Recenzii structură

7.7

La posizione è eccezionale 3 Recenzii

Personale

7.3

Servicii

7.7

Curățenie

7.7

Confort

7.3

Locație

8.3

Calitate/preț

7.7

Ospitalità unica. da Marco, Aug. 2021

L'Hotel Diffuso Dimora Sant'Anna è in pieno centro a Carovigno ed offre ospitalità in una struttura accogliente unica e calorosa. Le camere sono spaziose e la colazione ottima. Che dire offre tutto il comfort che promette.

Personale

7

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

7

Locație

9

Calitate/preț

8

Bella Atmosfera.... da Marisa, Aug. 2021

Hotel molto pulito ed accogliente, la nostra camera spaziosa con un atmosfera unica e rilassante. Ottima la posizione strategica per visitare la bella Puglia. Ci tornerò sicuramente.

Personale

8

Servicii

7

Curățenie

8

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

7

Ci tornerò.. da Biagio, Iul. 2021

Hotel dotato di posizione strategica nel centro di Carovigno e vicino ai luoghi più belli della Puglia. Le camere sono stupende spaziose e pulite, la colazione è più che abbondante. Si fatica a trovare dei difetti, posto consigliatissimo sicuramente ci tornerò!

Personale

7

Servicii

8

Curățenie

7

Confort

7

Locație

8

Calitate/preț

8

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Servicii

Servizi camere Servizi camere

  • Seif
  • Tv Sat
  • Uscător de păr
  • Telefon
  • Duș în baie privată
  • Aer condiționat
Loading

Albergo Diffuso Dimora Sant’Anna, situat  în centrul vechi de la Carovigno , în Puglia, preia numele de la alăturata biserică Sant’Anna. Structura este alcătuită dintr-o parte centrală,  în apropierea Castelului Dentice Di Frasso și din corpurile alăturate care se deznoadă printre străduțele și case albe al așa-zisului ”Rione Terra” , un încântător centru vechi tipic comunei Salentine Înalte. Construite de curând, Dimora  Sant’Anna menține autenticitatea locului: camerele cu boltă în formă de stea și rotunde, prezintă amănunte în piatră și sunt îmbogățite de materiale locale dar, în același timp, sunt amenajate în stil modern și confortabil. Este vorba de un hotel care garantează toate serviciile normale hoteliere în interiorul unui context urban de preț, punctând la restructurarea și la valorizarea caselor vechi preexistente. Hotelul reprezintă alegerea ideală pentru cupluri, grupuri și familii tinere călătoare. 

Restaurant
Restaurantul, cu o sală internă și una externă cu vedere spre castel, propune feluri tipice ale tradiției locale și ale bucătăriei internaționale. Într-un ambient simplu și rafiant va fi posibilă gustarea mirodeniilor tipice Pugliei. Posibilitatea de a avea prânzul și cina cu meniu a la carte. Alimente de bază pentru intoleranțe și alergii alimnetare, de menționat în momentul prenotării.

Localitatea
Carovigno numără 17.044 locuitori. Este situată la 5 km de coasta Adriatică și la 28 km de reședința provinciei (Brindisi) , face parte din Salento setrentional. Litoralul a obținut în 2007 și în 2016 Stegulețul Albastru, iar în 2017 a primit mai multe premii printre care se numără: Stegulețul Albastru, 5 vele de la Ligaambientului, întrucât face parte din complexul turistic ”Coasta Parcului Agrario ai măslinilor seculari” , care cuprinde și comunile de la Polignano a Mare, Fasaro, Monopoli și Ostuni. În plus, în același an, a fost premiat cu recunoașterea pentru comunele rurale de pe Spiga Verde. Cu o suprafață de 105 km2 ajunge maxim la 172 m deasupra mării.

De vizitat și de cunoscut
La Parrocchiale, dedicată Assuntei, refăcută în 1837, păstrează din construcția de la cincisute un trandafir pe latura dreaptă și pe absida pronaosului stâng. Particulara absidă internă e săpată pe zece nichii pe două ordine. Pe altarul principal se alfă Ultima Cină, o pânză solimena (secolul XVIII).

Biserica sf Carmine, învecinată cu palatul orașului. În interior sunt păstrate afrescuri cu origine din secolul XVIII reprezentând Ultima Cină și Sfântul Ilie în deșert, dar un Sfânt Lorenzo printre martirii Leonardo și Ștefan, un ulei pe pânză din sec XVIII.

Biserica Sant'Anna, ridicată de familia Imperiali (sec. XVII-XVIII) în apropierea castelului, cu rolul de capelă privată a feudatarilor (renovată din temelii în stil neoromanico).

