Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Complexul de vacanță Calaserena este alegerea ideală pentru a satisface exigențele, dorințele și nevoia de distracție și relaxare a adulților și a copiilor. Unit de plajă printr-o pădure sugestivă de plopi, eucalipt și tamarisc, complexul dispune de 350 camere situate pe două sau trei etaje dotate de tot confortul, care sunt în medie la 450 m de mare. O largă plajă nisipoasă și rezervată este amenajată cu umbele, șezlonguri, scaune de plajă, cabine de schimbat și dușuri, bar, loc de asistență și de informații. Fundalul mării este nisipos și în prima parte este potrivit copiilor. La dispoziția oaspeților sunt bărci cu pânze și windsurf (cu excepția orariilor de cursuri), canoe, teren de beach volley. Satul de vacanță Calaserena Village dispune de o mare pișcină cu apă dulce de circa 380 mp cu două bazine, cu zonă hidromasaj și topogane de apă, o pișcină de apă dulce ideală pentru înot, o pișcină în interiorul Mini Club-ului, rezervată copiilor înscriși la Serenino (accesibilă în orarii prestabilite și copiilor de la 0-6 ani neînscriși la club dar însoțiți de părinți), un parc de joacă pentru copii încercuit cu jocuri uriașe, saltele elastice, leagăne, topogane și multe altele. Pentru iubitorii de fitness este o modernă sală de sport cu aparate histonice, greutăți, covor de mers și bici spinning, gimnastrică de grup și asistență de la personal calificat în orarii prestabilite. Vor fi efectuate foarte multe activități, gen trezire musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body și  Acquagym, Beach Walking, Nordic Walking și Pilates. Sunt în plus la dispoziție: un teren de tenis cu ciment, trei terenuri polivante fotbal/ tenis cu iarbă, beach volley, teren de bowling cu iarbă sintetică, Ping-pong, Dive Center, parcurs salutar în pădure, mini fermă și mini călărit cu ponei, tras cu arcul. Și încă altele, bar, boutique, magazine, bazaruri și vînzări de ziare, țigări, bancomat, internet point (cu plată), agenție de călătorie și pentru închiriat auto și transferte, săli de congrese până la 400 locuri, parcare internă nesupraveghiată. Pentru cei care vor să se relaxeze și să se bucure de o pauză în numele bunăstării, este un centru Bluwellness care propune tratamente față și corp, masaje relaxante, sporive și uleioase și percursuri de bunăstare personalizate.

Restaurant
Sunt diponibile două săli de restaurnat climatizate și cu mese alocate de 8/9 persoane, deci de obicei în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg Camera Confort aranjarea are loc la masă rezervată). Micul dejun, prânzul și cina sunt servite la bufet, și show-cooking în restaurantul central. Il Giardino este în schimb o zonă umbrită, externă restaurantului central, cu mese rezervate familiei. Servicul este gratuit și se prenotează pe tot parcursul șederii, și la prânz și la cină. În cazul în care condițiile meteo nu sunt favorevole așezarea va avea loc în restaurantul central, în al doilea tur. La dispoziția Oaspeților două baruri, în piața și pe plajă. Oferta de mâncăruri este bogată, variază și este de calitate și garantează cel puțin 25 feluri printre aperitive calde și reci, felul întâi și doi, nenumărate garnituri, grătare de carne și pește, prăjituri, fructe proaspete și diverse, vin la dozator și apă microfiltrată incluse la mese; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. De la 12/06 la 16/09, este posibil să prânzați la Braceria pe plajă (mâncând sub umbrelă) și către restaurantul Gusto cu mese rezervate familiei, ambele deschise de luni până sâmbătă cu intrarea de la 13.00 la 14.30 și cel puțin unul din ele, de la 20.00 la 21.30. Complexul turistic dispune și de o bucătărie pentru mămici acesibilă zilnic 24 din 24, unde se pot prepara ”păpici” pentru cei mici. În mod particular se dă atenție musafirilor cu intoleranțe la gluten, lactoziu, ouă.

Localitatea
Un orășel de opt mii de locuitori, în provincia de Cagliari, în sudul Sardiniei, cu un teritoriu vast caracterizat de ”perle” costiere și de situri arheologice, Maracalagonis, înconjurat de coline plăcute, este la 15 km de reședința de zonă, renumit pentru prăjiturile artizanale, coșurile împletite și costumele sarde brodate. Teritoriul a fost locuit încă din preistorie, ca măturii sunt necropolele de la Cuccuru Craboni, satul din epoca prenuragică de la Cann’e Sisa și rămășițele diverse de nuraghi. Maracalagonis se laudă cu o serie de minunate plaje pe partea orientală a golfului Angeli (golful îngerilor), dealungul străzii panoramice de la Cagliari la Villasimius. Paradisiace șcenarii de nisip alb și mare cristalină, încorjurați de verzi coline fac din acest loc una dintre țintele preferate de turiștii italiani și care provin din fiecare parte a lumii.

