Oferte turistice Lignano Sabbiadoro

Viață de noapte și mare pentru toți

Gli hotel consigliati la Lignano Sabbiadoro

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 40

Situat la Lignano Sabbiadoro, în plăcuta localitate de pe Riviera, înconjurat de verdele pinilor marini, la 250 metri de plajă și la câțiva pași de centrul shopping de la Pineta și de terme...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Lignano Sabbiadoro

Perioada ideală în care să vizitați Lignano Sabbiadoro este cea de vară, unde localitatea se transformă într-un loc de pace și de distracție unde este posibil să asistați la spectacole, evenimente și seri distractive în mod particular nu doar pentru tineri dar și pentru cei care sunt singuri sau cu familia. Frumoasa plajă este dotată de moderne foișiare, jocuri pentru copii, animație și terenuri sportive.În mod particular sportul, la Lignano Sabbiadoro, de laudă cu o tradiție foarte importantă. Aici se țin numeroase evenimente sportive și gare internaționale, europene și mondiale cum sunt cele de karate, polo, judo, beach rugby, beach soccer și multe altele.

Lignano Sabbiadoro este cunoscută și pentru laguna de la Marano, un loc minunat între pământ și mare, de care este protejează cu un cordon litoral care garantează calma și liniștea lagunei și în condițiile de mare agitată și de vânt foarte puternic. Pe laguna de la Marano sunt multe râuri care se varsă și îi micșorază gradul de salinitate, în același timp însă sunt guri de pe port care permit intrarea apei mării. Toate astea comportă prezența unei ridicate varietăți biologice și de multe specii care trăiesc în interiorul lagunei. La Lignano Sabbiadoro este posibil să vizitați două rezerve naturale: cea de la Foci a Râului Stella și cea de la Valle Canal Novo. Din punct de vedere al produselor alimentare și ale vinurilor , Lignano Sabbiadoro oferă celebrele vinuri Doc ale vinurilor Friuliene, care pot fi gustate împreună cu mezeluri locale și brânzeturi, și bucate pe bază de pește.

VEZI HARTA