Foggia

Foggia între arhitectură religioasă și produse alimentare și vinuri

Hotelurile recomandate a Foggia

Vezi hartaVezi harta

La € 45 / persoană noapte

Futura Club Emmanuele

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Manfredonia

Complex situat la căteva minute de orașul marinar de la Manfredonia, ideal pentru familii cu copii, dispune de o plajă privată, anfiteatru, parc de joacă și animație pentru copii pe zi și pe ...

La € 60 / persoană noapte

Green Park Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Vieste

Parcul Verde este situat în Vieste, în inima orașului Gargano, nu departe de un golf splendid de nisip auriu și la câțiva kilometri de oraș, într-o poziție strategică pentru a ajunge la ...

La € 40 / persoană noapte

La € 60 / persoană noapte

La € 60 / persoană noapte

La € 104 / persoană noapte

La € 90 / persoană noapte

TCI Isole Tremiti

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Isole Tremiti

TCI Termiti Islands este scufundată într-o oază de natură nealterată de pe insula San Domino, o zonă marină protejată din 1989 și parte integrantă a Parcului Național Gargano. Structura are ...

La € 74 / persoană noapte

La € 55 / persoană noapte

Apulia Hotel Rodi Garganico

Hotel starsHotel starsHotel stars Foggia Rodi Garganico

Hotelul Apulia Rodi Garganico este un sat de 3 stele, conceput pentru familiile care doresc sa traiasca o experienta plina de emotii, in siguranta unei structuri mari, pline de spatii deschise, la ...

Ce să vezi a Foggia

Foggia, reședință a provinciei Puglia setentrională, se ridică pe Tavoliere de le Puglia, cea mai mare pianură a Italiei, după cea Padană. Provincia numără șaizecișipatru de comune și cuprinde centre agricole și vinicole, ca cele de la Cerignola, San Severo, și localități turistice de la Gargano, Margherita de Savoia și Insulele Tremiti. Clima este tipică mediteraneană, caracterizată de veri calde și uscate și ierni blânde. În lunile de vară este una dintre cele mai calde localități ale Italiei. În urma bonificării terenului de la Tavoliere orașul a avut o creștere economică importantă și dezvoltarea sa urbanistică și demografică: astăzi numără peste 150.000 locuitori și este un important centru industrial și cultural.

Foggia este mixul ideal pentru cei care sunt în căutare de relax, de opere arhitectonice și de bună bucătărie. Un oraș liniștit unde să petreceți liniștite zile, gustând o bună bucătărie tipică Puliei și vizitând numeroasele opere-simbol de istorie și arhitectură urbană. Foggia oferă numeroase monumente importante cum sunt: Catedrala de la Santa Maria Icona Vetere, Capela Icona Vetere, Biserica Calvario, Domul și Parcul Arheologic Passo Di Corvo. Mergând către inima caldă a acestui oraș se întâlnește prestigioasa Fântână de la Sele care "ornează" Piazza Cavour, continuând de ajunge la Via Arpi, unde se găsesc taverne și restaurante tipice unde se pot savura cele mai bune produse la km 0 cum ar fi burrata, taralli și caciocavallo.

Foggia este un bun punct de plecare către apropiatele zone maritime: Gargano, unul dintre litoralurile cele mai frumoase ale Italiei, plaja de la Levante, Lago Varano, Rodi Garganico până la Peschici. Ajungând aici veți avea impresia că vedeți Marea Mediterană din cel mai bun unghi. Altă floare la ureche a coastei, este Vieste alcătuită din trei golfuri: San Lorenzo, Marina mică și Pizzoumano.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)