Oferte de călătorie Valle d'Aosta

O oază de relaxare printre cei mai impresionanți munți din Europa

Hotelurile recomandate la Valle d'Aosta

Vezi hartaVezi harta

TH La Thuile Planibel Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta La Thuile

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de telecabină și vă permite să mergeți pe pârtiile de schi. Cameră de schi în hotel, acorduri cu școala de schi și închiriere de echipamente ...

La € 78 / persoană noapte

TH La Thuile Planibel Hotel

Hotel stars Valle d'Aosta La Thuile

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de telecabină și vă permite să mergeți pe pârtiile de schi. Cameră de schi în hotel, acorduri cu școala de schi și închiriere de echipamente ...

La € 80 / persoană noapte

TH Pila

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Pila

TH Pila are vedere directă la zona de schi din centrul Văii Aostei, înconjurat de un peisaj uluitor, camerele au vedere la vale sau pârtiile de schi.

La € 65 / persoană noapte

TH Courmayeur

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Courmayeur 8.8 Fabulos

TH Courmayeur, în inima văii Aosta, este înconjurat de peisaje uluitoare la poalele Mont Blanc. Recent renovat respectând toate caracteristicile eco-durabilității.

La € 98 / persoană noapte

Eden Village Cayo Largo

Hotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta

Eden Village Cayo Largo din Cuba, renovat de curând, este la o distanță de 7 km de aeroport și este situat în apropierea Playa Sirena, este alegerea ideală pentru cei care călătoresc în cuplu ...

La € 80 / persoană noapte

Club Esse Pila 2000

Hotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Pila 9.2 Excepțional

Club Esse Pila 2000 este situat în Pila, direct pe pârtiile de schi, la mică distanță de telecabina care face legătura între Pila și centrul orașului Aosta, cu vederi uluitoare asupra Mont ...

La € 50 / persoană noapte

Hotel Les Jumeaux

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Courmayeur

Structura în stil Valdostan constând dintr-un corp central „Combal” și un corp adiacent „Miajului”". Se mândrește cu locația de invidiat într-una dintre cele mai strălucitoare stațiun ...

La € 85 / persoană noapte

Ce să vezi la Valle d'Aosta

Valle d'Aosta

Valle d'Aosta este cea mai mică regiune a Italiei, situată între Alpi, are o moștenire naturală de o frumusețe rară. Pentru cei care plănuiesc o excursie în Valle d'Aosta, este bine de știut că regiunea, din punct de vedere turistic, este împărțită în șapte zone geografice: Mont Blanc, Gran San Bernardo, Monte Cervino, Monte Rosa, Valle Centrale și Mont Avic.Aosta și zonele învecinate, Gran Paradiso. Toate aceste locații oferă vizitatorilor hoteluri și stațiuni cu spa, ideale atât pentru vacanțele de iarnă, cât și pentru vacanțele de vară.

Ce să vezi în Valle d'Aosta

1.Parco Nazionale del Gran Paradiso, o arie protejata in care se pot observa animale in mediul lor natural: marmote, vulturi aurii, capre, si bineinteles ibexul, simbol al parcului.
2. Podul roman Pont-St-Martin, prima infrastructură majoră construită de romani în Valea Aostei.
3. Castelul Fénis, o structură puternică care a aparținut familiei Challant
4. Castelul Ussel, din epoca medievală folosit ca închisoare
5. Catedrala Santa Maria Assunta

Ce să mănânci în Valea Aostei

Cei care decid să-și petreacă vacanțele în Valea Aostei vor trebui să descopere bucătăria autentică și robustă din Valea Aostei, caracterizată prin specialități din carne de vită și ibex, mezeluri, brânzeturi și supe excelente.

Cum să ajungi în Valle d'Aosta

Pentru a ajunge in Valle d'Aosta puteti profita de zborurile, asigurate de compania aeriana Air Vallée, care efectueaza zilnic ruta Roma - Aosta sau de companiile aeriene care aterizeaza in Milano, Torino si Geneva. Cei care decid să ajungă în Valle d'Aosta cu mașina pot folosi autostrada Torino-Aosta-Courmayeur care vă permite să ajungeți în Aosta, Courmayeur și Franța, prin tunelul Mont Blanc. În plus, de două ori pe zi există un serviciu de transfer de la aeroportul Caselle din Torino la autogara Aosta.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)