oferte de călătorie Hvar

Scopul nostru? Găsiți cea mai bună excursie pentru vacanța dumneavoastră în Hvar

Hotelurile recomandate la Lesina

Vezi hartaVezi harta

Satul Albatros

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Lesina

Complet renovat, se află la porțile Gargano, într-o poziție strategică pentru excursii în Insulele Tremiti, Pădurea Umbra și principalele și caracteristicele locuri de interes din zonă. ...

Hvar

Lesina este un mic sat din provincia Foggia, la nord de Parcul Național Gargano, în ceea ce este cunoscut sub numele de regiunea lacurilor datorită celor două întinderi mari de apă ale Lesina și Varano. Această locație încântătoare este destinația ideală pentru cei care iubesc confortul cazării, dar în același timp nu doresc să renunțe la contactul cu natura datorită tufișului său mediteranean, pădurii de pini și dunelor care îmbrățișează lacul Lesina din apropiere, cunoscut pentru fiind una dintre cele mai mari lagune din Marea Mediterană.


A vizita

1. Palatul Episcopal
2. Biserica San Clemente
3. Biserica Mamă a SS. Annunziata
4. Abația Santa Maria di Ripalta
5. Casa Pescarului

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)