Fruit Village La Brunese

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

 Satul stațiunii La Brunese

Înconjurat de tufă mediteraneană, ieșit din haos și căldură, la doar 5 minute de splendida plajă din Torre dell'Orso. Pumto excelent pentru a vizita Otranto și Lecce, care sunt la doar 30 de minute distanță cu mașina. Satul are două tipuri diferite de cazare, împărțite în dormitoare și apartamente, concepute pentru a vă face să vă trăiți vacanța în intimitate datorită spațiilor verzi mari, intrărilor independente și distanței scurte de principalele servicii ale stațiunii.

La Clubul Satului „La Brunese nu doar copiii voștri se distrează. Animatorii noștri sunt aici pentru dvs. Dacă doriți, puteți participa la activitățile și turneele noastre pe terenurile de sport ale satului, la excursii organizate pentru a descoperi frumusețile din Salento, iar seara ne întâlnim cu toții împreună în marele amfiteatru pentru a participa la spectacole de cabaret, muzicale și întotdeauna spectacole noi.

Restaurantul

Unul dintre lucrurile pe care oaspeții noștri le apreciază cel mai mult la vacanțele din stațiunea La Brunese” este momentul în care se așează la masă. De ce? Simplu, pentru că atunci când există calitate a materiilor prime, creativitate, varietate de rețete și angajament în prepararea felurilor de mâncare, nu vă înșelați. Pasiunea în ceea ce facem și nivelul ridicat de pregătire a personalului nostru dau întotdeauna roade. Bucătarul nostru este foarte agitat în această privință și ne place așa, l-am lăsat.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!