Capo Colonna

Pe coasta ionică a Calabriei

Hotelurile recomandate la Capo Colonna

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Casarossa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Crotone Capo Colonna 7.9 Foarte bun

La 100 m de plajă, Futura Club Casarossaeste înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, în minunata localitate Capo Colonna. Ideal pentru vacanțe în familie sau cu prietenii, acest hotel ...

La € 56 / persoană noapte

Capo Colonna este un promontoriu care se află pe coasta ionică a Calabriei și care determină limita occidentală a golfului din Taranto. Un timp era cunoscută ca Lacinion, datorează numele său prezenței de coloane aparținând templului Hera Lacinia care, un timp, se ridica chiar în acel loc. Acest ”vârf de pământ” întins pe Ionic este caracterizat de prezența de coloane solitarie care este bine vizibilă de pe mare și petru acesta venea folosită ca punct de referință pentru navigarea și pentru definirea frontierei. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)