Offerte viaggi Sassari

Bogată în resurse naturale, istorice, arheologice și enogastronomice, este o surpriză pentru călători.

Gli hotel consigliati la Sassari

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 19

Borgo de la Punta Marana se ridică la Punta Marana, la 3 minute de mers până la plajă și la 200 metri de magazine și agenții de închiriat bărci, la 5 km de Golful Aranci. Oferă un restaurant ...

Preț de la

€ 53

Il Faro Di Molara este situat într-o poziție privilegiată în centrul frumos al orașului Porto San Paolo, la mică distanță de mare, Tavolara, Costa Smeralda și San Teodoro. Hotelul dispune de ...

Preț de la

€ 111

Borgo de la Punta Marana se ridică la Punta Marana, la 3 minute de mers până la plajă și la 200 metri de magazine și agenții de închiriat bărci, la 5 km de Golful Aranci. Oferă un restaurant ...

Preț de la

€ 63

Satul Baia del Porto este un complex recent construit, cufundat într-un context de mare prestigiu. Oferă oaspeților săi orice confort pentru un sejur plăcut și relaxant. La doar 500 de metri de ...

Preț de la

€ 11

Dată poziția sa, Residence Baia Santa Reparata este un punct de plecare privilegiat pentru cele mai diversificate excursii către cele mai cunoscute ținte turistice din nordul Sardiniei.

Vai alla tua lista
Club Esse Residence Capo d'Orso
Preț de la

€ 33

Club Esse Residence Capo D'Orso este situat direct pe mare, la 500 de metri de centrul Palau, cu vedere la arhipelagul La Maddalena. Reședința este formată din apartamente confortabile situate în ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Sassari: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Sassari

Sassari, situat în nordul Sardiniei, se bucură de un mediu necontaminat datorită vântului care purifică aerul și îl fac parfumat cu arome unice în lume și o mare foarte curată datorită curenților constanti, care, de asemenea, o captură excelentă. Ospitalitatea proverbială a locuitorilor săi face restul, creând un sentiment de relaxare plăcută care oferă pregătirea ideală pentru o vacanță memorabilă. Teritoriul său de 7.500 de kilometri pătrați face din Sassari cel mai mare municipiu din Italia, cu 430.000 de locuitori.

Ce să vezi în Sassari

Orașul este în principal modern dar în centrul istoric se poate pătrunde pe străzi înguste din care se poate privi la zidurile antice care înconjurau orașul și care au fost demolate în secolul al XIX-lea împreună cu cel mai mare castel din Sardinia.
1. Catedrala San Nicola, în stil gotic în inima centrului istoric cu o fațadă mare datând din secolul al XVII-lea în stil spaniol-baroc.
2. Muzeul National G.A. Sant'Anna, unde este posibil să admirați numeroase descoperiri antice din Sassari și din apropiere de Nuoro.
3. Corso Vittorio Emanuele II care împarte orașul în două părți: un cartier preponderent comercial și o zonă de sud nobilă și contemplativă, în întregime dedicată spiritualității unde sunt concentrate majoritatea bisericilor.
4. Cala dell'Argentiera și Porto Palmas
5. Plaja Porto Ferro, accesibilă și din Alghero, înconjurată de o pădure de pini luxuriantă în care se află și un bazin de apă dulce cunoscut sub numele de lacul Baratz.
6. Plaja Platamona care se caracterizează prin adâncimea sa, calitate necunoscută altor plaje din Sardinia din cauza eroziunilor care, în ultimii ani, au schimbat teritoriile. Aceasta plaja este facuta si mai speciala de prezenta dunelor inconjurate de verdele intens al padurii de pini ca fundal.

VEZI HARTA