Offerte viaggi Sassari

Bogată în resurse naturale, istorice, arheologice și enogastronomice, este o surpriză pentru călători.

Hotelurile recomandate la Sassari

Vezi hartaVezi harta

Residence Satul de la Punta Marana

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Olbia

Borgo de la Punta Marana se ridică la Punta Marana, la 3 minute de mers până la plajă și la 200 metri de magazine și agenții de închiriat bărci, la 5 km de Golful Aranci. Oferă un restaurant ...

La € 42 / persoană noapte

La € 40 / persoană noapte

Appartamenti Vecchio Stazzo

Sardinia San Teodoro

Complex de 5 apartamente într-un mediu verde, înconjurate de livezi de măslini seculari, pentru o vacanță de relaxare, plajă și distracție, foarte aproape de centrul orașului San Teodoro și ...

La € 19 / persoană noapte

Hotel Il Faro di Molara

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sassari Porto San Paolo 8.8 Fabulos

Hotelul Il Faro Di Molara este situat într-o poziție privilegiată în centrul frumos al orașului Porto San Paolo, la mică distanță de mare, Costa Smeralda, Tavolara și San Teodoro.

La € 50 / persoană noapte

La € 82 / persoană noapte

Hotel Il Borgo di Punta Marana

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Olbia

Borgo de la Punta Marana se ridică la Punta Marana, la 3 minute de mers până la plajă și la 200 metri de magazine și agenții de închiriat bărci, la 5 km de Golful Aranci. Oferă un restaurant ...

La € 94 / persoană noapte

Residence Oasi e Oasi Blu

Sardinia San Teodoro

Residence Oasi este un complex situat în apropiere de centrul plin de viață al orașului San Teodoro, la câțiva pași de celebra plajă La Cinta și înconjurat de spații verzi mari, inclusiv ...

La € 17 / persoană noapte

Apartamentele Tiffany

Sardinia San Teodoro

Apartamentele Tiffany sunt mici ansambluri rezidențiale recent construite și găzduiesc apartamente moderne dotate cu tot confortul, nu departe de centrul frumosului oraș San Teodoro.

La € 16 / persoană noapte

La € 28 / persoană noapte

Futura Club Baia del Porto

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Budoni

Satul Baia del Porto este un complex recent construit, cufundat într-un context de mare prestigiu. Oferă oaspeților săi orice confort pentru un sejur plăcut și relaxant. La doar 500 de metri de ...

La € 63 / persoană noapte

Residence Baia Santa Reparata

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

Dată poziția sa, Residence Baia Santa Reparata este un punct de plecare privilegiat pentru cele mai diversificate excursii către cele mai cunoscute ținte turistice din nordul Sardiniei.

La € 12 / persoană noapte

Club Esse Residence Capo d'Orso

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Palau 9.0 Excepțional

Club Esse Residence Capo D'Orso este situat direct pe mare, la 500 de metri de centrul Palau, cu vedere la arhipelagul La Maddalena. Reședința este formată din apartamente confortabile situate în ...

La € 55 / persoană noapte

Ce să vezi la Sassari

Sassari

Sassari, situat în nordul Sardiniei, se bucură de un mediu necontaminat datorită vântului care purifică aerul și îl fac parfumat cu arome unice în lume și o mare foarte curată datorită curenților constanti, care, de asemenea, o captură excelentă. Ospitalitatea proverbială a locuitorilor săi face restul, creând un sentiment de relaxare plăcută care oferă pregătirea ideală pentru o vacanță memorabilă. Teritoriul său de 7.500 de kilometri pătrați face din Sassari cel mai mare municipiu din Italia, cu 430.000 de locuitori.

Ce să vezi în Sassari

Orașul este în principal modern dar în centrul istoric se poate pătrunde pe străzi înguste din care se poate privi la zidurile antice care înconjurau orașul și care au fost demolate în secolul al XIX-lea împreună cu cel mai mare castel din Sardinia.
1. Catedrala San Nicola, în stil gotic în inima centrului istoric cu o fațadă mare datând din secolul al XVII-lea în stil spaniol-baroc.
2. Muzeul National G.A. Sant'Anna, unde este posibil să admirați numeroase descoperiri antice din Sassari și din apropiere de Nuoro.
3. Corso Vittorio Emanuele II care împarte orașul în două părți: un cartier preponderent comercial și o zonă de sud nobilă și contemplativă, în întregime dedicată spiritualității unde sunt concentrate majoritatea bisericilor.
4. Cala dell'Argentiera și Porto Palmas
5. Plaja Porto Ferro, accesibilă și din Alghero, înconjurată de o pădure de pini luxuriantă în care se află și un bazin de apă dulce cunoscut sub numele de lacul Baratz.
6. Plaja Platamona care se caracterizează prin adâncimea sa, calitate necunoscută altor plaje din Sardinia din cauza eroziunilor care, în ultimii ani, au schimbat teritoriile. Aceasta plaja este facuta si mai speciala de prezenta dunelor inconjurate de verdele intens al padurii de pini ca fundal.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)