Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

ServiciiServicii

 • Parcare
 • Bazin
 • Divertisment
 • Terenuri de sport
 • Loc de joaca
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Parcare
 • Terenuri de sport
 • Spații în aer liber

Ristorazione Ristorazione

 • Restaurant

Benessere e SPA Benessere e SPA

 • Bazin

Animazione bambini e ragazzi Animazione bambini e ragazzi

 • Loc de joaca

Animazione Animazione

 • Divertisment
Loading

Fruit Village Emmanuele

este o structura primitoare si completa, situata la cateva minute de Manfredonia, Puglia. Oferă o serie de servicii ideale pentru familii, printre care o plajă privată cu acces direct, un amfiteatru pentru spectacole de seară, un loc de joacă pentru cei mici și divertisment potrivit pentru toate vârstele. Unitățile de cazare sunt confortabile și bine echipate pentru a asigura un sejur plăcut. Zona înconjurătoare este caracterizată de peisaje uluitoare, cu marea limpede de cristal a coastei Adriatice la doar câțiva pași și posibilitatea de a explora frumusețile naturale și culturale ale regiunii, cum ar fi plajele cu nisip auriu, satele medievale pitorești și arome delicioase ale bucătăriei din Apulia.

Fruit Village Emmanuele: camerele

Camere la parter sau etaj, recent renovate, dotate cu verandă sau balcon, televizor, aer condiționat, seif, minibar și baie cu uscător de păr; unele au baie franţuzească. Ele sunt împărțite în Classic; Family, compusa dintr-o camera dubla cu un dormitor dublu si un dormitor cu 1 sau 2 paturi de o persoana, la cerere, posibilitate al 5-lea pat. Camerele Superioare, construite recent, sunt mobilate cu elemente exclusiviste si dus cu cromoterapie. Recent construit, camere Confort pentru 2/3 persoane. Sunt disponibile camere pentru persoanele cu handicap. Pătuțul suplimentar este posibil numai în camerele de familie și în unele camere triple clasice.

Fruit Village Emmanuele: divertisment

În fiecare colț al structurii, distracția este acasă datorită echipei fantastice de divertisment dedicată să facă din șederea dumneavoastră o experiență de neuitat. Cufundați-vă într-o lume a emoțiilor cu figurile cheie ale echipei FRUIT. Organizatorii sunt pregătiți să coordoneze fiecare activitate pentru a asigura o experiență fără precedent. Antrenorii te vor ghida printr-o serie de activități sportive antrenante, în timp ce dansatorii te vor face să dansezi în ritmul atmosferelor vibrante.

Pentru cei mici, multe ateliere dedicate și activități captivante, copiii vor fi cufundați într-o lume a descoperirilor și a distracției fără sfârșit.

Divertismentul dedicat tinerilor se transformă într-o adevărată comunitate. O gamă largă de sporturi și provocări incitante puse pe ritmul muzicii vă vor transforma vacanțele în amintiri de neuitat în compania multor prieteni noi.

Veți putea urmări spectacole ale artiștilor de circ, trupe de cover, magicieni, comedianți, iluzioniști, ventrilochi, imitatori, artiști cu schimbare rapidă și alte talente extraordinare. Entuziasmul ajunge în toate structurile Fruit Village, oferindu-vă magia spectacolelor unice.

Localitatea
Manfredonia este un drăguț oraș în care turismul, în principal cel balnear, este destul de dezvoltat. Centrul este plin de magazine unde se pot cumpăra suvenir și obiecte tipice al artizanatului local, coșuri împletite, ceramică și sculpturi dealizate în lemn.

De vizitat și de cunoscut
Castello Svevo și Muzeul Arheologic Național. Primul, construit la dorința lui Manfredi în 200, a trecut prin lărgiri și modificări dealungul secolelor și azi găzduiește Muzeul Arheologic Național, unde este expusă o colecție care atraversează întreaga istorie a vechiei lagune de la Sipontina.

Catedrala de la Manfredonia, în stil gotic, este dedicată lui San Lorenzo Maiorano și păstrează moaștele sfântului. Fațada restaurată în anii 60, este în marmurp travertină.

Biserica San Leonardo, la 10 km de Manfredonia, este o biserică de mare valoare artistică și istorică. În antichitate făcea parte dintr-un complex de abații și are trei naosuri cu trei pronaosuri.

Biserica San Domenico, cu alăturata mânăstire, se află în Piața Poporului și a fost construită la sfărțitul anilor 1200, prin cererea lui Carlo II d'Angiò și în antica capelă sunt încă vizibile patru afresche de la 300.

Basilica di Santa Maria Maggiore, construită în stil romanic- pugliese, unde un timp se ridica un templu păgân dedicat zeiței Dea Diana. În subteran este posibil să se viziteze cripta. Basilica se află pestrada S.S. 89 către Foggia și este la o distanță de circa 3 km de Manfredonia.

Mânăstirea de la Santa Maria della Vittoria, ridicată inițial în 1571, distrusă de turci în 1620 și reclădită circa patrusute ani mai târziu. În anii '800 mânăstirea a fost închisă definitiv și înglobată definitiv în actuala biserică cu cimitirul anexat. Din antica construcție râmăn doar unele ambiente printre care cel mai interesant este foișorul.

Grotta Scaloria, o cavitate în interiorul cărora au fost regăsite resturi de morminte și ceramici care fac să se supună că în trecut a fost o necropolă. Pe baza acestor resturi se presupune că a fost folost pentru a celebra ritualuri religioase legate de divinitatea de apă.

Lago Salso, face parte din Parcul Național de la Gargano și este o mare zonă de interes naturalistic, întru cât apele noroioase și canalurile oferă habitatul ideal pentru numeroase specii de păsări și pești care locuiesc. Oaza de la Lago Salso se poate vizita cu bărci electrice, putând explora întreaga vale, sau este posibil să faceți bird watching de pe turnurile situate dealungul parcursului care se deznoadă pe circa 5 km.

Politici de anularePolitici de anulare

Al turista che receda dal contratto prima della partenza, saranno addebitati, a titolo di penale ed indipendentemente dal pagamento dell'acconto di cui all'art. 5 comma 1, i premi assicurativi e le seguenti percentuali della quota di partecipazione, calcolate in base a quanti giorni prima dell'inizio del viaggio è avvenuto l'annullamento (il calcolo dei giorni si intende dal lunedì al venerdì, non include quello del recesso) la cui comunicazione deve pervenire in un giorno lavorativo antecedente quello d'inizio del viaggio
Fino a 30 giorni penale del 10%
Da 29 a 18 giorni penale del 30%
Da 17 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 3 giorni penale del 75%
Da 2 a 1 giorno (no show) penale del 100%
Le quote delle Fruit Travel Card sono sempre dovute

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)