Festivalul San Martino din noiembrie la Ischia

Evenimente, festivaluri și târguri în noiembrie 2022 în Ischia

Venerdì 30 Settembre 2022 | di Luisa B.

Descoperiți evenimentele și târgurile din noiembrie 2022 în Ischia

Sărbătoarea San Martino în Forio

Sărbătoarea San Martino din Forio d'Ischia este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase și semnificative evenimente din Ischia. Se desfășoară în municipiul Forio d'Ischia pe 6 noiembrie 2022: un eveniment care nu trebuie ratat cu tradiționalul prânz de duminică „Festa Amore e Vino”.

Sărbătoarea San Martino în Forio

Un festival care are loc de-a lungul frumoasei străzi principale a orașului Forio.

Sărbătoarea San Martino în Forio

Evenimentul este organizat de Asociația Actus Tragicus împreună cu Arti e Mestieri, Ristorante Epomeo, Bistrò La Spadara, Chef Angelino, Cafè Internazionale, La Strambata în colaborare cu producătorii de pizza Enzo, Mario Barone și Ivana Maresca, Pro Loco Panza, Pescheria U Paranziell , Associazione Vicoli Saraceni, Carucce & Co., Bar La Lucciola, Pastry F.lli Calise, Bar Thomas, Roxy Bar, Pane e Tulipani Bistrò, Bakery Nonno Franchino, Divino Cafè, Bar Mimì, Bar La Piazzetta, Caffè Florio, Bar Il Tramonto.

Sărbătoarea San Martino în Forio

De-a lungul cursului Forio va fi posibil să gustați mâncăruri și dulciuri locale rafinate, toate acestea fiind însuflețite de muzica frumoasă a diverșilor artiști insulari.

Sărbătoarea San Martino în Forio

Sărbătoarea Madonna della Liberă

În localitatea Cierco din municipiul Forio d'Ischia, duminică, 6 noiembrie 2022, puteți participa la evenimentul Sărbătorii Madonna della Liberă. Programul include Procesiunea Solemnă pe străzile țării, Sfânta Liturghie și un frumos foc de artificii. Seara se va încheia cu un spectacol muzical în piața Cierco.

Sărbătoarea Madonna della Liberă

Program:
Ora 10.00 Trupa muzicala pe strazile orasului
Ora 11.00 Liturghie solemnă a Episcopului Ischiei
Ora 16.00 Procesiune solemnă pe străzile țării

Piață de vechituri

În luna noiembrie la Ischia au loc mai multe evenimente dedicate târgului de vechituri. În fiecare joi a lunii noiembrie este folosită de câțiva ani pentru a dedica piețele sau străzile principale ale municipalităților insulei desfășurării de frumoase piețe de vechituri de unde este posibil să cumpărați haine de epocă, obiecte de artizanat local și, de foarte multe ori, de asemenea niste oferte bune.antichitati.

Piață de vechituri din Ischia

Târg de vechituri calendar:
03 noiembrie Piazza Marina Casamicciola
10 noiembrie Piazza S. Restituta Lacco Ameno
17 noiembrie Corso F. Regine Forio
24 noiembrie Via Roma Ischia Porto

Festivalul vinului

Noiembrie este luna care întâmpină vinul nou, care este salutat în fiecare an cu Festivalul Vinului de la Cantine di Pietratorcia din Forio d'Ischia. Evenimentul vă permite să vizitați pivnițele și podgoriile și oferă posibilitatea de a face achiziții directe ale producțiilor cu degustări ale produselor și posibilitatea de a participa la magnifice cine tipice locale animate cu muzică etnică excelentă.

Beciurile Pietratorcia din Ischia

Calendarul Festivalului Vinului:
De la 01.11.22 până la 15.11.22
De la 10:00 la 13:00 și de la 16:00 la 20:00
Vineri, sâmbătă și duminică sunt deschise și seara.

Sugestii despre ce să faci în noiembrie în Ischia

Luna noiembrie în Ischia este plină de oportunități puțin cunoscute vizitați secțiunea și descoperiți-le pe toate. Dacă aveți nevoie de câteva sugestii bune pentru a vă caza în Ischia, vă recomandăm să căutați pe internet cu Hotel Ischia deoarece în noiembrie există multe hoteluri cu oferte convenabile cu o gamă largă de tipuri și tratamente.