Manfredonia

Încântător oraș în Parcul Național de la Gargano

Hotelurile recomandate in Manfredonia

Vezi hartaVezi harta

Fruit Village Emmanuele

Hotel starsHotel starsHotel stars Foggia Manfredonia

La câteva minute de Manfredonia, Fruit Village Emmanuele este soluția ideală pentru familiile cu copii: cu plajă privată, amfiteatru, loc de joacă și distracție, distracția este garantată ...

La € 70 / persoană noapte

Manfredonia este un oraș portual maritim, în provincia Foggia, în Parcul Național de la Gargano, în Puglia. Numele orașului derivă de la Manfredi, fiul imperatoriului Federico II care l-a fundat cu intenția de a da viață ”unuia dintre orașele cele mai frumoase din lume” pentru a transfera locuitorii apropiatului Sipontum, distrusă de invazia saracenilor și de un cutremur. Portul este unul dintre atracțiile turstice majore ale orașului și desfășoară un rol important pentru economia acesteia întrucăt numeroase sunt lidurile amenajate, satele turistice și camping.

Manfredonia păstrează și astăzi farmecul dat de regele Manfredi și în centrul vechi se respiră încă un aer sănătos și proaspăt, tipic orașeor puglieze. În ultimii ani a deventi celebru Carnavalul, cu ale sale parade de caruri alegorice și de personafe printre care masca ”Ze Peppe”, care este motivul de vizită din partea turiștilor și a locuitorilor din lonele înconjurătoare.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)