Sanctuariul Mariei Santissime de la Belvedere, la 4 km în Estul orașului, reconstruit în 1875 în locul mânăstirii basiliane, din care rămâne o criptă la care se are acces coborând 46 de trepte. Capela păstrează data de 1501, semnătura unui Giovanni Lombardo de la Ostuni și numele celui care a comisionat lucrarea: Pirro de Loffredo. Pe un altar lateral este afrescul (foarte vechi, dar restaurat des) cu dulcea față a Madonei, foarte venerată de locuitori în săptămâna după Paște, dar și alte afrescuri din epoca bizantină târzie.

Porta Brindisi, compusă de două porți consecutive; cea din perioada Angioino mai internă, cu arcul cu vârf acut și împodobită cu strașini masice, se poate ajunge prin coridorul săpat pe ea pe post de capcană; și cea din perioada renașterii- mai precis ridicată în perioada feudală de la Loffreda - care precedă parta cea mai veche. A păstrat încheietorile originale ale porții. Pe față, se ridică două steme sculptate care par a fi cea a Loffreda (la stânga) și a universității de la Carovigno (la dreapta).

Porta Nova. Se află la occident și este numită și Poarta Ostuni, dat fiind că este în acea direcție cu Ostuni. Actual pe acoperișul său se folosește o pasarelă care pune în legătură castelul cu Biserica de la Sant'Anna. Această porta a fost des modificată, mai ales pe timpul restaurărilor de la Castello de la începuturile lui ‘900.

Ostuni - plimbare plăcută printre străduțele istoricului oraș alb, cu al său minuat Borgo Antico. Se poate vizita Catedrala și alte biserici. Dealungul caracteristicilor străduțe artizanale, istorie, parfumuri și gusturi așteaptă participanții. La sfârșitul vizitei, timp liber pentru shopping.

Alberobello- O imensă plimbare caracterizată de o deasă vegetație de mandorli și măslini, Alberobello este celebru prin caracteristicile locuințe, ”Trulli”. Patrimonui al umanității de la UNESCO din 1996, aceste construcții conice în piatră ”uscată” crează un minuat centru urban, unic în lume, caracteristic prin străzile sale întortochiate și străduțele sale plăcute.

Castellana- Vizita se deznoadă dealungul unui șcenariu fermecător pe circa 3 km, în interiorul celui mai mare complex carsic italian. Unde era un râu antic astăzi se deschid, ca prin magie, minunate sculpturi naturale.

Lecce- O vacanță în Salento fără a vizita Lecce este ne negândit. Bisericile baroche, străduțele stâmte și labirintele pe care le crează, palatele brodate: un aristocratic oraș de artă suspendat în timp. Antica piață Sant’Oronzo, splendidele mânăstiri deschise pubilcului, măestia din piața Duomo, Palatul Celestini cu celebra basilică de la Sfanta Cruce, căsuțele în piatră cu ale lor balcoane în fier forjat și luminile care noaptea lasă o lumină caldă peste tot orașul vrăjesc vizitatorii evocând astfel emoții tari.

Torre Guaceto - Cu un ton foarte informal, excursia atraversează parfumate sentiere de vegetație mediteraneană care conduc spre liniștite plaje. Se ajunge apoi turnul de pe care se poate admira un peisaj fantastic. Se conclude trecând pe liniștite sentiere misterioase din trestie.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Sejururi de sâmbăta-sâmbâta sau duminca- duminica.
Animalele sunt admise la cerere și cu un supliment.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre 
Reception 24h.
Conexiune Wi-Fi.

Servicii cu plată
Serviciul transferiment de la și către aeroport și stații feroviale.
Închiriat auto și biciclete.

Activități
Excursii diferite ghidate (cu plată).

Vedi tutti i servizi

Suplimente
Prânz Extra 20 € de persoană pe zi.
Folosirea zonei de gătit 10 € la zi unde este disponibilă și la cerere.
Animale admise doar la cerere (nu sunt admise în zonele comune) 35 € de sejur. 

Reduceri
Copil 0/3 ani neîmpliniți gratuit, feluri din meniu; pătuț de tabără la cerere și disponibilitate limitată.
Al patrulea pat de la 3 ani în sus -30%.
Al treilea pat 3-12 ani neîmpliniți -50%.
Al treilea pat adult -30%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Politici de anularePolitici de anulare

Fino a 30 giorni nessuna penale
Da 29 a 15 giorni penale 40%
Da 14 a 9 giorni penale 60%
Da 8 a 4 giorni penale 80%
Da 3 giorni a no show o partenza anticipata 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)