Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Villaggio Arco del Saracino este un complex contruit de curând care se ridică în splendida localitate Lido Marini, în Salento. Înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, această structură, se află la câțiva metri de întinderile de nisip fin și auriu și de marea cristalină tipică zonei, care rezultă în mod particular potrivită familiei și grupurilor de prieteni care vor să se relaxeze și să se distreze. Distracția este asigurată cu Mini Club și Junior Club care întreține copii cu un serviciu de animație pe zi pe plajă cu jocuri, turnee și intreținere serală cu spectacole și cabaret în anfiteatru, sărbători la temă. Va fi organizat în plus baby dance, turnee sportive pe terenuri și/sau cursuri colective. La dispoziția oaspeților mai sunt două pișcine, dintre care una pentru copii, un teren de fotbal, un teren de tenis cu ciment care oferă ocazii unice de a sta împreună și de a vă bucura de soarele din Salento. Oaspeții au la dispoziție lido convenționat ”Nereide”, distant circa 1.5 km, la care se ajunge cu un serviciu de navetă gratuit. Villaggio Arco del Saracino propune ”formula club” cu o bogată activitate de animație, parcare și conexiune WI-FI. Oaspeții pot alege să petreacă vacanța în ”Formula Hotel” sau în ”Formula Residence”. Sunt disponibile 166 apartamente amenajate cu bun gust, situate la primul etaj, cu terasă și la parter cu grădină/patio , toate dotate de un loc de parcare de unitate; sau camere în tipologia duble, triple și cvadruple (monolocale și bilocale cu posibilitatea de a folosi zona de gătit) amenajate frumos și situate la primul etaj cu terasă și la parter cu grădină/patio, toate dotate de aer condiționat, tv, telefon și servicii cu duș.

Restaurant
Restaurantul Arco del Saracino este dotat de o largă sală climatizată și patio extern pentru micul dejun, prânzul și cina la bufet sau la masă la discreția direcției (posibilitatea de a prenota, meniu pentru diete specifice cu o atenție particulară la intoleranțe). Posibilitatea de a se convenționa pe toată săptămâna.

Localitatea
Lido Marini este o localitate maritimă paradisiacă pe partea ionică de la Basso Salento, în comuna Ugento și constituie unul dintre siturile maritime cele mai extinse din toată Puglia. În fiecare an circa 35.000 de turiști aleg această localitate pentru a petrece propriile vacanțe de vară. Lido Marini de fapt este o localitate unde se pot relaxa, se pot bucura de o mare minunată și de mai bine de 2 km de plajă aurie, nerenunțănd la viața de noapte și la serile salentine de la Torre San Givanni, Gallipoli și Santa Maria di Leuca. Un patrimoniu natural, cel de la Lido Marini, făcut nu doar de mare și plajă ci și din măslini seculari și din tipica vegetație mediteraneană, printre arbuști, mirt, caperi și rozmarin, de descoperiri prin plimbări, observând fauna migratoare de stârci cenușii, germani reali și teals.

De vizitat și de cunoscut
Muzeul de Arheologie de la Ugento, la care se ajunge dealungul plimbărilor în centrul vechi din acest oraș din Sudul Pugliei, păstrează reperte istorice importante cum ar fi celebra statuie de bronz a lui Zeus regăsită în 1961 și diventată simbolul de la Ugento . Statuia este o piesă de o valoare de neestimat pentru că mărturișește schimbul cultural care în trecut a avut loc cu civilizația Messapica, din care Ugento era unul dintre centrele dominante.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, realizată la începuturile secolului XVIII pe același temelii pe care se afla biserica antică gotică, distrusă de năvălirea saracenă din 1537. A fost consacrată și deschisă la cult în 1745. Partea din față este în stil neoclasic și a fost ridicată în 1855. În interior pronaosul unic în formă de cruce latină, găzduiește altare cu pânze din epoci diferite, unele din ele provenind din precedentele construcții.

Castello, datează de la perioada normană dar cu diferite restructurări dealungul secolelor, poate fi definit o fortăreață-adăpost pe o formă de trapez neregulat cu turnulețe pe acoperiș. Dealungul secolului al XI , Pecicco de Trebigne devine primul feudatal din zona baronia de Ugento, în perioada angioino, când castelul a devenit regio (1272), a fost ales Givanno Conte. În 1537, după ce orașul a fost ocupat, fortăreața a fost aproape distrusă, mai ales în zona occidentală, două turnuri și turnul de apus. A aparținut întâi contelui Pandone (1564) și, apoi, marchezilor d'Amore (1643) care au redat spledoarea antică. Actual toată clădirea este obiectul unui întreg restaur, recuperare și refuncționare.

