Oferte de călătorie La Maddalena

Perla Mediteranei

Hotelurile recomandate la La Maddalena

Vezi hartaVezi harta

TCI La Maddalena

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sassari La Maddalena

La Maddalena Touring Club este situat într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe insulă, Punta Cannone, în partea de nord: un mozaic de tufiș mediteranean, mare turcoaz, pietre netede de ...

La € 65 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

La Maddalena

Considerat unul dintre cele mai evocatoare peisaje din lume, Arhipelagul La Maddalena este punctul extrem al Sardiniei de Nord, unde natura nealterată, mirosurile intense ale tufurilor mediteraneene și marea turcoaz de o transparență infinită formează o combinație de frumusețe rară. Granitele și porfirii delimitează întinderi zimțate, golfuri, golfuri și plaje, în timp ce hinterlandul este alcătuit din dealuri blânde. La Maddalena își dă numele arhipelagului din care este cea mai mare insulă și Parcului Național al cărui centru administrativ este. Printre cele mai faimoase plaje ale insulei si cu un farmec irezistibil regasim Cala Spalmatore, Bassa Trinita, Punta Tegge si Cala Lunga.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)