Hotel ischia

Scopul nostru? Găsiți cel mai bun hotel Ischia pentru dvs.

hoteluri Ischia

Ischia este una dintre cele mai vechi și mai importante destinații turistice din Italia și oferă o gamă largă de soluții hoteliere în care primirea, ospitalitatea și prietenia sunt caracteristicile distinctive. Cei care decid să-și petreacă vacanțele în Ischia, datorită ofertei largi, vor putea alege cele mai bune hoteluri de pe insulă dintre diversele propuneri, în funcție de nevoile și bugetul lor.

Înainte de a rezerva un hotel în Ischia, trebuie să știi care sunt prioritățile noastre și ce cauți. Oportunitățile pe care ni le pot oferi hotelurile și cabanele din Ischia variază în funcție de categorie, poziție și serviciile oferite. O primă distincție este cea referitoare la categorii, prin urmare puteți alege între:

Hotel Ischia de 3 stele potrivit pentru cei care au mai puține așteptări și sunt sensibili la buget.
Hotel de 4 stele Ischia potrivit pentru cei care caută relaxare și confort superior.
Hotel de 5 stele Ischia potrivit pentru cei care caută servicii de lux și exclusiviste.


O a doua distincție importantă, care poate simplifica căutarea, este cea legată de locația structurii. Pentru familiile cu copii, poate un sejur lângă mare ar putea fi ideal, mai degrabă decât un hotel în centru. Pentru tinerii care doresc să petreacă un timp relaxant, alegerea potrivită ar putea fi o soluție cu spa-uri sau un hotel lângă mare dacă sunteți în căutarea vieții de plajă. Deci distingem intre:

Park Hotel La Villa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 8.4 Fabulos

La câțiva pași de plaja de la Chiaia la Forio d'Ischia, Park Hotel La Villa este o structură de 4 stele, primitoare și mobilată cu tipicele culori ale stilului mediteranean, înconjurată de o ...

La € 61 / persoană noapte

Hotel Villa al Parco

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 7.8 Foarte bun

La 5 minute de plaja de la San Francesco, la Forio d'Ischia, hotelul Villa al Parco oferă propriilor oaspeți un luxurios parc grădină, bogat în flori mediteraneene și plante exotice, cu o pișci ...

La € 39 / persoană noapte

Hotel Terme Villa Teresa

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 8.0 Fabulos

La câțiva metri de frumoasa plajă de la Citara, Hotelul Terme Villa Teresa este o structură primitoare dotată de o mare pișcină termală esternă și o zonă termală în care oaspeții pot să ...

La € 73 / persoană noapte

Hotel Terme Stella Maris

Hotel starsHotel starsHotel stars Campania Ischia 8.2 Fabulos

Într-o poziție privilegiată pe cea mai exclusivistă promenadă din Casamicciola Terme din Ischia, la câțiva pași de plaje, iar strada principală este Hotelul Stella Maris

La € 63 / persoană noapte

Hotel Terme Park Imperial

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 8.0 Fabulos

Restrurat de curând, hotelul Terme Park Imperial, este situat la 500 metri de golfulețul de la Citara și este cufundat într-o grădină bogată în plante de diferite specii , de unde vă puteți ...

La € 51 / persoană noapte

Hotel Terme Tirrenia

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Ischia Porto

Hotelul Terme Tirrenia, situat în Ischia Porto, oferă liniște și vederi uluitoare. Serviciile sale de înaltă calitate îl fac o alegere excelentă printre hotelurile de 3 stele din Ischia.

La € 52 / persoană noapte

Hotel Terme Gran Paradiso

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Casamicciola Terme 8.4 Fabulos

Hotel situat în comuna Casamicciola Terme, la câțiva metri de cursul piedonal și de piața Marină unde sunt prezente atracțiile și serviciile pricipale. Hotelul Terme Gran Paradiso este o struc ...

La € 80 / persoană noapte

Hotel Eden Park

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Campania Ischia

Situat într-o oază de verdeață, la 300 de metri de mare și la aproximativ 900 m. de strada principală a orașului Forio, accesibil cu o promenadă frumoasă de doar 10 minute.

La € 76 / persoană noapte

Hotel Terme San Lorenzo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Lacco Ameno 8.1 Fabulos

Situat pe o magnifică colină de pe care vă puteți bucura de o panoramă care vă taie răsuflarea cu frumusețea ei, și vă oferă toată coasta de Nord-Est a insulei Ischia. Dispune de un parc ...

La € 93 / persoană noapte

Hotel Terme Zi Carmela

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 8.0 Fabulos

Hotelul Terme Zi Carmela, la câțiva metri de mare și de centrul vechi al orășelului Forio, dispune de 3 pișcine termale, una dintre ele acoperită, saună, baie turcească, Beauty farm și terme ...

