Recenzii structură

8.5

Servicii excepționale 1 Recenzii

Personale

9.0

Servicii

9.0

Curățenie

9.0

Confort

8.0

Locație

8.0

Calitate/preț

8.0

Super Vacanza da Giulia, Apr. 2023

Villaggio molto bello reso ancora più fantastico dall’animazione.Parto da Simone, il capo animatore, ragazzo giovanissimo ma molto preparato, Chiara, responsabile sport, anche lei molto brava Janer e Marino i ballerini, uno spettacolo nel ballo, coinvolgenti e simpaticissimi. Sarah, del mini club, una ragazza con cui ho legato molto, simpatica e fantastica, e Christian il Dj sempre disponibile e super gentile ed è una persona molto solare. Grazie per aver condiviso con voi questa bellissima esperienza..

Personale

9

Servicii

9

Curățenie

9

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

8

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Coasta del Salento Village este situată la Lido Marini, luminoasă și zâmbitoare localitate dealungul frumoasei coaste ionice salentine, caracterizată de o baie cu o plajă foarte lungă cu nisip alb și fin cu ape limpezi și de o frumusețe greu de egalat. Plaja este la o distanță de doar 800 m și se ajunge cu caracteristicul trenuleț care efectuează curse continuate din Complex. Musafiri vor fi mângâiați de dulcele sunet al undelor și de cele mai bune drink-uri preparate de acești experți barmani, în schimb la prânz au posibilitatea de a gusta, chiar și pe plajă, cele mai bune produse tipice din Salento și nu numai, în fiecare dimineață pot alege să participe la multe activități de animație, gen acquagym și jocuri, aperitive sau să se relaxeze sub umbrelă. Fundalul este nisipos și jos, și este ideal pentru familiile cu copii, întrucât permite acestora să facă baie în toată liniștea, dând posibilitatea și părinților să se relaxeze și să se bucure în plin de o Vacanță cu ”V” mare. Costa del Salento Village permite oaspeților săi să poată alege dintre formula hotel, sejurnând în camere cu tot confortul și formula residence, pentru a trăi o vacanță în toată autonimia în apartamente dotate de zona de gătit. 

Restaurant Costa del Salento Village

La restaurantul Costa del Salento Village serviciul este tip bufet cu masă alocată, oferind mâncăruri tipice din bucătăria apuliană și națională cu o gamă largă de aperitive și garnituri, feluri I și II, fructe și deserturi; băuturi în dozator incluse cu mesele. În fiecare săptămână sunt organizate seri tematice: seara tipică cu pizzica, seara italiană și seara internațională. Restaurantul Costa del Salento Village oferă posibilitatea de a găti pentru celiaci cu produse de bază (pâine, paste și biscuiți, cornuri pentru micul dejun și desert; este de preferat să contactați bucătarul direct).

Satul Biberoneria del Costa del Salento

Camera pentru biberoane Costa del Salento Village este disponibilă în timpul programului și este echipată cu un încălzitor de sticle, sterilizator, o placă cu 4 arzătoare, un cuptor cu microunde, niște cratițe, o chiuvetă, scaune înalte (disponibile și în sala de mese la cerere.). Oferă: bulion de legume nesărate, piure de legume, piure de leguminoase, cremă de orez, sos de roșii nesărat, lapte integral sau semidegresat, brânză, brânză rasă, iaurt, biscuiți, miere, porumb și cremă de tapioca, sucuri de fructe, gri, diverse tipuri de paste pentru copii.

Localitatea
Lido Marini este o localitate maritimă paradisiacă pe partea ionică de la Basso Salento, în comuna Ugento și constituie unul dintre siturile maritime cele mai extinse din toată Puglia. În fiecare an circa 35.000 de turiști aleg această localitate pentru a petrece propriile vacanțe de vară. Lido Marini de fapt este o localitate unde se pot relaxa, se pot bucura de o mare minunată și de mai bine de 2 km de plajă aurie, nerenunțănd la viața de noapte și la serile salentine de la Torre San Givanni, Gallipoli și Santa Maria di Leuca. Un patrimoniu natural, cel de la Lido Marini, făcut nu doar de mare și plajă ci și din măslini seculari și din tipica vegetație mediteraneană, printre arbuști, mirt, caperi și rozmarin, de descoperiri prin plimbări, observând fauna migratoare de stârci cenușii, germani reali și teals.