Palatul Vescoval, cu toate că a fost ridicat în cursul secolului XVII, păstrează încă urmele structurii de la cincisute, din care se mai păstrează unele camere. Structura de la șasesute a fost completată în 1731 prin construirea atrio, porticului și coridorului care unește latura palatului de corpul principal. În jurul anilor șaizeci din secolul trecut clădirea a fost ampliată și restaurată.

Cripta crucifixului a fost împodobită ca loc de cult dealungul secolelor în contextul micului sat turistic rupestru care îl înconjoară. Zona pe care se dezvoltă este destul de interesantă arheologic și înregistrează prezența umană cel puțin din secolul IV î. Hr. Este situată pe așazisa Via Sallentina, o mărturie din epoca messapica și romană care unea Otranto de Taranto, atraversând Castra Minervae, Veretum, Uzintum, Baletium, Neretum și Manduris, al carui percurs se prelungește de la antica Tabula Peutingeriana.

Torre Mozza este o localitate balneară, al cărui centru locuit ia numele de la omonimul turn de la 1500, care se deschide pe o lungă întindere nisipoasă. La periferia locuibilă o fâție de coastă, caracterizată de prezența de bazine salmastre, este astăzi folosită pentru ”acquacoltura”. Peisajul este bogat în canale și bazine artificiale, realizate în jurul anilor 30 prin opere de recalificare a zonelor. Turnul, ridicat din ordinul Regelui Carol V în secolul XVI era destinat de gardă și pentru apărarea coastelor salentine împotriva invaziilor piraților Saraceni, sus păstrau grămezi de lemne care erau aprinse în cazul în care erau zărite nave turcești, pentru a da de știre, prin fumul produs prin ardere, și altor turnuri costiere limitrofe și cele prezente în fermele din interior.

Porturile de la Torre Pali, marina de la Alliste, Mancaversa și Torre Suda, oferă turistului oportunitatea de a petrece zile de neuitat făcute din mare cristalină și litorale aurii.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 17.00 - Check out până în ora 10.00.
Sejurile se efectuează de duminica până duminica.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre 
Recepție 24 din 24.
Conexine Wi-Fi.
Conexiune WI-FI în pișcină.
Parcare rezervată în aer liber și nesupraveghiată. 

Card Club
Zilnic exclus sâmbăta cuprinde animație de zi și pe seară, jocuri și turnee pe plajă, cursuri colective de step, aerobică, acquadance, acquagym, baby dance, stretching, dansuri seara cu spectacole în anfiteatru, petreceri la temă. Miniclub 4/12 ani și Junior Club 12/17 ani, folosirea pe zi a terenurilor (iluminarea noaptea cu plată), folosirea pișcinelor, turnee sportive, cursuri sportive colective.

Servicii cu plată
Duș pe plajă.
Închiriat auto, bicclete, cărucioare.
Navetă de la plajă la orarii prestabilite.
Stabilimentul ”Lido Nereide” (o umbrelă, șezlong și scaun de plajă).

Activități
Călărit (cu plată).
Parcul acvatic (cu plată).
Vizite ghidate (cu plată).
Diving și karting (cu plată).
Pistă de patinaj (cu plată).
Excursii cu barca la grote (cu plată).

Suplimente
Folosirea zonei de gătit la cerere € 40,00 pe săptămână.
Pătuț de tabără € 35,00 pe săptămână (nu include lenjeria).
Card Club obligatoriu de la 4 ani în sus € 42,00 de persoană pe săptămână.
Cauțiune obligatorie de € 100,00 de apartament rambursabil da sfârșitul sejurului.
Serviciu Plajă de apartament la săptămână € 75,00 de pe 01/06 până pe 01/07 și de pe 26/08 până pe 23/09, € 95,00 în perioadele restante.

Reduceri
Al treilea pat până la 14 ani neîmpliniți gratis de la deschidere până pe 23/06 și după 02/09 până la închidere.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Politici de anularePolitici de anulare

Cancellazione gratuita fino a 20 giorni
Da 19 a 7 giorni penale del 30%
Da 6 a 4 giorni penale del 70%
Da 3 a 1 giorno (no show) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)