Lido Marini

Ape cristaline și transparente, fundaluri joase și plaje aurii

Hotelurile recomandate in Lido Marini

Vezi hartaVezi harta

Costa del Salento Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lido Marini 8.5 Fabulos

În Lido Marini, pe splendida coastă Ionică, se află Costa del Salento Village, o stațiune fermecătoare care oferă servicii de calitate pentru o vacanță unică și relaxantă.

La € 74 / persoană noapte

Hotel Resort Arco del Saracino

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lido Marini

În localitatea Lido Marini, dealungul litoralului dintre Gallipolo și Santa Maria di Leuca, în zona chiamată ”Maldive din Salento” se ridică aceast Complex care rezultă în mod particular ...

La € 65 / persoană noapte

Arco del Saracino Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lido Marini

În localitatea Lido Marini, dealungul litoralului dintre Gallipolo și Santa Maria di Leuca, în zona chiamată ”Maldive din Salento” se ridică aceast Complex care rezultă în mod particular ...

Le Ville del Saracino

Salento Lido Marini

Complexul "Le Ville del Saracino” s-a născut în Lido Marini la 300 de metri de mare și la câțiva km de numeroase locuri de interes și plaje splendide. Înconjurate de verdeață, vilele sunt ...

Lido Marini este o localitate balneară a provinciei Lecce, situată în Salento de jos, între Torre Pali și Torre Mozza și este cunoscută a fi una dintre cele mai frumoase din toată zona Salento cu faleze extinse unde este posibil să admirați panorame foarte frumoase. Apele care udă plajele de la Lido Marini sunt cristaline și transparente, fundaluri în mod special joase, vegetația dominantă este vegetația mediateraneană și plajele aurii. Marea este ideală pentru cei care iubiesc pescuitul subapă și pentru cei care vor să facă excurii pe Marea Ionică.

Fiind o localitate în mod special turistică și care s-a dezvoltat în ultimii cincizeci de ani, Lido Marini nu prezintă atracții turistice cu caracter istoric-artistic, făcând excepție doar o inscripție în piatro leceze dedicată ”eroilor mării”, situată între piața principală și plajă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)