De vizitat și de cunoscut
Muzeul de Arheologie de la Ugento, la care se ajunge dealungul plimbărilor în centrul vechi din acest oraș din Sudul Pugliei, păstrează reperte istorice importante cum ar fi celebra statuie de bronz a lui Zeus regăsită în 1961 și diventată simbolul de la Ugento . Statuia este o piesă de o valoare de neestimat pentru că mărturișește schimbul cultural care în trecut a avut loc cu civilizația Messapica, din care Ugento era unul dintre centrele dominante.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, realizată la începuturile secolului XVIII pe același temelii pe care se afla biserica antică gotică, distrusă de năvălirea saracenă din 1537. A fost consacrată și deschisă la cult în 1745. Partea din față este în stil neoclasic și a fost ridicată în 1855. În interior pronaosul unic în formă de cruce latină, găzduiește altare cu pânze din epoci diferite, unele din ele provenind din precedentele construcții.

Castello, datează de la perioada normană dar cu diferite restructurări dealungul secolelor, poate fi definit o fortăreață-adăpost pe o formă de trapez neregulat cu turnulețe pe acoperiș. Dealungul secolului al XI , Pecicco de Trebigne devine primul feudatal din zona baronia de Ugento, în perioada angioino, când castelul a devenit regio (1272), a fost ales Givanno Conte. În 1537, după ce orașul a fost ocupat, fortăreața a fost aproape distrusă, mai ales în zona occidentală, două turnuri și turnul de apus. A aparținut întâi contelui Pandone (1564) și, apoi, marchezilor d'Amore (1643) care au redat spledoarea antică. Actual toată clădirea este obiectul unui întreg restaur, recuperare și refuncționare.

Palatul Vescoval, cu toate că a fost ridicat în cursul secolului XVII, păstrează încă urmele structurii de la cincisute, din care se mai păstrează unele camere. Structura de la șasesute a fost completată în 1731 prin construirea atrio, porticului și coridorului care unește latura palatului de corpul principal. În jurul anilor șaizeci din secolul trecut clădirea a fost ampliată și restaurată.

Cripta crucifixului a fost împodobită ca loc de cult dealungul secolelor în contextul micului sat turistic rupestru care îl înconjoară. Zona pe care se dezvoltă este destul de interesantă arheologic și înregistrează prezența umană cel puțin din secolul IV î. Hr. Este situată pe așazisa Via Sallentina, o mărturie din epoca messapica și romană care unea Otranto de Taranto, atraversând Castra Minervae, Veretum, Uzintum, Baletium, Neretum și Manduris, al carui percurs se prelungește de la antica Tabula Peutingeriana.

Torre Mozza este o localitate balneară, al cărui centru locuit ia numele de la omonimul turn de la 1500, care se deschide pe o lungă întindere nisipoasă. La periferia locuibilă o fâție de coastă, caracterizată de prezența de bazine salmastre, este astăzi folosită pentru ”acquacoltura”. Peisajul este bogat în canale și bazine artificiale, realizate în jurul anilor 30 prin opere de recalificare a zonelor. Turnul, ridicat din ordinul Regelui Carol V în secolul XVI era destinat de gardă și pentru apărarea coastelor salentine împotriva invaziilor piraților Saraceni, sus păstrau grămezi de lemne care erau aprinse în cazul în care erau zărite nave turcești, pentru a da de știre, prin fumul produs prin ardere, și altor turnuri costiere limitrofe și cele prezente în fermele din interior.

Porturile de la Torre Pali, marina de la Alliste, Mancaversa și Torre Suda, oferă turistului oportunitatea de a petrece zile de neuitat făcute din mare cristalină și litorale aurii.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 17.00 - Check out până în ora 10.00.
Sejurile se efectuează de sâmbăta până sâmbăta.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexine Wi-Fi
Mini club și junior club.
Recepție 24 din 24 și sală tv.
Pișcină pentru adulți și copii.
Trei baruri dintre care unul pe plajă.
Parc de joacă pentru copii umbrit.
Două săli de congrese de la 20 la 80 locuri.
Parcare externă îngrădită și iluminată.
Anfiteatru cu animație de zi de seară.
Pizzerie cu cuptor pe lemne(cu serviciu de livrare).
Trenuleț de la ora 8.30 la 19.00 de la și către plajă.
Plajă amenajată cu umbrele și șejlonguri, bar și servicii.
Teren de tenis, teren polivalent de volley și fotbal, ping-pong.
Umbrele aproape de poteca ce atraversare pentru purtătorii de handicap cu folosirea scaunului JOB.

