Oferte turistice Joppolo

de la apusuri de o frumusete fara egal

Hotelurile recomandate la Joppolo

Vezi hartaVezi harta

La € 42 / persoană noapte

Joppolo

Este un oraș de 1.785 de locuitori din provincia Vibo Valentia din Calabria și este situat la mai puțin de 200 de metri deasupra nivelului mării, la mică distanță de mare și munți. Joppolo se confruntă cu Marea Tireniană și se învecinează cu o altă destinație cunoscută sub numele de San Bruno Melia. Coasta din care este compus este renumita in toata Italia pentru conformatia sa stancoasa si pentru marea cristalina si transparenta care se sparge pe litoral. Plaja Joppolo este una dintre cele mai frumoase de pe Costa degli Dei și este formată în principal din pietricele mari și netede. Zonele de picnic amenajate in zona Monte Poro sunt superbe, o destinatie ideala pentru cei care iubesc natura, mai ales pentru cei care se dedica excursiilor in natura si traseelor ​​de trekking. Între mare și munți se află numeroase clădiri sacre, care se înalță între jocurile spectaculoase de acoperișuri.

A fi vazut

Sanctuarul din Monte Poro, sacru pentru Madonna del Carmelo, în 1994 a sărbătorit deja primul centenar de la construcția sa. Este situat sus, în pădure.
Torre Angioina, pe un mic promontoriu aproape cu vedere la mare.
Caroniti, un mic sat care stă agățat de munte și se caracterizează prin aleile sale înguste cu suișuri și coborâșuri.

Gastronomie

Protagoniștii bucătăriei Joppola sunt mierea, smochinele și migdalele. Printre mâncărurile tipice găsim prăjituri de vinete (făcute cu vinete uscate), paste și fasole, tagliatelle și caracatiță înăbușită cu ceapă roșie de Tropea sotă din abundență. Peștele albastru este folosit pe scară largă, mai ales prăjit cu ulei de măsline. Se produc cârnați excelenți: soppressate, nduja și cârnați.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)