Oferte de turism Arzachena

Istorie, arhitectură, zone naturale și localități costiere

Hotelurile recomandate la Arzachena

Grand Hotel in Porto Cervo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Porto Cervo

Grand Hotel din Porto Cervo este un hotel superior de 4 stele situat la doar 50 de metri de plaja Cala Granu, pe Costa Smeralda.

Green Park Hotel

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Arzachena

În frumoasa Golful Cala di Volpe din Arzachena, într-un exclusiv sat de pe malul mării, pe Costa Smeralda, într-un scenariu deosebit de frumos între Porto Cervo și Porto Rotondo, în Sardinia.

La € 65 / persoană noapte

Sporting Hotel Tanca Manna

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Arzachena 8.1 Fabulos

Amplasat în Cannigione di Arzachena, în provincia Sassari, în Costa Smeralda, la doar 300 de metri de Golful Arzachena, oferind vederi panoramice asupra insulelor Caprera și arhipelagului Maddalen ...

La € 80 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Arzachena are o una superafață de circa 240 kmp, cuprinde peste 80 km de litoral marin, care includ faimosa Coasta Smeralda, bogată în vegetație mediteraneană (mastic, ienupăr și măslin sălbatic), stânci modelate de natură, frumoase insenature și plaje. Ia viață în perioada romană a lui Turibulum Minor și până la optsute era doar un grup de case restrânse în jurul bisericii de la Santa Maria, cu hramul Madonna zăpezii (1776). În martie 1962 un grup restrâns de finanțatori internaționali , dirijați de prințul Karim Aga Khan, a creat Consorțiul Coasta Smeralda cu scopul de a dezvolta turistic un vast teritoriu al comunei Arzachena, cuprinsă în actuala zonă de coastă lungă circa 55 km de la Liscia Ruja până la Liscia de la Vacca. Pe terenurile interesate au fost construite treptat o serie de structuri prestigioase care chiamă turismul de elită: hotelurile de lux și vilele exclusive au devenit ținta de vară a înaltei societăți și al puterii economice mondiale.

Acest proiect important a avut de la bun început intenția de a păstra frumusețile naturale ale teritoriului, prin respectul criteriilor particulare de construcție și arhitectonice, cu respect pentru peisajul natural. Așa a luat viață stilul smaraldin, inspirat în mare măsură construcțiilor de pe Sardinia rurală în grad de a se instaura în mod discret printre stâncile și vegetația coastei. Structura urbană a centrului locuit este una dintre cele mai caracteristice ale Sardiniei datorită folosirii materialelor tip granitul roz de pe Sardinia, ci și pentru a sa regularitate în stilul construcțiilor și a structurilor stăzilor.

Cu siguranță de interes pentru vizitatorii apasionați de arheologie este Tomba dei giganti de la Lu Coddhu 'Ecchju, mormântul giganților de la Li Loghi, acele de la nuraghi Albucciu și Templul de la Malchittu. Cei care sunt interesați de vizitarea orașului vor fi cu siguranță atrași de cât de curat și de îngrijit este orașul, plin de spații verzi și de piațete. Prezența vecinei Coaste Smeralda, permite turiștilor să efectueze în centrul orașului shopping fie se produse tipice sarde, fie de produse prestigioase și căutate.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)