Riva Marina Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Dotat de 443 camere, situat în Puglia, la cățiva pași de oaza naturală de la Torre Guaceto, printre băi și glofulețe, Riva Marina Resort oferă propiilor oaspeți un Centru de Bunăstare, printre cele mai elegante și primitoare din Puglia, care si extrinde pe o suprafață de 700 mp și dispune de cinci cabine de masaj impresionante , o cabină pentru tratamente estetice, un coafour, o sală de sport amenajată cu tapis-roulant, cyclettes și greutăți, pișcină încălzită cu hidromasaj, jeturi de apă și cascadă cervicală, percurs Kneipp, percurs vascular, dușuri emoționale, saună, baie turcescă, duș scoțian și zonă de relax cu tisanerie. Oaspeții pot să aleagă să se lase mângâiați în Spa sau de soare și de apa cristalină a plajei private, amenajată cu șezlonguri și umbrele, se află la doar 900 m și se ajunge cu cele două trenulețe care efectuează un serviciu continuu de colegament. Pentru iubitorii sportului sunt la dispoziție aparate și instructori pentru începători sau pentru cei care vor să învețe noțiuni de bază ale velei sau windsurf. Sunt în plus disponibile o mare pișcină unde se poate înota bine și implanturi sportive, printre care 2 terenuri de tenis, un teren de fotbal, un teren polivalent volley, basket, beachvolley, un teren de street ball, ping pong, tras cu arcul în pădure, 4 terenuri de bowling, sală de sport și percurs de gimnastică în pădure pentru iubitorii sportului în aer liber. Pentru musafirii purtători de handicap este activ un serviciu navetă amenajat special și sunt disponibile umbrele aproape de cărarea de trecere pe plajă care conduce la mal și este posibilă folosirea scaunului Job și pe plajă și în pișcină. Copii și tinerii se pot distra în toată siguranța împreună cu staff-ul de mini club și junior club care vor avea grijă de ei pe parcursul zilei.  Activitățile de distracție sunt multe, unele dintre ele sunt multe, unele dintre ele au loc la PlayGarden, un parc multicolor cu jocuri în aer liber pe o întindere de circa 2400 mp, amenajat cu tot felul de tipuri gen tobogane, leagăne, misterioase tuneluri și fantastice aventuri în Parcul Jocuri Ocean. Pentru cei mai mari distracția este asigurată de măestosul Fantacastello cu ale sale 4 tobogane colorate, tunelurile și turnurile de gardă, dar și de labirintul, mini golful cu 8 găuri și terenul de beach volley.   

Localitatea
Carovigno numără 17.044 locuitori. Este situată la 5 km de coasta Adriatică și la 28 km de reședința provinciei (Brindisi) , face parte din Salento setrentional. Litoralul a obținut în 2007 și în 2016 Stegulețul Albastru, iar în 2017 a primit mai multe premii printre care se numără: Stegulețul Albastru, 5 vele de la Ligaambientului, întrucât face parte din complexul turistic ”Coasta Parcului Agrario ai măslinilor seculari” , care cuprinde și comunile de la Polignano a Mare, Fasaro, Monopoli și Ostuni. În plus, în același an, a fost premiat cu recunoașterea pentru comunele rurale de pe Spiga Verde. Cu o suprafață de 105 km2 ajunge maxim la 172 m deasupra mării.

De vizitat și de cunoscut
La Parrocchiale, dedicată Assuntei, refăcută în 1837, păstrează din construcția de la cincisute un trandafir pe latura dreaptă și pe absida pronaosului stâng. Particulara absidă internă e săpată pe zece nichii pe două ordine. Pe altarul principal se alfă Ultima Cină, o pânză solimena (secolul XVIII).

Biserica sf Carmine, învecinată cu palatul orașului. În interior sunt păstrate afrescuri cu origine din secolul XVIII reprezentând Ultima Cină și Sfântul Ilie în deșert, dar un Sfânt Lorenzo printre martirii Leonardo și Ștefan, un ulei pe pânză din sec XVIII.

Biserica Sant'Anna, ridicată de familia Imperiali (sec. XVII-XVIII) în apropierea castelului, cu rolul de capelă privată a feudatarilor (renovată din temelii în stil neoromanico).

Sanctuariul Mariei Santissime de la Belvedere, la 4 km în Estul orașului, reconstruit în 1875 în locul mânăstirii basiliane, din care rămâne o criptă la care se are acces coborând 46 de trepte. Capela păstrează data de 1501, semnătura unui Giovanni Lombardo de la Ostuni și numele celui care a comisionat lucrarea: Pirro de Loffredo. Pe un altar lateral este afrescul (foarte vechi, dar restaurat des) cu dulcea față a Madonei, foarte venerată de locuitori în săptămâna după Paște, dar și alte afrescuri din epoca bizantină târzie.

Porta Brindisi, compusă de două porți consecutive; cea din perioada Angioino mai internă, cu arcul cu vârf acut și împodobită cu strașini masice, se poate ajunge prin coridorul săpat pe ea pe post de capcană; și cea din perioada renașterii- mai precis ridicată în perioada feudală de la Loffreda - care precedă parta cea mai veche. A păstrat încheietorile originale ale porții. Pe față, se ridică două steme sculptate care par a fi cea a Loffreda (la stânga) și a universității de la Carovigno (la dreapta).

Porta Nova. Se află la occident și este numită și Poarta Ostuni, dat fiind că este în acea direcție cu Ostuni. Actual pe acoperișul său se folosește o pasarelă care pune în legătură castelul cu Biserica de la Sant'Anna. Această porta a fost des modificată, mai ales pe timpul restaurărilor de la Castello de la începuturile lui ‘900.

