La Thuile: hotel, resort & residence

Este al doilea cel mai vestic municipiu din Valea Aostei.

Hotelurile recomandate a La Thuile

Vezi hartaVezi harta

TH La Thuile Planibel Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta La Thuile

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de telecabină și vă permite să mergeți pe pârtiile de schi. Cameră de schi în hotel, acorduri cu școala de schi și închiriere de echipamente ...

La € 78 / persoană noapte

TH La Thuile Planibel Hotel

Hotel stars Valle d'Aosta La Thuile

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de telecabină și vă permite să mergeți pe pârtiile de schi. Cameră de schi în hotel, acorduri cu școala de schi și închiriere de echipamente ...

La € 80 / persoană noapte

La Tuile

La Thuile este amplasată într-o vale vastă la confluența a două pâraie și înconjurată de păduri dese, dominate de munți înalți și ghețari întinși. Poziția La Thuile este strategică, deoarece este situată de-a lungul drumului internațional care leagă Valea Aostei. spre Franta.
Din punct de vedere istoric La Tuile a fost un punct de trecere încă din preistorie, în epoca romană, în Evul Mediu și în epoca modernă. Dintre aceste ultime mărturii ale trecutului le cunoaștem vizitând Colle del Piccolo San Bernardo, dar și tot restul teritoriului implică vizitatori pentru că este plin de interes.

Ce să vezi și să faci în La Thuile

1 Colle De Piccolo San Bernardo, Colle del Piccolo San Bernardo este un pas alpin care leagă valea La Thuile, în Valea Aostei, cu Haute-Tarantaise, în Franța.
2 Cascate del Rutor, sunt situate deasupra La Thuile în Alpii Graieni. Sunt printre cele mai spectaculoase din Valea Aostei, generate de pârâul cu același nume, alimentat de numeroasele lacuri situate la capătul de nord-vest al ghețarului Rutor.
3 Lacuri Di Bella Comba, itinerar care duce la doua lacuri frumoase depuse intr-o vale incantatoare. În prima parte a excursiei treci pe lângă cele trei cascade Rutor, iar în partea finală mergi într-o vale foarte verde.
3 Lago di Pietra Rosasa, este o mică bijuterie de smarald așezată în meterezele stâncoase severe care despart valea Leseney de bazinul larg al La Thuile.
4 Grădina Botanică Alpină Chanousia, este o grădină alpină din departamentul francez Savoia, situată la 2170 m deasupra nivelului mării pe dealul Piccolo San Bernardo, la granița cu Italia. Este deschis publicului din iulie până în septembrie.
5 Maison Musée Berton, recent înființată casă muzeu într-o vilă privată construită de Frații Berton și donată complet cu colecțiile sale neprețuite de obiecte de artizanat din Valea Aostei (mobilier, obiecte de mobilier, sculpturi, desene, imprimeuri, cărți), astfel încât a devenit muzeu.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)