Card Club
Obligatoriu de la 4 ani în sus, și include welcome drink, WI-FI la recepție și în zona pișcină, pișcină pentru adulți și pentru copii, anfiteatru, sală tv, teren de tenis, 2 terenuri ce bile, teren polivalent de fotbal-volleyball-tenis, ping-pong, parc de joacă umbrit, percurs de gimnastică în parc, parcare externă îngrădită și luminată, plajă amenajată (o umbrelă, un șezlong, un scaun de plajă) de apartament sau de cameră, canoe, animație de zi și de seată, spectacole și turnee, Mini Club, Junior Club, navetă de la și către plajă.

Servicii cu plată
Tranferimentul de la și către aeroport și stații feroviale.
Folosirea serală a aparatelor sportive.
Medicul general și pediatrul la cerere.
Măsuța de schimbat scutece, scăunelul de masă, încălzitorul de biberoane.
Închiriat auto, bicclete, cărucioare.
Tratamente în centrul Bunăstare.
Șezlong-scaun de plajă în plus.
Spălătorie cu călcătorie.
Masaje în pădure.

Activități
Percurs de gimnastică în pădure.
Excursii ghidate (cu plată).
Vizite ghidate (cu plată).

Formula Residence
Cuprinde welcome drink, apartament cu zona de gătit amenajată, schimbul la săptămână a lenjeriei de pat și de la baie.

Formula Hotel
Pensiune completă cu băuturi, include welcome drink, mic dejun, prânz și cină cu autoservire (apa și vinul la dozator incluse), biberoneria cu produse, seri la temă și masa rezervată, aranjarea și schimbul prosoapelor de baie zilnic, schimbul lenjeriei de două ori pe săptămână. Semipensiunea prevede welcome drink, mic dejun, prânzul sau cina la bufet (apa și vinul la dozator incluse), biberoneria cu produse, seri la temă și masa rezervată, ordinarea camerei și schimbul la baie zilnic, schimbul lenjeriei de două ori pe săptămână. Se poate găti pentu celiaci.

Suplimente Formula Hotel
Plaja în primul rând € 60,00 de cameră pe săptămână.
Plaja în al doilea rând € 35,00 de cameră pe săptămână.

Suplimente Formula Residence
Curățenia finală € 45,00 de apartament.
Curățenia zilnică € 20,00 de apartament.
Curățarea zonei de gătit € 15,00 de apartament.
Plaja în primul rând € 60,00 de cameră pe săptămână.
Plaja în al doilea rând € 35,00 de cameră pe săptămână.
Card Club de la 4 ani în sus € 35,00 de persoană pe săptămână.
Prosoapele de baie sau lenjeria de pat € 5,00 de persoană la schimb.
Forfait la consum € 50,00 (pentru apă, lumină, gaz, aer condiționat) pe săptămână de apartament.

Reduceri Formula Hotel
Pătuț gratis, la cerere.
Semi pensiune € 6,00 de persoană la zi.
Copii de la 0-3 ani gratis în pătuț, mese la bufet incluse.
Plan Familie : 2+2 = 3 locuri (copii maxim 13 ani) de la 30/06 până la 01/09.
Al treilea loc copii 3/13 ani neîmpliniți gratis de la 02/06 la 30/06 și de pe 01/09 până pe 29/09.

Reduceri Formula Residence
Pătuț gratis, de cerut în momentul prenotării.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Politici de anularePolitici de anulare

Cancellazione gratuita fino a 30 giorni
Da 29 a 15 giorni penale del 20%
Da 14 a 9 giorni penale del 40%
Da 8 a 4 giorni penale del 60%
Da 3 a 1 giorno (no show) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)