Oferte turistice Gressoney-La-Trinitè

Oferte turistice Gressoney-La-Trinitè

Hotelurile recomandate a Gressoney-La-Trinitè

Vezi hartaVezi harta

Gressoney Saint Jean

Municipiu cu 824 de locuitori din estul Văii Aostei, situat la poalele Monte Rosa, renumită stațiune de vacanță de vară și iarnă, care a fost întotdeauna considerată o destinație privilegiată pentru perspicacia. Istoria și tradiția sa sunt legate de populația alemana Walser în urma colonizării episcopului de Sion. Semne clare ale acelei culturi sunt dezvăluite în limbajul „titsch” și în arhitectura satelor cu frumoase case din piatră și lemn, cu două etaje, încă locuite.

Ce vezi

A vizita Gressoney-Saint-Jean înseamnă a te scufunda în plimbări frumoase. Orașul este împărțit în două piețe principale Ondre Platz (piața inferioară) care își ia numele de la Regele Umberto I căruia i-a fost dedicată statuia principală a pieței. Aici orașul este cu adevărat magnific, plin de multe magazine mici unde te poți bucura de un cumpărături plăcut printre clădiri frumoase, bogate în istorie, datând din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea în Italia

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)