De vizitat și de cunoscut
Villasismius este cea mai frumoasă și amenajată localitate marină din sudul Sardiniei. De admirat ”bătrâna fortăreață” operă militară de apărare a coastelor de la sfârșitul secolului al XVII. și centrul internațional ”experimentare arta vizivă”, creat în 1982 și care, datorită partecipării multor artiști europeni, se laudă astăzi cu numeroase opere de artă. La Villasimius se găsesc în plus nenumărate relicve de nave scufundate și, nu foarte distante, este o zonă marină protejată care se extinde de la Capo Carbonara și Capo Boi, până la insula Serpentera. Fundalul marin și vegetația bilogică neatinsă, garantează prezența noilor specii de pești de origine tropicală, minunate scoici, broaște țestoase marine și delfini.

Quartu Sant'Elena, un oraș situat la câțiva kilometri de satul de vacanță, închide mulți ani de istorie cu monumentele sale: biserica Cappucini de la douăsute, Piazza Azuni, parohia de la Sant'Elena, în stil neoclasic cu diferite detalii barochi.

Pe culmile de la Giara se ajunge la parcul ”Sa Jara”, unul din puținele și rarele exemplare din Europa cu natura încă neatinsă. În parc este posibil să observați caii ”giara” unici prin caracteristicile lor și vegetația cu adevărat extraordinară.

Insula San Pietro, unde este posibil să faceți o plimbare panoramică, admirând și minunatele peșteri și se poate face o baie în apa super cristalină. De vizitat orășelul Carloforte fundat la 1700 de pescarii liguri de la care insula încă păstrează dialectul, tradițiile și cultura.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la 16:00 - Check out până în ora 10:00.
Late check out până la ora 14.15 pentru cameră și plajă (cu plată).
Sart Card, card reîncărcabil, preplătit, de folosit pentru a plăti în baruri și restaurante.
Sunt admiși câini de talie mică (maxim 10 kg) cu supliment.
Complexul este lipsit de bariere arhitectonice, amenajat pentru persoanele cu handicap.
Pe plajă este diponibil un scaun Job, specific pentru baia în mare.
Sejur duminica/duminca.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexiune WI-Fi în unele zone comune și în camerele Premium și Confort.
Un medic rezident în complex și reperibil 24h (pediatru de la 18/06 până la 09/09).
Cabinet medical deschis în orarii prestabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
Pișcină cu apă dulce cu zona hidromasaj și topogane de apă (cu o profunzime de la 80 la 230 cm).
Pișcină de apă dulce pentru înot (25m x 8 m, cu o profunzime de la 125 la 155 cm).
Pișcină de apă dulce, în interiorul Mini Club-ului, rezervată copiilor înscriși la Serenino.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala Quaranta, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola și Scopone.
Parc de joacă înconjurat cu jocuri uriașe, saltele elastice, leagăne, topogane și multe altele.
2 săli de restaurante climatizate cu o bucătărie variată bufet și show-cooking.
Bucătărie pentru mămici cu asitență și accesibila 24 din 24.
Lecții de Salsa, Merengue, Bachata, dansuri de grup și lent.
Parcare nesupraveghiată.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, da dreptul la urmatoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor sportive, la serviciul plaja, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino (de la 3 la 5 ani), SereninoPlus Club (de al 6 la 10 ani), Serenup (de la 10 la 14 ani) și SerenHappy (de la 14 la 17 ani). În acest club este diponibilă o echipă de animatori care cu un program bogat de jocuri, cursuri sportive și turnee întrețin oaspeții. Toate serviciile indicate sunt diponibile de la 4/6 la 8/9 cu excepția Serenino și Serenini plus Club care sunt diponibile pe toată durata verii. Către Serenino Club, SereniniPlus Club au loc activități într-un loc pe măsură, cu jocuri și pișcină, la care pot avea acces, la ore stabilite și copii de la 0 la 6 ani neînscriși la Serenino Club, acompaniați de părinți. Serenup și Serenhappy implică tinerii și copii în activități, jocuri, sporturi, teatru, spectacole și multe altele. Și încă pot să participe, cu instructori calificați la școala de dans, școală de fotbal, și de înot. Serenup și la Serenhappy sunt deschise zilnic, cu excepția duminicii, de la 9.00 la 12.30 și de la 15.00 la 19.00. Posibilitatea de a lua masa cu animatorii. Pentru cei mici de la 3 la 10 ani, pot să continue distracția la Serenino Seral, zilnic de la 21.30 la 23.30, exclus duminica. Toată familia în plus poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circar, jonglar, echilibrist și clown.

