TCI La Maddalena

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Clubul turistic La Maddalena

este situat într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe insulă, Punta Cannone, în partea de nord: un mozaic de scrub mediteranean, mare turcoaz, pietre netede de granit și plaje. Un peisaj pe care nu vă veți obosi niciodată să-l admirați: mai ales când priviți spre splendidul golf și contemplați apele cristaline ale Sardiniei. Clubul italian de turism, cu angajamentul său de a păstra natura neatinsă a insulei, a creat în acest loc un spațiu dedicat expres conceptului de „vacanță relaxantă”, în numele stării de bine pure. În sat veți găsi toate facilitățile: restaurant interior și exterior, bar, sală TV, parcare interioară nesupravegheată. Există, de asemenea, un serviciu de transfer pe timp de zi la oraș, la ore stabilite și la rezervare. Iar serviciul wi-fi este gratuit și disponibil în zona centrală a satului.

Plaja

Privat, făcut din nisip și pietriș, departe de orice zgomot, este situat la aproximativ 150 de metri de corpul central al satului și poate fi accesat de-a lungul unei sugestive scări panoramice cu vedere la Cala di Stagno Torto sau printr-un drum de pământ. Este dotat cu umbrele, șezlonguri, șezlonguri, toalete, dușuri, teren de volei pe plajă; Sunt oferite atât asistență pentru scăldători, cât și serviciul de pază. Vă sugerăm să aduceți cu dvs. o mască și aripioare pentru activitățile gratuite de snorkeling însoțite de biologii noștri marini!

A

Servicii

Parcare internă nesupravegheată
Serviciul de transfer la orele stabilite și prin rezervare cu ziua circulă spre oraș
Camera cu televizorul
Datorită colaborării Serviciului Medical și a Spitalului Gaslini din Genova, am prevăzut prezența unui medic care va fi primit la programare la ore stabilite.

Plajă

La 150 de metri de corpul central al satului, se poate ajunge de-a lungul unei sugestive scări panoramice cu vedere la Cala di Stagno Torto, iată plaja privată cu nisip dotată cu:
umbrele
șezlong
șezlonguri
dușuri și toalete
Câmp de volei pe plajă

Animale

Nepermis.

Restaurantul Village 

Acesta oferă un serviciu tip bufet: bucătarul vă va oferi o bucătărie tipic mediteraneană, caracterizată prin arome puternice și neobișnuite. Și bineînțeles că vor fi preparate din pește! Veți experimenta rețete tipice Gallura: ravioli, de exemplu, cu o umplutură de cartofi, pecorino și mentă, în timp ce seadele de brânză moale sunt servite cu miere sau zahăr. Nu va trebui să vă gândiți la nimic: tratamentul este pensiune completă de la cină în ziua sosirii până la masa de prânz în ziua plecării, cu vin, apă și băuturi răcoritoare incluse la mese.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!