Futura Club Casarossa

7,9 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Deschis direct pe plaja nisipoasă și aurie, cu o minunată vedere pe marea cristalină, Futura Club Casarossa se află în localitatea Capo Colonna, în provincia Crotone. Hotelul rezervă pentro orice cameră, o umbrelă și două scaune de plajă, di al treilea rând. Camerele sunt dotate de tot confortul și distribuite în 7 clădiri diferite în interiorul Complexului, la teren, primul sau al doiela etaj, disponibile în tipologiile  Classic, Superior și Classic Grădină, cu vedere internă. Casarossa dispune de un mare hall cu sală tv și wi-fi free zone, un anfiteatru, un bazar și o parcare externă privată, nesupraveghiată. Pentru mame este disponibilă biberoneria 24 din 24, amenajată cu bucătărioară cu aragaz prin inducție, cuptor cu microunde, încălzitor de biberoane, sare/ulei. În plus, zilnic, de la 11.00 la 14.00, la dispoziție lapte, ciorbă, pastă, sos de rosșși, parmezan, creme de verdețuri,(sunt excluse laptele pentru nou născuți fie praf fie lichid, omogeneizatele, bisuiții și tot ce nu este indicat). Oaspeții pot folosi liber cele două pișcine dintre care 1 pentru copii, trei terenuri de fotbal/tenis (până la ora 18.00),  beach volley, canoe, baby park, zonă de joacă pentru copii (biliard, mese de ping pong, animație de zi și seara cu spectacole, dansuri de grup și turnee sportive).

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 17.00  -Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise cu supliment.
Sejur sâmbăta/sâmbăta.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Biberonerie 24 din 24 cu tacâmuri, microunde, blender și încălzitor de biberon, sare/ulei. În plus, zilnic, de la 11.00 la 14.00, la dispozitie lapte, produse de bază gen ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, sos de roșii.
Mare hall cu sală tv și wi-fi free zone.
Parcare externă nesupraveghiată.
Recepție 24 din 24.
Serviciu concierge.
Anfiteatru.

Card Club
Include folosirea celor 2 pișcine dintre care una pentru copii, 3  terenuri polivalente tenis/fotbal (până la 18.00) beach volley, canoe , baby park , animație de zi și seară, jocuri, turnee sportive, dansuri de grup și spectacole. 

Servicii cu plată
Teren de tenis și de fotbal de la 18.00
Șezlong suplimentar pe plajă.
Închiriat prosoape de mare.
Serviciu plajă în primele rânduri.
Serviciu medical (la cerere).
Serviciu baby sitter.

Activitate
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).

Restaurant
Mesele sunt la bufet cu o alegere între 3 feluri întâi, showcooking și 2 feluri doi (mese alocate pe tot parcursul sejurului). Apă microfiltrată naturală sau gazoasă, vin de casă și soft drink și bere la dozator incluse la mese. Seară tipică săptămânală. Zonă dedicată copiilor pentru a lua prânzul și cina cu staff de la mini club. Posibilitatea de mâncăruri pentru celiaci , cu supliment.

Animație Star Club
În fantastica lume de la Futurlandia veselia și distracția însoțesc copii pe durata întregii zile alături de un team specializat. În compania mascotei Futurotto copii vor petrece în totala siguranță zile pline de emoții. Kids Club 3/6 ani: jocuri în zona dedicată, jocuri pe plajă, activități ludice, sportive și creative, laborator senzorial, baby dance seara. Young Club 7/11 ani: jocuri, gare și turnee, laborator teatral, activități didactice și formative, introducere la sport, prepararea de spectacolee și mini show săptămânal.

Animație X Club
Un Club exclusiv dedicat copiilor 12/17 ani. Întreceri, turnee sportive, jocuri pe echipe la mare și în pișcină, spectacole, show, cabare și multă muzică. Zilnic o activitate diferită legată de creativitate și artă.

Formula Soft All Inclusive
Pensiune Completă cu apă, vin de casă și soft drink la dozator ,cola și suc de portocale, consum nelimitat pe zi (de la 10.00 la 23.00 ) către barul din pișcină , gustări sărate și dulci , pizza și snack  de la 17.00 la 18.00 către barul de la pișcină). notează bine nu sunt incluse alcooloce și superaclooloce externe și toate liqiorurile naționale ne incluse în linea Soft All Inclusive, băuturi la cutie șa la sticlă, înghețată și tot ce  nu este indicat ca inclus. 

Top Futura
Include check în zona rezervată, late check out ora 12.00, cadou 2 prosoape de mare Futura Vacanze, reamenajarea camerei dupăamiaza, prima furnitură din frigo bar (2 băuturi și 2 sucuri), 2 sticle de apă (1/2 l) de cameră la zi, masă rezervată la restaurant, 1 gadget Futura Vacanze. De cerut la prenotare și de plătit în agenție.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur și Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Suplimente
Animale (doar câini maxim 10 kg ) de semnalat la prenotare, exclus în zonele comune (restaurant, plajă, pișcină) € 25 la zi de plătit pe loc (obligatoriu cu zgardă).
Bucătăria pentru celiaci € 50 pe săptămână (supliment necerut în caz de produse furnite de oaspete).
Card Club de pe 2/06 până pe 15/9 obligatoriu de plătit pe loc, € 49 de persoană pe săptămână.
Baby 0-3 ani € 10 pe noapte de plătit pe loc, pătuț, mese din meniu și biberonerie incluse.
Închiriat prosop de plajă € 7 la schimb + cauțiune € 10.
Serviciu plajă în primul rând € 70 pe săptămână.
Șezlong suplimentar pe plajă € 3 la zi.
Top Futura € 84 de cameră pe săptămână.
Cauțiune telecomandă (A/C și TV) € 10.
Cauțiune monedă electronică € 10.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat 3-16 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.
Accesul la Villaggio este permis după ora 17.00.Sejurul începe obligatoriu cu cina din ziua sosirii și se termină cu prânzul din ziua plecării (folosirea serviciilor se încheie la ora 10.00 dinziua plecării) . Este obligatoriu la sosire prezentarea documentelor care demonstrează ziua nașterii pentru toți ocupanții camerei.  

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!