Crotone

Leagăn al civilizației și antichității dealungul coastei ionice.

Gli hotel consigliati in Crotone

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Vai alla tua lista
Futura Club Casarossa
Preț de la

€ 60

La 100 m de plajă, Futura Club Casarossaeste înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, în minunata localitate Capo Colonna. Ideal pentru vacanțe în familie sau cu prietenii, acest hotel ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Crotone: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Crotone

Crotone se ridică în partea de est a Calabriei și este cel mai important port de pe coasta calabro-ionică. Orașul este situat pe un promontoriu și este împărțit în două părți: „vecchia”, care stă pe un deal și este cea înconjurată de ziduri medievale, și cea „nuova”, care a fost locuită în 1870. Centrul istoric este închis în zidurile din secolul al XVI-lea și păstrează încă aspectul medieval, cu diversele străzi și intersecția aleilor care duc la cetate.

Ce să vezi în Crotone

Orașul vechi începe în Piazza Castello, care este trecută cu vederea de palate nobiliare impunătoare, inclusiv Palazzo Morelli și Palazzo Barracco. Merită văzută și Piazza Pitagora, foarte centrală, punctul de legătură dintre orașul vechi și orașul modern.

Cei care vizitează Crotone nu pot face un salt în cartierul centru istoric: La Pescheria. De-a lungul străzilor sale se află catedrala, datând din secolul al XI-lea, a fost reconstruită în întregime în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea; Biserica Neprihănirii, construită în anul 1738 și cu hramul Neprihănirii; Biserica San Giuseppe, cu o singură navă cu absidă, care adăpostește un ciclu de picturi dedicat Sfintei Familii și două statui de lemn dintr-un atelier napolitan; Sanctuarul Santa Maria di Capo Colonna, construit în locul unui templu preexistent al Herei Lacinia, din care a mai rămas doar o coloană dorică; Castelul Crotone care se ridică în partea antică a Crotonei.

VEZI HARTA