Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Meditur Village se ridică la Carovigno, în inima Puglie, pe versantul adiratic de la Salento. Poziția sa centrală este de invidiat și ambientul prietenos și confidențial este portivit pentru sejururi fie pentru tineri fie pentru familii. La dispoziția oaspeților este o mare pișcină în care să vă relaxați și să vă răcoriți, în compania unui bun cocktail, este prezent și un bar în părculeț, unde să gustați ceva în tot relaxul. Satul de vacanță se compune dintr-un nucleu central și din mai multe tipologii de clădiri din cărămizi, construite de curând și dotate de toate serviciile necesare pentru a face sejurul cât mai confortabil. Camerele sunt disponibile în categoriile Confort, Superior, Junior Suite de trei/patru paturi. Amenajarea în Junior Suite include gel de duș cu ulei de măsline, aparatul de cafea Nespresso cu capsule, fierbător cu ceaiuri, halat de baie. Fiecare cameră are la dispoziție locuri pe plajă, cu umbrelă și două șezlonguri, cu acces direct la structură. Pe o rază de 1.5 km este posibil să ajungeți la paljele libere de nisip alb, care fac parte din rezerva Marină de la Torre Guaceto. Meditur Village dispune de un anfiteatru, o sală de congrese, bar în zona pădurii, o pișcină, market cu articole de primă necesitate, parcare internă nesupraveghiată. Pentru a face și mai plăcut sejurul oaspeților, animatorii organizază, pe parcursul zilei, un bogat program animat și pentru cei mari și pentru cei mici, cu jocuri, turnee, cursuri colective de tennis, aerobică și dans, divertisment seral cu piano bar, spectacole în anfiteatru și seri cu temă. Pentru copii este disponibil Nicolino Club împărțit pe vărste : Nicolino baby club 3/8 ani și Nicolino mini club 8/12 ani, cu activități sportive, didactice, recreative și prepararea de spectacole în anfiteatru. Pentru tineri, Nick club 12/18 anni, propune activități sportive, turnee și cursuri sportive de fotbal și de tenis, jocuri pe echipe, spectacole șin petreceri. Structura are la dispoziție 2 terenuri de tenis pe ciment, teren de fotbal cu iarbă sintetică, 1 teren polivalent basket/volley, 2 de bowlling.

Restaurant
Restaurantul Mediterraneo cu sala climatizată, puteți servi micul dejun, prânzul și cina tip bufet(apă, vin, bere, cola, suc de portocate la dozator incluse la mese). Take Away Caretta Caretta: locul ideal pentru a gusta feluri tipice, pregătite zilnic. La micul dejun este prevăzut Colțul Somnorosului (cu posibilitatea de a lua micul dejun mai târziu, soft, de la 10.00 la 11.30 cu o cafea americană și patiserii). Natură și bunăstare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață care preferă o bucătărie sănătoasă sunt prevăzute la micul dejun produse specifice. Intoleranțe: pentru oaspeții cu intoleranțe alimentare (gluten/lactoziu) sunt disponibile produse de bază confecționate; clienții pot integra totul cu produse furnite personal. Este necesară în orice caz semnalarea în faza de prenotare. Colțul mame și papa: la dispoziția celor mai mici, la restaurant, o zonă amenajată cu cuptor cu microunde, încălzitor de biberon, alimente de bază(pastă mică, ciorbițe vegetale și de carne, creme de verdețuri). Către Barul pișcină de la ora 10:00 până la ora 22:00 consumul nelimitat (la dozator, servit în pahar de plastic) de apă, suc de fructe, thè rece și granite. Cu plată acoolicele și superacoolicele naționale și extere, cafetăria, băutirule și apa nu de la dozator, înghețata, snak și toate produsele confecționate în afara la tot ce nu este inclus în Soft Inclusive.

Localitatea
Carovigno este un orășel din Salento setentrional, din provincia Brindisi. O importantă localitate turistică capabilă să ofere un amestec între: tradiții agricole-țărănești, spendide ferme și agriturisme, împreună cu un imens patrimoniu istoric însoțit de o mare spledidă și plină de viață submarină. Marea de la Carovigno este cu adevărat spectaculoasă, deține premiul Steguleț Albastru și în 2007 și în 2016. Coasta sa, joasă și stâncoasă, este caracterizată de o alternață de golfuri și golfulețe care brăzdează coasta, care este numită și Coasta Dantelată care se întinde de la Ostuni la Brindisi.

De vizitat și de cunoscut
Centrul vechi de la Carovigno merită cu sicuranță o vizită. Cu origine messapica, s-a dezvoltat pe situl antic acropoli, din moment ce regăsiri cu totul cazuale, în afara zidurilor medievale, au scos la lumină morminte dinaintea acelei epoci. Originalul nucleu urban, ce răsare, probabil la epoca timpurie a evului mediu, este ceea ce se dezvoltă în jurul bisericii S.Angelo. Împlantul zidurilor desenează un parcurs eliptic contrasemnat de două turnuri pătrate și două rotunde.

