Hotel ischia

Scopul nostru? Găsiți cel mai bun hotel Ischia pentru dvs.

hoteluri Ischia

Ischia este una dintre cele mai vechi și mai importante destinații turistice din Italia și oferă o gamă largă de soluții hoteliere în care primirea, ospitalitatea și prietenia sunt caracteristicile distinctive. Cei care decid să-și petreacă vacanțele în Ischia, datorită ofertei largi, vor putea alege cele mai bune hoteluri de pe insulă dintre diversele propuneri, în funcție de nevoile și bugetul lor.

Înainte de a rezerva un hotel în Ischia, trebuie să știi care sunt prioritățile noastre și ce cauți. Oportunitățile pe care ni le pot oferi hotelurile și cabanele din Ischia variază în funcție de categorie, poziție și serviciile oferite. O primă distincție este cea referitoare la categorii, prin urmare puteți alege între:

Hotel Ischia de 3 stele potrivit pentru cei care au mai puține așteptări și sunt sensibili la buget.
Hotel de 4 stele Ischia potrivit pentru cei care caută relaxare și confort superior.
Hotel de 5 stele Ischia potrivit pentru cei care caută servicii de lux și exclusiviste.


O a doua distincție importantă, care poate simplifica căutarea, este cea legată de locația structurii. Pentru familiile cu copii, poate un sejur lângă mare ar putea fi ideal, mai degrabă decât un hotel în centru. Pentru tinerii care doresc să petreacă un timp relaxant, alegerea potrivită ar putea fi o soluție cu spa-uri sau un hotel lângă mare dacă sunteți în căutarea vieții de plajă. Deci distingem intre:

Vai alla tua lista
Park Hotel La Villa
Preț de la

€ 43

La câțiva pași de plaja de la Chiaia la Forio d'Ischia, Park Hotel La Villa este o structură de 4 stele, primitoare și mobilată cu tipicele culori ale stilului mediteranean, înconjurată de o ...

Vai alla tua lista
Hotel Villa al Parco
Preț de la

€ 36

La 5 minute de plaja de la San Francesco, la Forio d'Ischia, hotelul Villa al Parco oferă propriilor oaspeți un luxurios parc grădină, bogat în flori mediteraneene și plante exotice, cu o pișci ...

Vai alla tua lista
Casthotels Bristol Terme
Preț de la

€ 28

Situat la 50 metri de mare, lângă Via Roma, adevăratul centru al Ischiei. Distant doar câteva sute de metri de portul Ischiei, este ideal pentru cei care sunt în căutarea unei vacanțe termale ...

Preț de la

€ 28

Hotel Tramonto d'Oro este situat intr-o zona panoramica din care puteti admira peisajul inconjurator caracterizat de verdeata si turnuri sarazine, marea la orizont si apusuri unice.

Preț de la

€ 28

O structură restructurată de curând , situată dealungul mării care leagă centrul de la Forio de plaja de la Citara. Poziția sa favorizată , deasupra mării, toate camerele cu balcoane sau ...

Preț de la

€ 28

Ridicat în inima comunei Forio, pe strada principală la câțiva metri de principalele atracții ale zone. Bun raport calitate/preț, terme în interior și pișcine termale cu solarium la dispozi ...

Preț de la

€ 44

Restrurat de curând, hotelul Terme Park Imperial, este situat la 500 metri de golfulețul de la Citara și este cufundat într-o grădină bogată în plante de diferite specii , de unde vă puteți ...

Preț de la

€ 60

La câțiva metri de frumoasa plajă de la Citara, Hotelul Terme Villa Teresa este o structură primitoare dotată de o mare pișcină termală esternă și o zonă termală în care oaspeții pot să ...

Preț de la

€ 64

Pe stada principală a Lacco Ameno se ridică acest hotel fermecător, o oază de eleganță, relax și terme. În această structură ospitalitatea este un cult și stilul clasic al interioarelor ...

Hotel Terme Stella Maris

  Ischia

8,21 commento

Vai alla tua lista
Hotel  Terme Stella Maris
Preț de la

€ 49

Într-o poziție privilegiată în Nordul insulei, dealungul mării celei mai exclusive a Ischiei, în comuna Casamicciola Terme, un orășel balneo-termal la câțiva pași de plajă și de cursul ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Hotel în Ischia

Ischia este una dintre cele mai vechi și mai importante destinații turistice din Italia și oferă o gamă variată de soluții hoteliere în care ospitalitatea, ospitalitatea și prietenia sunt trăsăturile distinctive, fie că este un hotel de 3 stele, un hotel de 4 stele sau un hotel de 5 stele. . Cei care decid să-și petreacă vacanța în Ischia, datorită ofertei largi, vor avea posibilitatea de a alege între diferite hoteluri din Ischia în funcție de nevoile și bugetul lor.

