Porto Cervo

Pentru vacanță ta exclusivă și mondenă în inima Coastei Smeralda

Hotelurile recomandate la Porto Cervo

Vezi hartaVezi harta

La € 21 / persoană noapte

Grand Hotel in Porto Cervo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Porto Cervo

Grand Hotel din Porto Cervo este un hotel superior de 4 stele situat la doar 50 de metri de plaja Cala Granu, pe Costa Smeralda.

Porto Cervo

Porto Cervo este un centru emblematic și prestigios al Costa Smeralda, de-a lungul coastei de nord-est a Sardiniei. Mondial, excentric și trendy, Porto Cervo s-a transformat, începând cu anii 1960, dintr-un mic sat de pescari într-o perlă a turismului de lux. Pentru a realiza această transformare radicală a fost prințul Karim Aga Khan IV, care a fost fascinat de frumusețea acestei porțiuni de coastă a Gallurei. Marea, luxul, VIP-urile, iahturile și viața de noapte sunt ingredientele principale ale Porto Cervo, un loc de întâlnire privilegiat pentru jet-set-ul internațional. Centrul locuit se dezvoltă în jurul terasei panoramice a celebrei Piazzetta și a Bisericii Stella Maris, de pe care șerpuiesc străduțe pline de buticuri, bijuterii și restaurante la modă.

Noul port Porto Cervo este unul dintre cele mai bine echipate din Marea Mediterană, are o capacitate de 700 de locuri și găzduiește și celebrul Yacht Club Costa Smeralda, organizator al celor mai incitante regate. Vara se pot admira numeroasele iahturi luxoase si iahturi in special ale unor oameni celebri. Este de fapt o alternanță continuă de întâlniri cu jet set-ul internațional, evenimente sportive și petreceri.

Pe drumul spre Costa Smeralda, spre Porto Cervo, prima plaja pe care o intalnesti este cea din Portisco, urmata de plaja Arena Bianca, al carei nume este dat tocmai de nisipul caracteristic. Coasta continuă cu orașul Razza di Iuncu, un ansamblu de multe plaje mici și râpe la care se ajunge mai ușor de la mare decât de pe uscat. Și din nou, nu departe de Porto Cervo, găsim Cala di Volpe, Cala del Faro, plaja Romazzino, plaja Principe, alte mici plaje și golfuri și minunatul Arhipelag Maddalena.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)