Hotel Les Jumeaux

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

hoteluri Les Jumeaux

Hotelul Les Jumeaux din Courmayeur este un hotel de 4 stele în stilul Văii Aostei format dintr-o clădire centrală, „Combal”, și o clădire adiacentă la aproximativ 100 m, „Miage”. Pe lângă excelența serviciilor sale, se mândrește cu o poziție de invidiat în ceea ce a fost întotdeauna considerat unul dintre cele mai pline de farmec din turismul alpin. Hotelul este la doar 100 de metri de telecabina Mont Blanc, care face legătura cu pârtiile Mont Blanc Courmayeur. La recepția „Combal”, wi-fi gratuit, cantină și restaurant principal, pian bar, miniclub, depozit pentru schiuri și clăpari; la sala de mic dejun „Miage”. Hotelul Les Jumeaux oferă, de asemenea, un serviciu de spălătorie, parcare în aer liber și un garaj privat nesupravegheat.

Hotel Les Jumeaux: camere

Hotelul Les Jumeaux dispune de 43 de camere la “Combal” si 42 la “Miage”, toate cu TV, telefon, minibar (bauturi contra cost), seif, balcon sau terasa, baie cu uscator de par. Al 3-lea / al 4-lea pat în canapea extensibilă.

Locație: Courmayeur

Courmayeur este un oraș italian din Alta Valdigne, în Valea Aostei: o renumită stațiune turistică de iarnă și vară din Alpi, pe teritoriul său municipal se află cel mai înalt munte din Italia și Europa centrală, Mont Blanc, în comun cu vecinii francezi. teritoriul Chamonixului. În ciuda faptului că este o stațiune turistică de importanță internațională, Courmayeur păstrează o atmosferă alpină autentică, care se resimte atât prin plimbarea printre magazinele din centru, cât și prin satele din jurul orașului principal și care merg până la vârful văii centrale, unde Dora din Val Veny si Dora Val Ferret se varsa in Dora Baltea. Atmosfera alpină se regăsește și în hoteluri și alte facilități de cazare (de la hotel de lux, la refugiul alpin și camping), în cafenelele istorice din centru și în restaurantele de pe pârtii: în Courmayeur ospitalitate, dragoste pentru tradiție și respectul arhitecturii locale sunt tratate în detaliu.

Cum se ajunge la Courmayeur cu mașina

Din Torino, Milano și Genova luați autostrada A5 (Torino-Aosta-Monte Bianco). Urmați acest drum până la ieșirea Courmayeur (de la începutul Văii Aostei sunt aproximativ 85 km). Luați drumul național 36 și continuați aproximativ 2 km, până la Piazzale Monte Bianco di Courmayeur.

Info Ski

Pârtii albastre: 7
Pârtii roșii: 15
Curse negre: 7
Zona totală de schi: 100 km

Taxa nu include

Taxa de oras
Sfaturi și orice nu este indicat în mod explicit

Supplements

Cot on request € 16 per night to be paid locally (own cot accepted at no extra charge)
Compulsory New Year's Eve dinner (drinks not included), per person, adults € 100, children 2/12 years € 50, 0/2 years free
Garage / uncovered parking space € 15 per night (subject to availability not bookable)
Small pets (except common areas), to be reported when booking, € 16 per night to be paid locally

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!