Offerte viaggi Sassari

Bogată în resurse naturale, istorice, arheologice și enogastronomice, este o surpriză pentru călători.

Gli hotel consigliati in Sassari

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 9

Centrul de la Santa Teresa di Gallura, la doar 3 km de Residence Baia Santa Reparata, garantează o gamă largă de servicii și de distracții potrivite pentru toate vârstele. În plus, dată poziț ...

Vai alla tua lista
Club Esse Residence Capo d'Orso
Preț de la

€ 20

Vai alla tua lista
Club Esse Porto Rafael
Preț de la

€ 60

Club Esse Roccaruja

  Stintino

8,72 commenti

Vai alla tua lista
Club Esse Roccaruja
Preț de la

€ 60

Vai alla tua lista
Hotel Palau

La 700 de metri de mare și la 400 de metri de centrul orașului. În partea de sus a satului, cu o panoramă splendidă a arhipelagului La Maddalena. Ne aflăm la 40 km de portul și aeroportul Olbia ...

Preț de la

€ 80

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Sassari: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Sassari, situată în Nordul Sardiniei, se bucură de un ambient necontaminat, datorită vânturilor care purifică aerul și îl parfumează de arome unice în lume și o mare foartă curată, datorită curenților constanți, care asigură și un pescuit excelent. Ospitalitatea proverbială a locuitorilor săi face restul, creând un sens de o plăcere relaxantă care predispune sufletește pentru o vacanță memorabilă.

Teritoriul este amplu circa 7.500 kmp și rezultă a fi comuna cea mai extinsă a Italiei, cu 430.000 locuitori. Orașul este în prevalență modern, dar în centrul istoric este posibil să mai găsiți străduțe strâmte de unde este posibilă admirarea zidurilor care înconjoară orașul și care au fost dărâmate la 1800 împreună cu cel mai mare castel al Sardiniei. În interiorul centrului vechi se găsește Duomo de la San Nicola, în stil gotic, cu marea fațadă care datează de la 600 în stil barocco-spaniol. În interiorul Muzeului Național G.A. Sant'Anna, situat în Via Roma, este posibilă admirarea multor reperte foarte vechi provenind de la Sassari și de la apropiata Nuoro. Orașul este împărțit în două părți de Cursul Vittorio Emanuele II care permite să separe un cartier secular setrentional în prevalență comercial de o zonă meridională nobilă și contemplativă, dedicată în întregime chestiunilor spirituale unde sunt concentrate majoritatea biseiricilor, cu cea de la Santa Caterina unde sunt prezente importante opere de artiști sardi; biserica de la Madonna Rosario, biserica de la Sant'Antonio Abate și biserica San Pietro de la Silki, cea mai antică de la Sassari.

Înainte de a ajunge în inima orașului se găsesc două plaje, Cala dell'Argentiera și Porto Palmas. De vizitat este fără îndoială magnifica plajă de la Porto Ferro, ușor de ajuns de la Alghero, circundată de o luxurioasă pădure în care este prezent și un bazin de apă dulce cunoscut cu numele de lacul Baratz. Plaja cea mai apropiată de Sassari este cea de la Platamona care se caracterizează prin profunzime, calitate necunoscută altor plaje ale Sardiniei din cauza eroziunilor care, în ultimii ani, au modificat teritoriul. Această plajă este foarte mare, și primitoare, și a sa viziune este și mai particulară prin prezența dunelor din spatele plajei, înrămate de verdele intens al pădurii care ține loc de fundal.

VEZI HARTA