Courmayeur

Courmayeur este un oraș alpin la poalele Mont Blanc, în Valea Aostei

Hotelurile recomandate la Courmayeur

Vezi hartaVezi harta

TH Courmayeur

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Courmayeur 8.8 Fabulos

TH Courmayeur, în inima văii Aosta, este înconjurat de peisaje uluitoare la poalele Mont Blanc. Recent renovat respectând toate caracteristicile eco-durabilității.

La € 98 / persoană noapte

Hotel Les Jumeaux

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Courmayeur

Structura în stil Valdostan constând dintr-un corp central „Combal” și un corp adiacent „Miajului”". Se mândrește cu locația de invidiat într-una dintre cele mai strălucitoare stațiun ...

La € 85 / persoană noapte

Courmayeur

este un oraș alpin la poalele Mont Blanc, în Valea Aostei, și al doilea ca mărime din regiune ca extindere teritorială. Clima este preponderent alpină, cu veri scurte și răcoroase și ierni reci și înzăpezite. Cunoscut pentru telecabina SkyWay Monte Bianco, care oferă o vedere spectaculoasă asupra vârfurilor Monte Cervino și Monte Rosa. De vizitat Grădina Botanică Alpină Saussurea, deoarece găzduiește plante medicinale și plante de mare altitudine, precum și pășuni alpine frumoase. Centrul orașului găzduiește Muzeul Alpin Duca degli Abruzzi.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)