Carovigno

”Orașul salentin între mări și munți” a obținut de două ori la rând premiul Stegulețul Albastru.

Hotelurile recomandate in Carovigno

Vezi hartaVezi harta

La € 73 / persoană noapte

Albergo Diffuso Dimora Sant'Anna

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno 7.7 Foarte bun

Poziția sa strategică, la doar 6 km de mare și la 20 minute de Aeroportul din Brindisi, permite să vizitați comod celelate frumuseți ale Pugliei, de la Torre Guaceto la Ostuni, de la Salento la ...

La € 47 / persoană noapte

Hotel Club Santa Sabina

Hotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno

Situat în mod armonios în area de verde de 90.000 mp, se compune dintr-o minuată clădire centrală de 2 etaje care se extinde dealungul pișcinei olimpionice și trei blocuri laterale de vile unde ...

La € 60 / persoană noapte

Meditur Parc de vacanță

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno

Situat la Carovigno, la 2,6 km de rezerva naturală statală Torre Guaceto, Meditur Village oferă o grădină, o pișcină în aer liber, conexiunea wifi gratuită și o parcare privată nesupraveghi ...

La € 58 / persoană noapte

Carovigno este un oraș din zona Salento setentrională, în provincia Brindisi. O importantă localitate turistică capabilă să ofere un mix de: tradiții agricole-țărănești, splendide ferme și agriturisme, împreună cu un important patrimoniu istoric însoțit de o mare splendidă bogată de viață submarină. Plină de istorie, Carovigno prezintă o structură urbană în stilul perioadei medievale târzie și renașcentistă. Turistul este vrăjit de poziția ocupată de Carovigno, fiind ridicat și avănd o priveliște fermecătoare a coastei. Această poziție, în afară de a oferi panorama spectaculoasă, se bucură de o climă răcoroasă unde se pot face plăcute plimbări lungi admirând coasta.

În captivantul sat se amestecă istorie, panoramă și bune mâncăruri. Bucătăria, plină de tradiții, cu mult folositul ulei de măsline extravergine, Carovigno este printre cei mai mari producători, variază prin transformarea roadelor pământului, al consumului de pește proaspăt din marea Adriatică de primă clasă în rețete tradiționale. Centrul istoric oferă o serie de importante monumente: Castelul Dentice di Grasso, care se găsește pe punctul cel mai înalt al orașului și vederea sa fără preț, Biserica lui Carmine, Castelul Terranova și cele patru Turnuri care apără orașul: Torreta del Civile, Torre Giranda, Torre" delli Brandi" și Torre Circolare.

Marea de la Carovigno este cu adevărat spectaculoasă, deține premiul Stegulețul Albastru în 2007 și în 2016. Coasta sa, joasă și stâncoasă, este caracterizată de o alternață de golfulețe și creste care brăzdează coasta zisă Costa Merlata (coastă dantelată) care se extinde de la Ostuni până la Brindisi. Pe această coastă găsim cele mai bune localități maritime ale zonei: Torre Pozzella, Torre S.Sabina, plaja Specchiella, Punta Penna Grossa și Apani. Un discurs particular îl merită Torre Guaceto, o zonă marină protejată recunoscută internațional. Apele limpezi rezultă și mai cristaline, iar prezența stâncilor fac și mai spectaculoase scufundările de seawatching e snorkeling.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)