Resturile Zidurilor Messapiche, prezente la Carbina, înaintea distrugerii operei Tarantinilor, făcea parte dintr-un sistem de centre întărite ale regiunii messapice: Ostuni, Ceglie, Mesagne, Oria. Ca acestea, și Carbina se ridica pe un deal din interiorul terenul brindisin, folosind astfel în scop de apărare, caracteristicile teritoriului. Acropolele ocupau mare parte din zona înaltă a colinelor, apărate de un strat de ziduri mai vechi, în formă de cercuri gigante. Alte două rânduri de ziduri delimitau zonele mormintelor. Unice, sunt fragmentele zidurilor aparținând celui de al doilea rând, regăsite pe lângă cimitir.

Torre Guaceto, costruită pentru a apăra litoralul de continuele atacuri Saracene. Se ridică pe o mică colină, între două splendide insenaturi. Are o bază pătrată, cu canale de scurgere pe laturi, tipice turnurilor costiere din zona Regno di terra di Otranto. Actual este sediu al unui observator administrat de W.W.F. care veghiază pe întreaga zonă înconjurătoare și pe rezerva marină, ambele de un interes enorm internațional. Deasa prezență de exemplare, și rare, de floră și de faună a zonei umide a făcut necesară deschiderea unui muzeu în interiorul turnului, care înregistrază an de an nenumărate prezențe.

Torre Santa Sabina, din omonima localitate, în epoca romana a fost sediu al "mansio ad Speluncae", stația poștală de la via Traiana care oferea găzduire mesagerilor și adăpost cailor. Din vechiul turn angiovin nu s-a păstrat nici o mărturie în timp ce se păstrează foarte bine presidiul de la 1500, restaurat de curând și sediu de locuințe private. Are o tipologie stelată cu patru vârfuri orientete către punctele candinale.

Castelul Dentice di Frasso, într-o poziție excentrică, pe punctul cel mai înalt al orașului și, pentru aceasta, potrivit pentru apărare. Se prezintă pe un plan triangular, cu un turn pătrat pe partea orientală, unul circular pe versantul occidental și una ca o migdală pe vârful setentrional. De pe turnuri se domină toată zona costieră care se extinde de la Torre Canne până la Brindisi.

Castelul de la Serranova, a fost construit de feudalul Ottavio Serra în 1629, așezat pe un nucleu și mai vechi de la 1350 din care se păstrează originala intrare la primul etaj, dinspre mare. Se prezintă ca un turn pătrat, acoperit, dealungul perimetrului terasei, de un sistem de canale de scrugere; acesteia se unește o clădire recentă iar edera care a crescut le face să pară un unic corp omogen.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00. 
Check out până la ora 10.30.
Sejururi duminica/duminica, la cerere posibilitatea de intrări în mijlocul săptămânii, excepție 31/7 până la 28/8.
Sunt admise animale de mică talie, cu un supliment de plătit pe loc.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostro
Șezlonguri la marginea pișcinei și solarium.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Wi-Fi disponibilă în zona dedicată.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Sală conferințe.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Parcare nesupraveghiată. 

Servicii cu plată
Personal Photo.
Wi-Fi personale.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Card Club pentru animație de zi și de seară, cu jocuri, turnee și spectacole, cursuri colective sportive, folosirea pișcinei, loc pe plajă, echipamente sportive, navetă de la satul turistic la plaja liberă de la Torre Guaceto (Oaza Protejată) la orari prestabilite.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Închiriat prosoape de mare.
Centru masaje și coafor.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Oferta include
Solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele. 
Wi-Fi în area acoperită.
Parcare privată.

Suplimente
Al treilea pat de la 3 la 14 ani contribut obligatori pentru mese de plătit în agenție, euro 10 la zi de la 11/6 până la 02/7, euro 20 la zi de la 2/7 până la 06/8 și de la 27/8 până la 3/9, euro 25 la zi  de la 6/8 până 27/8.
Al patrulea pat 3/18 ani euro 20 la zi de la 28/5 până la 11/6 și de la 3/9 până la 17/9.
Animale de mică talie  euro 105 pentru dezinfecția finală (doar în camera Confort), de plătit pe loc.
Card Club obligatoriu de plătit pe loc de persoană pe săptămână euro 38 copii 3/14 ani.
Linea Prestige euro 84 pe săptămână, de plătit pe loc și se cere în faza de prenotare. 
Card Club obligatoriu de plătit pe loc de persoană pe săptămână la euro 49 adulți.
Închiriat pătuț  euro 8 pe zi de plătit pe loc.

Reduceri
Copii de la 0 la 3 ani gratis în pat cu părinții sau în pătuț propriu.  
Al treilea și al patrulea pat adulți reducere de  40%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Card Club obligatoriu de la 3 ani în sus și  include folosirea de șezlonguri și umbrele pe plajă, animația de zi și de seară cu Nicolaus Club, folosirea pișcinei și a echipamentului sportiv, naveta din satul de vacanță la plaja liberă de la Torre Guaceto (Oază protejată) la orarii prestabilite. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)