Oferte turistice Joppolo

de la apusuri de o frumusete fara egal

Gli hotel consigliati la Joppolo

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 42

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Joppolo

Este un oraș de 1.785 de locuitori din provincia Vibo Valentia din Calabria și este situat la mai puțin de 200 de metri deasupra nivelului mării, la mică distanță de mare și munți. Joppolo se confruntă cu Marea Tireniană și se învecinează cu o altă destinație cunoscută sub numele de San Bruno Melia. Coasta din care este compus este renumita in toata Italia pentru conformatia sa stancoasa si pentru marea cristalina si transparenta care se sparge pe litoral. Plaja Joppolo este una dintre cele mai frumoase de pe Costa degli Dei și este formată în principal din pietricele mari și netede. Zonele de picnic amenajate in zona Monte Poro sunt superbe, o destinatie ideala pentru cei care iubesc natura, mai ales pentru cei care se dedica excursiilor in natura si traseelor ​​de trekking. Între mare și munți se află numeroase clădiri sacre, care se înalță între jocurile spectaculoase de acoperișuri.

A fi vazut

Sanctuarul din Monte Poro, sacru pentru Madonna del Carmelo, în 1994 a sărbătorit deja primul centenar de la construcția sa. Este situat sus, în pădure.
Torre Angioina, pe un mic promontoriu aproape cu vedere la mare.
Caroniti, un mic sat care stă agățat de munte și se caracterizează prin aleile sale înguste cu suișuri și coborâșuri.

Gastronomie

Protagoniștii bucătăriei Joppola sunt mierea, smochinele și migdalele. Printre mâncărurile tipice găsim prăjituri de vinete (făcute cu vinete uscate), paste și fasole, tagliatelle și caracatiță înăbușită cu ceapă roșie de Tropea sotă din abundență. Peștele albastru este folosit pe scară largă, mai ales prăjit cu ulei de măsline. Se produc cârnați excelenți: soppressate, nduja și cârnați.

VEZI HARTA