Porto Cervo

Pentru vacanță ta exclusivă și mondenă în inima Coastei Smeralda

Gli hotel consigliati la Porto Cervo

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 85

Grand Hotel din Porto Cervo este un hotel superior de 4 stele situat la doar 50 de metri de plaja Cala Granu, pe Costa Smeralda.

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Porto Cervo

Porto Cervo este un centru emblematic și prestigios al Costa Smeralda, de-a lungul coastei de nord-est a Sardiniei. Mondial, excentric și trendy, Porto Cervo s-a transformat, începând cu anii 1960, dintr-un mic sat de pescari într-o perlă a turismului de lux. Pentru a realiza această transformare radicală a fost prințul Karim Aga Khan IV, care a fost fascinat de frumusețea acestei porțiuni de coastă a Gallurei. Marea, luxul, VIP-urile, iahturile și viața de noapte sunt ingredientele principale ale Porto Cervo, un loc de întâlnire privilegiat pentru jet-set-ul internațional. Centrul locuit se dezvoltă în jurul terasei panoramice a celebrei Piazzetta și a Bisericii Stella Maris, de pe care șerpuiesc străduțe pline de buticuri, bijuterii și restaurante la modă.

Noul port Porto Cervo este unul dintre cele mai bine echipate din Marea Mediterană, are o capacitate de 700 de locuri și găzduiește și celebrul Yacht Club Costa Smeralda, organizator al celor mai incitante regate. Vara se pot admira numeroasele iahturi luxoase si iahturi in special ale unor oameni celebri. Este de fapt o alternanță continuă de întâlniri cu jet set-ul internațional, evenimente sportive și petreceri.

Pe drumul spre Costa Smeralda, spre Porto Cervo, prima plaja pe care o intalnesti este cea din Portisco, urmata de plaja Arena Bianca, al carei nume este dat tocmai de nisipul caracteristic. Coasta continuă cu orașul Razza di Iuncu, un ansamblu de multe plaje mici și râpe la care se ajunge mai ușor de la mare decât de pe uscat. Și din nou, nu departe de Porto Cervo, găsim Cala di Volpe, Cala del Faro, plaja Romazzino, plaja Principe, alte mici plaje și golfuri și minunatul Arhipelag Maddalena.

VEZI HARTA