Principala preocupare a Travellero a fost întotdeauna să ofere clienților un hotel potrivit. Datorită cunoștințelor directe și prezenței zilnice în structuri, putem oferi asistență și feedback de cea mai înaltă calitate și relevanță maximă, prerogative foarte importante pentru alegerea hotelului potrivit.

Înainte de a rezerva un hotel în Ischia, trebuie să știi care sunt prioritățile noastre și ce cauți. Oportunitățile pe care ni le pot oferi hotelurile Ischia variază în funcție de categorie, locație și servicii. O primă distincție este cea referitoare la categoriile de hoteluri, prin urmare, facem diferența între:

Hotel Ischia de 3 stele ideal pentru oaspeții informali
Hotel Ischia de 4 stele pentru cei care nu doresc să renunțe la confort
Hotel Ischia de 5 stele pentru cei care caută lux


O a doua distincție importantă, care poate simplifica căutarea hotelului din Ischia, este cea referitoare la poziția structurii. Pentru familiile cu copii, poate un hotel lângă mare ar putea fi ideal, mai degrabă decât un hotel din centru. Pentru tinerii care doresc să petreacă o perioadă de relaxare, alegerea potrivită ar putea fi cea a unui hotel din Ischia cu spa sau a unui hotel în apropierea mării, dacă sunteți în căutarea vieții pe plajă. Deci distingem între:

Hotel Ischia lângă mare

Există numeroase hoteluri Ischia în apropierea mării și, cu siguranță, dacă scopul vacanței este de a duce viața la plajă, alegerea unui hotel lângă mare este opțiunea potrivită.

Garantia confortului de a merge la mare în câteva minute, direct de la hotelul dvs., este un avantaj care nu trebuie subestimat. Hotelurile din Ischia, lângă mare, sunt situate în principal în municipiile Ischia Porto, Casamicciola, Forio și Lacco Ameno. Trebuie doar să alegeți locația care vă place cel mai bine și să rezervați!

Hotel Ischia în centru

Ischia nu este doar mare și spa, ci istorie, artă, cultură, noaptea. Cei care doresc să se bucure de frumusețea monumentelor istorice, să facă plimbări pe străzile comerciale, să petreacă seara într-unul dintre numeroasele baruri de salon pot opta pentru un hotel Ischia din centru.
Principalele centre din Ischia sunt cele ale Ischia Porto, Forio, Casamicciola și Lacco Ameno, unde este posibil să găsiți numeroase hoteluri în centru care să satisfacă în același timp alte cerințe, cum ar fi apropierea de mare sau departamentul termic intern.

Când să rezervați un hotel în Ischia?

Adesea, cineva se întreabă care este cel mai bun moment pentru a rezerva un hotel în Ischia sau mai direct: când să rezervați un hotel în Ischia? Cel mai bun moment pentru a rezerva hotelul în Ischia este din ianuarie până în martie / aprilie. În aceste perioade, de fapt, există cele mai bune oferte care, cu „prima carte”, permit, cu un mic depozit, rezervarea hotelului în Ischia la un preț avantajos, în combinație cu oferte suplimentare, cum ar fi:

Hotel Ischia cu navă gratuită

În motorul nostru de căutare veți găsi eticheta „Livrare gratuită” pentru câteva soluții.
Acest lucru determină faptul că oferta pentru hotelul dvs. din Ischia include, inclusiv în prețul indicat, trecerea pe mare retur din portul Napoli sau din portul Pozzuoli către insula Ischia. În unele cazuri, există posibilitatea de a vă îmbarca mașina.

Hotel Ischia cu copii gratuit

În motorul nostru de căutare veți găsi eticheta „Copii liberi” pentru câteva soluții.
Această promoție vă permite să călătoriți împreună cu familia cu unul sau doi copii gratuit. Pentru unele hoteluri din Ischia, se plătește taxa de masă, pentru alții copiii sunt complet gratuit, pentru alții încă un copil gratuit și unul este redus. Numărul și condițiile gratuite sunt vizibile și pot fi consultate în fișierele dedicate ale hotelurilor individuale din Ischia.

VEZI HARTA