Vibo Valentia

Oferte Sate, hoteluri si resedinte Vibo Valentia.

Gli hotel consigliati la Vibo Valentia

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Vai alla tua lista
Villaggio Green Garden Club
Preț de la

€ 62

Satul este situat într-un golf splendid al Briatico, caracterizat de o mare cristalină și plaje de nisip moale și auriu, ideale pentru copii. Cufundat într-o grădină de măslini și portocali.

Vai alla tua lista
Sayonara Hotel Club Village
Preț de la

€ 58

Sayonara Club Hotel Village este situat în Nicotera, înconjurat de un parc frumos. Plaja este la câțiva pași și la 50 de metri de sat. Are un serviciu de animație excelent.

Villaggio Club La Pace

  Tropea

8,43 commenti

Vai alla tua lista
Villaggio Club La Pace
Preț de la

€ 57

Într-o poziție panoramică de unde se admiră spendidul Gofl Lameția și Insulele Eolie, la 3 km de centrul Topea și de stația ferovială. Ideal pentru familii și pentru cupluri, în formul ...

Vai alla tua lista
Pizzo Calabro Resort
Preț de la

€ 50

Structura inconjurata de o frumoasa gradina de citrice si plante cu flori, mediul perfect pentru relaxare. Puteți vizita Insulele Eoliene, Pizzo și frumoasa Tropea.

Residence La Pace

  Tropea

7,21 commento

Vai alla tua lista
Residence La Pace
Preț de la

€ 21

Residence La Pace se afla intr-o pozitie panoramica pe o suprafata de 7 hectare cu vedere la Golful Lamezia si Insulele Eoliene, formata din frumoase case terasate pe 2 etaje.

Preț de la

€ 52

La câteva minute de Briatico, într-unul dintre coastele cele mai sugestive ale mării tirrenene calabreze. Apropierea de centru, camerele spațioase și diversitatea serviciilor oferite, îl fac ...

Preț de la

€ 57

Situat în briatico în Calabria direct de mare pe una dintre cele mai frumoase plaje din Costa degli Dei. Un mare punct de plecare pentru vizitarea Tropei la 10 km și Pizzo la 14 km. Satul oferă un ...

Preț de la

€ 45

Stațiunea Sentido Michelizia din centrul Tropea, cu vedere la panorama fermecătoare a portului și a coastei Tropea. Piscină cu solar și un bar de colț confortabil. Hotelul are o parcare în aer ...

Preț de la

€ 40

Hotel La Pineta

  Tropea

8,52 commenti

Vai alla tua lista
Hotel La Pineta
Preț de la

€ 30

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Vibo Valentia: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Vibo Valentia

Este cea mai mică provincie din Calabria, situată între Golful S. Eufemia și Golful Gioia Tauro, coasta Zeilor, un adevărat paradis naturalist cu golfuri sugestive. Situat in partea de sud-vest a Calabriei, Vibo Valentia este un oras frumos devenit capitala provinciei in 1992. Orasul este situat pe un platou fertil la nord de promontoriul Tropea, la doar 6 km distanta. din Marea Tireniană, cu vedere la satul Vibo Valentia Marina. Orașul vechi ocupă partea de sus a orașului, la poalele castelului, în timp ce cartierele mai moderne se extind în partea de jos.

Ce să faci și ce să vezi în Vibo Valentia.

1 Castelul șvabului normand, se află unde se afla Acropola din Hipponion. Datează din perioada șvabă, castelul a fost mai târziu mărit de Carol de Anjou în 1289 când a căpătat un aspect asemănător cu cel de astăzi. În secolul al XV-lea a fost întărită de aragonezi și în cele din urmă retușată de către Pignatelli în secolul al XVI-lea, pierzându-și funcția militară și asumându-și cea de reședință nobiliară.
2 Catedrala Santa Maria Maggiore și San Leoluca, este principalul lăcaș de cult catolic din Vibo Valentia, situat la 497 de metri deasupra nivelului mării. în Piaţa omonimă San Leoluca. Construită peste rămășițele unei bazilici mai vechi deteriorate de cutremure, este decorată cu numeroase și valoroase stucaturi baroc și păstrează importante opere de artă, printre care tripticul statuar al lui Antonello Gagini, operă renascentist.
3 Biserica San Michele Arcangelo, un exemplu pretios de arhitectura renascentista in toata zona de sud a peninsulei Italiene, care se remarca prin eleganta si prezenta unor ornamente foarte delicate. A fost construită în 1519 pe baza proiectului unui arhitect sinez, Baldassarre Peruzzi. Designul său original a fost puternic revizuit după cutremurul care a avut loc la sfârșitul secolului al XVIII-lea.
4 Parco delle Rimembranze, este un loc din care se poate admira o panoramă frumoasă, bogată în istorie care începe de departe cu rămășițele templului lui Proserpina, belvedere de la care ar fi privit Garibaldi și chiparoșii din care ia parcul. numele său, cu plăcuțele celor căzuți din Primul Război Mondial.
5 zidurile grecești ale Hipponionului antic, zidurile grecești ale Hipponionului erau dotate cu pasaje, porți mici și porți monumentale, în care se scurgeau cele mai importante căi de comunicație între sectorul urban și zonele extraurbane.

VEZI HARTA