La Thuile: hotel, resort & residence

Este al doilea cel mai vestic municipiu din Valea Aostei.

Gli hotel consigliati a La Thuile

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 107

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de plecare a telecabinei și vă permite să mergeți pe jos până la pârtiile de schi. Camera de schi in hotel, acorduri cu scoala de schi si inchirie ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

La Tuile

La Thuile este amplasată într-o vale vastă la confluența a două pâraie și înconjurată de păduri dese, dominate de munți înalți și ghețari întinși. Poziția La Thuile este strategică, deoarece este situată de-a lungul drumului internațional care leagă Valea Aostei. spre Franta.
Din punct de vedere istoric La Tuile a fost un punct de trecere încă din preistorie, în epoca romană, în Evul Mediu și în epoca modernă. Dintre aceste ultime mărturii ale trecutului le cunoaștem vizitând Colle del Piccolo San Bernardo, dar și tot restul teritoriului implică vizitatori pentru că este plin de interes.

Ce să vezi și să faci în La Thuile

1 Colle De Piccolo San Bernardo, Colle del Piccolo San Bernardo este un pas alpin care leagă valea La Thuile, în Valea Aostei, cu Haute-Tarantaise, în Franța.
2 Cascate del Rutor, sunt situate deasupra La Thuile în Alpii Graieni. Sunt printre cele mai spectaculoase din Valea Aostei, generate de pârâul cu același nume, alimentat de numeroasele lacuri situate la capătul de nord-vest al ghețarului Rutor.
3 Lacuri Di Bella Comba, itinerar care duce la doua lacuri frumoase depuse intr-o vale incantatoare. În prima parte a excursiei treci pe lângă cele trei cascade Rutor, iar în partea finală mergi într-o vale foarte verde.
3 Lago di Pietra Rosasa, este o mică bijuterie de smarald așezată în meterezele stâncoase severe care despart valea Leseney de bazinul larg al La Thuile.
4 Grădina Botanică Alpină Chanousia, este o grădină alpină din departamentul francez Savoia, situată la 2170 m deasupra nivelului mării pe dealul Piccolo San Bernardo, la granița cu Italia. Este deschis publicului din iulie până în septembrie.
5 Maison Musée Berton, recent înființată casă muzeu într-o vilă privată construită de Frații Berton și donată complet cu colecțiile sale neprețuite de obiecte de artizanat din Valea Aostei (mobilier, obiecte de mobilier, sculpturi, desene, imprimeuri, cărți), astfel încât a devenit muzeu.

VEZI HARTA