Manfredonia

Încântător oraș în Parcul Național de la Gargano

Gli hotel consigliati in Manfredonia

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 60

Complex situat la căteva minute de orașul marinar de la Manfredonia, ideal pentru familii cu copii, dispune de o plajă privată, anfiteatru, parc de joacă și animație pentru copii pe zi și pe ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Manfredonia este un oraș portual maritim, în provincia Foggia, în Parcul Național de la Gargano, în Puglia. Numele orașului derivă de la Manfredi, fiul imperatoriului Federico II care l-a fundat cu intenția de a da viață ”unuia dintre orașele cele mai frumoase din lume” pentru a transfera locuitorii apropiatului Sipontum, distrusă de invazia saracenilor și de un cutremur. Portul este unul dintre atracțiile turstice majore ale orașului și desfășoară un rol important pentru economia acesteia întrucăt numeroase sunt lidurile amenajate, satele turistice și camping.

Manfredonia păstrează și astăzi farmecul dat de regele Manfredi și în centrul vechi se respiră încă un aer sănătos și proaspăt, tipic orașeor puglieze. În ultimii ani a deventi celebru Carnavalul, cu ale sale parade de caruri alegorice și de personafe printre care masca ”Ze Peppe”, care este motivul de vizită din partea turiștilor și a locuitorilor din lonele înconjurătoare.

VEZI HARTA