Crotone

Leagăn al civilizației și antichității dealungul coastei ionice.

Hotelurile recomandate in Crotone

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Casarossa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Crotone Capo Colonna 7.9 Foarte bun

La 100 m de plajă, Futura Club Casarossaeste înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, în minunata localitate Capo Colonna. Ideal pentru vacanțe în familie sau cu prietenii, acest hotel ...

La € 56 / persoană noapte

La € 50 / persoană noapte

La € 64 / persoană noapte

La € 67 / persoană noapte

La € 70 / persoană noapte

La € 66 / persoană noapte

Ce să vezi in Crotone

Crotone

Crotone se ridică în partea de est a Calabriei și este cel mai important port de pe coasta calabro-ionică. Orașul este situat pe un promontoriu și este împărțit în două părți: „vecchia”, care stă pe un deal și este cea înconjurată de ziduri medievale, și cea „nuova”, care a fost locuită în 1870. Centrul istoric este închis în zidurile din secolul al XVI-lea și păstrează încă aspectul medieval, cu diversele străzi și intersecția aleilor care duc la cetate.

Ce să vezi în Crotone

Orașul vechi începe în Piazza Castello, care este trecută cu vederea de palate nobiliare impunătoare, inclusiv Palazzo Morelli și Palazzo Barracco. Merită văzută și Piazza Pitagora, foarte centrală, punctul de legătură dintre orașul vechi și orașul modern.

Cei care vizitează Crotone nu pot face un salt în cartierul centru istoric: La Pescheria. De-a lungul străzilor sale se află catedrala, datând din secolul al XI-lea, a fost reconstruită în întregime în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea; Biserica Neprihănirii, construită în anul 1738 și cu hramul Neprihănirii; Biserica San Giuseppe, cu o singură navă cu absidă, care adăpostește un ciclu de picturi dedicat Sfintei Familii și două statui de lemn dintr-un atelier napolitan; Sanctuarul Santa Maria di Capo Colonna, construit în locul unui templu preexistent al Herei Lacinia, din care a mai rămas doar o coloană dorică; Castelul Crotone care se ridică în partea antică a Crotonei.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)