Hotel Monboso

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Clubul hotelului Monboso

Hotelul Club Monboso este situat la poalele masivului Monte Rosa din Valea Gressoney, un adevărat paradis pentru iubitorii tuturor sporturilor de iarnă, cufundați într-un context de istorie și tradiții unice în Alpi. Hotelul se caracterizează prin arhitectură în stil alpin și medii calde și primitoare. Spațiile mari pentru adulți și copii, bucătăria bună și varietatea de activități oferite îl fac locul ideal pentru a petrece o vacanță dedicată confortului și sportului, în inima Monte Rosa Ski. Printre principalele servicii ale Hotelului Monboso mai regasim, bar, sala de televiziune, sala de cinema cu recenzii de filme, zona de divertisment-discoteca, terasa la soare, sala de sport, tenis de masa, depozit pentru schiuri si clapari, lift, parcare exterioara nesupravegheata, serviciu medical ambulatoriu. și un mic centru de wellness cu saună, baie turcească, jacuzzi, șezlong și lămpi UVA, tratamente și masaje.

Hotel Club Monboso: camere

Hotelul Monboso dispune de camere pentru 2/4 persoane (parțial cu balcon cu vedere la vale) și camere Family pentru 4/6 persoane, formate din 2 camere comunicante. Toate camerele hotelului sunt confortabile și primitoare, dotate cu telefon, TV, minibar, seif, baie cu uscător de păr și duș sau cadă.

Locație: Gressoney-La-Trinité

Gressoney-La-Trinité este un mic și fermecător sat de la poalele Monte Rosa din Valle del Lys (numit și Valle di Gressoney) care oferă multe turistului care îl vizitează: pârtiile de schi Monterosa, patinoarele dar și o poveste interesantă de cunoscut și consultat prin casele antice din anii 1600 și bisericile pe care le întâlnești în timpul vizitei satului. Pentru familiile cu copii este obligatoriu să vizitați tot Baby Snow Park unde vă puteți juca liber copiii. O alternativa valabila poate fi descoperirea diferitelor specii de animale prin vizitarea Muzeului Alpensauna. Pentru cei care iubesc drumețiile, vizitați Valea Lys, Lacul Gover și Castelul Savoia. Cu siguranță nu lipsesc alternativele de a te distra în Gressoney.

Cum se ajunge cu mașina la Gressoney-La-Trinité

Autostrada A4 Torino-Milano: mergeți pe drumul de legătură în Santhià, direcția Aosta; la ieșirea Pont Saint Martin, mergeți pe drumul regional Valle del Lys până ajungeți la Gressoney-La-Trinité.
Autostrada A5 Valea Aostei: ieșire Pont Saint Martin, apoi mergeți pe drumul regional Valea Lys până ajungeți la Gressoney-La-Trinité.

Informații despre schi

Panta albastra: 2
Panta rosie: 17
Pista Nere: 3
Zona totală de schi: 200 km

Informatii utile

Check-in de la 17:00 - Check out până la 10:00
Animalele nu sunt permise

Servicii gratuite

Wi-fi in zonele comune, camera TV, lift
Terasa cu solar
Depozit schi și clăpari
Parcare exterioară nesupravegheată
Serviciu medical ambulatoriu
Club pentru non-schiori cu plimbări și excursii în zona înconjurătoare
Divertisment în timpul zilei și seara cu pian bar, jocuri și turnee, spectacole de cabaret și dans disco
Baby club 3/5 ani și miniclub 6/10 ani la ore stabilite cu activități dedicate

Servicii de plată

Tratamente si masaje la Centrul de Wellness
Inchiriere echipament sportiv
Rezervare școală de schi
Serviciu de spălătorie
Parcare acoperită (la cerere, în funcție de disponibilitate)

Restaurant

Restaurant panoramic cu mic dejun tip bufet și cină cu o gamă largă de preparate tradiționale și specialități regionale. Nopți tematice săptămânale. Cina de Crăciun și cina de Revelion incluse (băuturi nu sunt incluse). In interiorul restaurantului, un spatiu rezervat oaspetilor mai tineri cu varste intre 5 si 10 ani in compania animatorilor si cu un meniu dedicat.

 

 

 

Taxa nu include

Taxa de oras
Sfaturi și orice nu este indicat în mod explicit

Suplimente

Bebeluș 0/3 ani: supliment obligatoriu 20 € pe noapte de plătit local, include biberon și pătuț (se acceptă pătuț propriu cu același supliment)
Garaj 20 € pe noapte (la cerere la rezervare, in functie de disponibilitate)

Reduceri

1 adult cu 1 copil 3/14 ani in camera dubla achita 1 tarif intreg si 1 reducere cu 50%
1 adult cu 2 copii 3/14 ani, in aceeasi camera, achita 2 tarife intregi
(oferte valabile pana in 26/12 si de la 9/1)

NOTĂ

Suplimentele și reducerile pot face obiectul unor modificări vizibile ale estimărilor și în timpul procesului de rezervare
Unele servicii pot fi restricționate din cauza reglementărilor Covid-19

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!