La € 69 / persoană noapte

Hotel Lord Byron

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 7.9 Foarte bun

Poziția strategică, în comuna Forio d'Ischia, cea mai extinsă a insulei, Lord Byron este ridicată lângă plajele de la Chiaia și de la Citara, în centrul comercial al orașului și la mică ...

La € 69 / persoană noapte

La € 57 / persoană noapte

Ce să vezi să Ischia

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Hotel în Ischia

Ischia este una dintre cele mai vechi și mai importante destinații turistice din Italia și oferă o gamă variată de soluții hoteliere în care ospitalitatea, ospitalitatea și prietenia sunt trăsăturile distinctive, fie că este un hotel de 3 stele, un hotel de 4 stele sau un hotel de 5 stele. . Cei care decid să-și petreacă vacanța în Ischia, datorită ofertei largi, vor avea posibilitatea de a alege între diferite hoteluri din Ischia în funcție de nevoile și bugetul lor.

Principala preocupare a Travellero a fost întotdeauna să ofere clienților un hotel potrivit. Datorită cunoștințelor directe și prezenței zilnice în structuri, putem oferi asistență și feedback de cea mai înaltă calitate și relevanță maximă, prerogative foarte importante pentru alegerea hotelului potrivit.

Înainte de a rezerva un hotel în Ischia, trebuie să știi care sunt prioritățile noastre și ce cauți. Oportunitățile pe care ni le pot oferi hotelurile Ischia variază în funcție de categorie, locație și servicii. O primă distincție este cea referitoare la categoriile de hoteluri, prin urmare, facem diferența între:

Hotel Ischia de 3 stele ideal pentru oaspeții informali
Hotel Ischia de 4 stele pentru cei care nu doresc să renunțe la confort
Hotel Ischia de 5 stele pentru cei care caută lux


O a doua distincție importantă, care poate simplifica căutarea hotelului din Ischia, este cea referitoare la poziția structurii. Pentru familiile cu copii, poate un hotel lângă mare ar putea fi ideal, mai degrabă decât un hotel din centru. Pentru tinerii care doresc să petreacă o perioadă de relaxare, alegerea potrivită ar putea fi cea a unui hotel din Ischia cu spa sau a unui hotel în apropierea mării, dacă sunteți în căutarea vieții pe plajă. Deci distingem între:

Hotel Ischia lângă mare

Există numeroase hoteluri Ischia în apropierea mării și, cu siguranță, dacă scopul vacanței este de a duce viața la plajă, alegerea unui hotel lângă mare este opțiunea potrivită.

Garantia confortului de a merge la mare în câteva minute, direct de la hotelul dvs., este un avantaj care nu trebuie subestimat. Hotelurile din Ischia, lângă mare, sunt situate în principal în municipiile Ischia Porto, Casamicciola, Forio și Lacco Ameno. Trebuie doar să alegeți locația care vă place cel mai bine și să rezervați!

Hotel Ischia în centru

Ischia nu este doar mare și spa, ci istorie, artă, cultură, noaptea. Cei care doresc să se bucure de frumusețea monumentelor istorice, să facă plimbări pe străzile comerciale, să petreacă seara într-unul dintre numeroasele baruri de salon pot opta pentru un hotel Ischia din centru.
Principalele centre din Ischia sunt cele ale Ischia Porto, Forio, Casamicciola și Lacco Ameno, unde este posibil să găsiți numeroase hoteluri în centru care să satisfacă în același timp alte cerințe, cum ar fi apropierea de mare sau departamentul termic intern.

Când să rezervați un hotel în Ischia?

Adesea, cineva se întreabă care este cel mai bun moment pentru a rezerva un hotel în Ischia sau mai direct: când să rezervați un hotel în Ischia? Cel mai bun moment pentru a rezerva hotelul în Ischia este din ianuarie până în martie / aprilie. În aceste perioade, de fapt, există cele mai bune oferte care, cu „prima carte”, permit, cu un mic depozit, rezervarea hotelului în Ischia la un preț avantajos, în combinație cu oferte suplimentare, cum ar fi:

Hotel Ischia cu navă gratuită

În motorul nostru de căutare veți găsi eticheta „Livrare gratuită” pentru câteva soluții.
Acest lucru determină faptul că oferta pentru hotelul dvs. din Ischia include, inclusiv în prețul indicat, trecerea pe mare retur din portul Napoli sau din portul Pozzuoli către insula Ischia. În unele cazuri, există posibilitatea de a vă îmbarca mașina.

Hotel Ischia cu copii gratuit

În motorul nostru de căutare veți găsi eticheta „Copii liberi” pentru câteva soluții.
Această promoție vă permite să călătoriți împreună cu familia cu unul sau doi copii gratuit. Pentru unele hoteluri din Ischia, se plătește taxa de masă, pentru alții copiii sunt complet gratuit, pentru alții încă un copil gratuit și unul este redus. Numărul și condițiile gratuite sunt vizibile și pot fi consultate în fișierele dedicate ale hotelurilor individuale din Ischia.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)