Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotel Club Santa Sabina, situat direct pe mare la Marina di Carovigno, este o primitoare oază de relax în care să petreceți propiile vacanțe. Hotelul este cufundat într-o zonă de verde și are 154 de camere mobilate în stil mediteranean, disponibile în tipologiile de Standard și Superior, cu posibilitatea de a avea vedere la pișcină. La puțini kilometri de Hotel se găsește rezerva naturală de la Torre Guaceto și minunatul oraș Ostuni. Club Santa Sabina oferă o largă gamă de servicii care includ un bogat program de activități de zi și cabaret seral, o pișcină olimpionică (50 mt x 21 mt) și o pișcină pentru copii, o zonă pentru mesele celor mici și o parcare nesupraveghiată. Plaja este poziționată la circa 200 m de pișcină și este acoperită de nisip granulos, într-o zonă de mare de culori cristaline și un fundal parțial de stânci, tipic acestei zone de coastă care se prezintă crestat cu mici golfulețe de nisip. Din cauza fundalului particular, vă recomandăm să folosiți încălțări potrivite pentru mare. Umbrele, șezlonguri și scaune de plajă sunt disponibile gratuit, în funcție de locuri, și de la al doilea rând în sus. Hotel Club Santa Sabina dispune de un serviciu de animație Mini-Club pentru copii de la 3 la 12 ani și un Junior Club de la 12-16 ani, cu jocuri, activități distractive în funcție de vârstă, turnee sportive, spectacole. Sunt în plus disponibile 2 terenuri de tenis (iluminația nocturnă cu plată), un teren de fotbal, beach- volley, teren polivalent de basket și volley, bowlling și ping-pong.

Restaurant
Către hotelul Club Santa Sabina pentru micul dejun, prânz și cină se efectuază serviciu de bufet, apa și vinul de casă sunt incluse la mese. Pentru prânz și cină este prevăzută servirea la mese rezervate. Sunt prezente și un bar în pișcină și un punct de ristoro de băuturi în zona plajă.
Hotelul dispune de o zonă pentru cei mici, administrată de părinți, în zona restaurant (cu orarii de la 7.30 la 22.00) și, la dsipoziția mamelor, sunt prezente scăunele, cuptor cu microunde, încălzitor de biberon, frigider, mixer, vesele, lapte degresat, lapte, fructe proaspete de sezon, paste mici, ulei extravergine de măsline, brânzeturi și brânză rasă. În timpul meselor principale (11.30 -13.30 și 18.30-20.30), sunt servite ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, susuri de roșii, omogenizate de carne, pește și fructe. Este dedicată în plus o zonă de joacă potrivită vârstei fragede( zonă admnistrată de părinți, pentru 0/3 ani nu este prevăzută asistența animației).

Localitatea
Carovigno este un orășel din Salento setentrional, din provincia Brindisi. O importantă localitate turistică capabilă să ofere un amestec între: tradiții agricole-țărănești, spendide ferme și agriturisme, împreună cu un imens patrimoniu istoric însoțit de o mare spledidă și plină de viață submarină. Marea de la Carovigno este cu adevărat spectaculoasă, deține premiul Steguleț Albastru și în 2007 și în 2016. Coasta sa, joasă și stâncoasă, este caracterizată de o alternață de golfuri și golfulețe care brăzdează coasta, care este numită și Coasta Dantelată care se întinde de la Ostuni la Brindisi.

De vizitat și de cunoscut
Centrul vechi de la Carovigno merită cu sicuranță o vizită. Cu origine messapica, s-a dezvoltat pe situl antic acropoli, din moment ce regăsiri cu totul cazuale, în afara zidurilor medievale, au scos la lumină morminte dinaintea acelei epoci. Originalul nucleu urban, ce răsare, probabil la epoca timpurie a evului mediu, este ceea ce se dezvoltă în jurul bisericii S.Angelo. Împlantul zidurilor desenează un parcurs eliptic contrasemnat de două turnuri pătrate și două rotunde.

Resturile Zidurilor Messapiche, prezente la Carbina, înaintea distrugerii operei Tarantinilor, făcea parte dintr-un sistem de centre întărite ale regiunii messapice: Ostuni, Ceglie, Mesagne, Oria. Ca acestea, și Carbina se ridica pe un deal din interiorul terenul brindisin, folosind astfel în scop de apărare, caracteristicile teritoriului. Acropolele ocupau mare parte din zona înaltă a colinelor, apărate de un strat de ziduri mai vechi, în formă de cercuri gigante. Alte două rânduri de ziduri delimitau zonele mormintelor. Unice, sunt fragmentele zidurilor aparținând celui de al doilea rând, regăsite pe lângă cimitir.

