro 84,00 pe săptămână , de plătit pe loc și se cere în momentul prenotării.
Folosirea zonei de gătit din cameră la cerere, curățenia finală 35,00 euro.
Pătuț 70,00 euro pe săptămână, de cereut la prenotare și de plătit pe loc.
Card Club obligatoriu de plătit pe loc, 40,00 pe săptămână, de persoană de la 4 ani din perioada  10/6 până la 2/9, euro 30 în restul perioadelor.
Animale euro 70,00 de plătit pe loc pentru dezinfecția finală.

Reduceri
Single + copil 1 adult și1 copil până  la 12 ani sistemati în Grsonieră plătesc un bilet întreg și unul la jumătate. 
Plaja gratis pentru sejur de la  27/5 la 10/6 și de la 9/9 până la 23/9.
Card Club Gratis pentru sejur de la 27/5 la 17/6 și de la  9/9 până la 23/9.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului, bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.
Card Club obligatoriu pentru următoarele servicii: trenuleț-navetă de la/către  plajă la orarii stabilite, activități de distracție și sport cu jocuri, turnee, cursuri colective de tenis, aerobic, dansuri, distracție seara cu piano bar, spectacole în anfiteatru, folosirea terenului de tenis, de fotbal, tras cu arcul, ping pong, 3 pișcine (una dintre le cu topogan pentru copii).

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)