Servicii cu plată
Serviciul Serenursery, disponibil zilnic (exclus duminica), de la 9:00 la 12.30 și de la 15.30 la 18.30 de la 2/7 până la 8/9 unde o echipă specializată va avea grijă de copii de la 12 la 36 luni.
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.
Închiriat scaun cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închirat biciclete pentru copii până la 6 ani și închiriat auto.
Unele servicii de la Bluserena Sea Sport Club.
Trasferiment de la aeroport sau port.
Servicii și tratamente Bluwellness.

Activități
Cursuri de sub, diving și excursii cu barca și cu barca de cauciuc (cu plată).
Distractive activitați pe apă cu motoscafo (cu plată).
Excursii cu barca și barca de cauciuc (cu plată).
Minicălărit (cu plată).

Suplimente
Card Club (obligatiorie de la 3 ani în sus) € 36 de persoană pentru prima săptămână, de la a 8 a noapte € 5 pe zi de persoană.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Pentru cei care aleg Check Out Posticipato, eventuala masă extra în pensiune Plus are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană.
Serenursery pentru copii de la 12 la 36 luni (de la 2/7 la 8/9) € 129 de persoană cu posibilitatea de a prenota serviciul de jumătate de zi la € 74 pe săptămână. Plata la zi pentru un serviciu inferior la 4 zile (în funcție de disponibilitate) € 25 pe intraga zi, € 15 pentru jumătate de zi.
Umbrela în primul rând € 19 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 22 la zi de la 29/7 la 25/8.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Plaja comfort palmier cu două șezlonguri, două scaune de plajă, seif de siguranță: pe zi € 35 în primul rând de la 28/7 la 26/8 , € 39 de la 29/7 la 25/8; în al doilea rând € 28.
Al doilea șezlong pe plajă (cu scaun de plajă inclus) la schimb cu scaunul € 7 pe zi.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână, ulterioare schimburi cu plată.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.
Dog Room: camera Classic cu grădină  câini de talie mică cu un supliment de pe zi 14 euro, cu cușcă și farfurie de mâncare.

Reduceri
Copii 0-3 ani GRATIS în al 3°, 4° și al 5° pat, pătuț si bucătăria pentru mămici incluse.
Al treilea pat de la 3 la 8 ani -80% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9; -70% de la 24/6 până la 9/9.
Al treilea pat de la 8 la 12 ani -60% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9; -50% de la 24/6 până la 9/9.
Al treilea pat adulți -20%.
Al patrulea și al cincilea pat copii de la 3 la 8 ani -80% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 la 23/9; -60% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat de la 8 la 12 ani -50% de la 27/5 la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9; -40% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat adulți -20%.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9: 0-3 ani 70%, 3-12 ani 60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani 40%, 3-12 ani 30%.
Prin vârstă se înțelege anii neîmplitiți încă.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota includeCota include

Soft All Inclusive
La restaurantul central: micul dejun la bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrata, loc la masa rezervat pe toata perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 pâna la 8/9, pizze și snacksuri pe plaja de la 11.00 la 12.30. În baruri: apa microfliltrata. Pe plajă: o umbrelă rezervata, un șezlong și un scaun de plaja de familie. În bucataria mame - ”biberonerie”: o zona dedicata parinților care vor sa gatească și să pregatească papici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistența și disponibilitate de produse de baza în orariile meselor principale. Pentru consumațiile cu plată este necesară folosirea Smart Card.

All Inclusive
Se prenoreaza pentru sejururi de minim 7 nopți (și doar pentru toți componenții prenotarii), prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: În barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; bauturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersica, limonada, apa tonica, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la saptamâna (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesara folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosita sa se ofere consumații la alte persoane. Aceasta formula poate fi revocata de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respecta regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Cele neindicate, lecții individuale de sport, servicii ale Centrului Termal și ale Bluwellness, excursii, transferimente, închiriat biciclete (nu sunt permise în interiorul complexului) și auto, călărit, asistență medicală în afara orariului prestabilit și al studioului medical. 

Politici de anularePolitici de anulare

Per soggiorni fino al 05/08 e dal 27/08:
Cancellazione gratuita fino a 14 giorni prima dell'arrivo
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Per soggiorni dal 06/08 al 26/08:
Cancellazione gratuita fino a 28 giorni prima dell'arrivo
Da 27 a 21 giorni penale del 10%
Da 20 a 14 giorni penale del 30%
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)