Torre Guaceto, costruită pentru a apăra litoralul de continuele atacuri Saracene. Se ridică pe o mică colină, între două splendide insenaturi. Are o bază pătrată, cu canale de scurgere pe laturi, tipice turnurilor costiere din zona Regno di terra di Otranto. Actual este sediu al unui observator administrat de W.W.F. care veghiază pe întreaga zonă înconjurătoare și pe rezerva marină, ambele de un interes enorm internațional. Deasa prezență de exemplare, și rare, de floră și de faună a zonei umide a făcut necesară deschiderea unui muzeu în interiorul turnului, care înregistrază an de an nenumărate prezențe.

Torre Santa Sabina, din omonima localitate, în epoca romana a fost sediu al "mansio ad Speluncae", stația poștală de la via Traiana care oferea găzduire mesagerilor și adăpost cailor. Din vechiul turn angiovin nu s-a păstrat nici o mărturie în timp ce se păstrează foarte bine presidiul de la 1500, restaurat de curând și sediu de locuințe private. Are o tipologie stelată cu patru vârfuri orientete către punctele candinale.

Castelul Dentice di Frasso, într-o poziție excentrică, pe punctul cel mai înalt al orașului și, pentru aceasta, potrivit pentru apărare. Se prezintă pe un plan triangular, cu un turn pătrat pe partea orientală, unul circular pe versantul occidental și una ca o migdală pe vârful setentrional. De pe turnuri se domină toată zona costieră care se extinde de la Torre Canne până la Brindisi.

Castelul de la Serranova, a fost construit de feudalul Ottavio Serra în 1629, așezat pe un nucleu și mai vechi de la 1350 din care se păstrează originala intrare la primul etaj, dinspre mare. Se prezintă ca un turn pătrat, acoperit, dealungul perimetrului terasei, de un sistem de canale de scrugere; acesteia se unește o clădire recentă iar edera care a crescut le face să pară un unic corp omogen.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 16.00.
Check out până la ora 10.30.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele sunt admise de mică talie, cu un supliment de plătit pe loc.
Single + copil: 1 adult și 1 copil 3/14 ani plătesc un bilet și jumătate.
dult și un bebe 0/3 ani plătesc un bilet întreg și suplimentul cameră single.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostro
Șezlonguri la marginea pișcinei și solarium.
Camere antialergice și nefumători.
Wi-Fi disponibilă în zona reception.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Sală conferințe.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Sală tv.
Parcare nesupraveghiată.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Card Club include folosirea pișcinei pentru adulți și copii,
folosirea utilităților sportive, cursuri colective pentru sporturile prevăzute,
serviciu plajă(o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă de cameră) de la al 2 lea rând,
animație, Mini Club pentru copii 3/12 ani și junior club copii 12/16 ani.
Închiriat biciclete și cărucioare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Oferta include
Solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele. 
Wi-Fi în zona reception.
Parcare privată.

Suplimente
Baby 0/3 ani euro 10,00 la zi, sumă forfetară obligatorie de plătit pe loc, cu pătuț (în funcție de disponibilitate) și zona biberoane.
Card Club obligatoriu de plătit pe loc euro 35,00 de persoană pe săptămână de la 3 ani în sus.
Umbrelă pe plajă în primul rând euro 70,00 pe săptămână de cameră, de plătit pe loc.
Prânzul din ziua sosirii euro 18,00 de adult, euro 12,00 pentru copii 3/14 ani.
Animale de talie mică euro 5,00 pe zi de plătit pe loc.

Reduceri
Al treilea pat de la 3 la 14 ani gratis.
Al patrulea pat de la 3 la 14 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 
Sejurul începe cu cina și se termină cu prânzul. Nu sunt admise sosiri anticipate la prânz, eventuala masă de prânz din ziua sosirii are un cost indicat în suplimente. Vârstele sunt cele neîmplinite, la sosirea în hotel este obligatorie prezentarea documentelor care demonstrază data de naștere a copiilor. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 
Card Club  obligatoriu de la 3 ani în sus, include folosirea pișcinei pentru adulți și copii,
folosirea utilităților sportive, cursuri colective pentru sporturile prevăzute,
serviciu plajă(o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă de cameră) de la al 2 lea rând,
animație de zi și de seară, Mini Club  și junior club .

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)