Ostuni - plimbare plăcută printre străduțele istoricului oraș alb, cu al său minuat Borgo Antico. Se poate vizita Catedrala și alte biserici. Dealungul caracteristicilor străduțe artizanale, istorie, parfumuri și gusturi așteaptă participanții. La sfârșitul vizitei, timp liber pentru shopping.

Alberobello- O imensă plimbare caracterizată de o deasă vegetație de mandorli și măslini, Alberobello este celebru prin caracteristicile locuințe, ”Trulli”. Patrimonui al umanității de la UNESCO din 1996, aceste construcții conice în piatră ”uscată” crează un minuat centru urban, unic în lume, caracteristic prin străzile sale întortochiate și străduțele sale plăcute.

Castellana- Vizita se deznoadă dealungul unui șcenariu fermecător pe circa 3 km, în interiorul celui mai mare complex carsic italian. Unde era un râu antic astăzi se deschid, ca prin magie, minunate sculpturi naturale.

Lecce- O vacanță în Salento fără a vizita Lecce este ne negândit. Bisericile baroche, străduțele stâmte și labirintele pe care le crează, palatele brodate: un aristocratic oraș de artă suspendat în timp. Antica piață Sant’Oronzo, splendidele mânăstiri deschise pubilcului, măestia din piața Duomo, Palatul Celestini cu celebra basilică de la Sfanta Cruce, căsuțele în piatră cu ale lor balcoane în fier forjat și luminile care noaptea lasă o lumină caldă peste tot orașul vrăjesc vizitatorii evocând astfel emoții tari.

Torre Guaceto - Cu un ton foarte informal, excursia atraversează parfumate sentiere de vegetație mediteraneană care conduc spre liniștite plaje. Se ajunge apoi turnul de pe care se poate admira un peisaj fantastic. Se conclude trecând pe liniștite sentiere misterioase din trestie.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 17.00 - Check out până în ora 10.00.
Sejururi de sâmbăta-sâmbâta sau duminca- duminica.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Reception 24h.
Conexiune Wi-Fi.
Piano bar în zona pișcină.
Pișcina externă pentru copii.
Trei baruri dintre care unul pe plajă.
Restaurente, biberonierie și Risto Baby.
Intrarea în zona umedă a centrului bunăstare.
Parcare privată îngrădită, umbrită și iluminată.
Turnee sportive și de carte, activități pe plajă și jocuri în pișcină.
Sală fitness, percurs gimnastică în pădure, Play Garden rezervat copiilor.
Animație de zi și de seară cu spectacole și jocuri în mini club și Junior club.
Pișcină externă pentru adulți cu 3 zone hidromasaj amenajată cu umbrele și șezlonguri.
Folosirea pe zi a terenurilor sportive (două terenuri de tenis, unul de forbal, un teren polivalent
volleyball și basket, un teren de street ball, ping pong, tras cu arcul în pădure, 4 terenuri de bowling).
Plaja cu o umbrelă și 2 șezlonguri (în baza disponibilităților) amenajată cu bar, servicii, dușuri, canoe și centru de vele cu wind surf și laser Pico, navetă de la și către plajă.

Servicii cu plată
Masaje, tratamente estetice și coafor către centrul de Bunăstare.
Disponibilitatea de a chiama pediatrul și medicul generic.
Serviciul transferiment de la și către aeroport și stații feroviale.
Folosirea pe zi a implanturilor sportive.
Închiriat auto și biciclete.
Parafarnacia și Spălătorie.
Închiriat cărucioare.
Centrul Congrese.

Activități
Excursii diferite ghidate (cu plată).

Restaurant
Restaurantul Resort este dotat cu aer condiționat și oferă propriilor oaspeți un serviciu bufet, apă și vin la dozator incluse, cu o bogată alegere de aperitive și garnituri, felul întâi și doi, fructe și desert, alternând o bucătărie internațională uneia naționale și tipice pugliei. Posibilitatea de a alege, pe baza prenotării, restarante în aer liber: ”Il Pugliese” disponibil doar la cină cu un meniu tipic pugliei, inclus în preț, pe terasa situată la primul etaj și ”Beach Restaurant” pe plajă cu bufet rece disponibil doar la prânz și inclus în preț. Pentru mămici și copii, Resort-ul pune la dispoziție o sală cu bucătărie amenajată cu încălzitor de biberoane, sterilizator, un grătar cu 4 locuri, cuptor cu micounde, unele crăticioare, chiuvetă, scăunele și mese pentru cei mici. Oferă : ciorbițe vegetale fără sare, creme de verdețuri, creme de orez, sos de roșii fără sare, lapte sau lapte degresat, brânzeturi, brânză rasă, yaurt și două feluri de paste mici pentru copii. Prezența personalului oferă asistență mamelor pe timpul orelor de mese.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Pătuț gratis.
Prânz extra €25 adulți, €18 copii de la 3 la 16 ani, de plătit pe loc. 

Reduceri
Copil 0/3 ani gratis.
1 copil de la 3 la 16 ani neîmpliniți gratis de pe 2/04 până pe 5/08 și de pe 26/08 până pe 28/10.
Plan Familie: 2+2=3 locuri (copii maxim 16 ani) de pe 5/08 până pe 26/08.
Special 1 adult și un copil 0/3 ani: plătesc un bilet și un supliment singur.
Special 1 adult și un copil 3/16 ani: plătesc un bilet întreg și unul redus de 25%.
În prezența unui adult + 2 copii vor fi plătite minim 2 locuri, al 3 lea pat va fi redus. 

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!