oferte turistice Cagliari

În centrul golfului Angeli pe coasta meridională a Sardiniei

Gli hotel consigliati la Cagliari

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 88

Locul ideal pentru vacanțe de vis în familie, un sat de vacanță de 4 stele la mare pe Coasta Rei cu 6 terenuri de tennis, 2 polivalente de fotbal și basket, teren de bowlling, pișcină de apă ...

Preț de la

€ 40

Clubul Essse Torre delle Stelle este situat în sudul Sardiniei, în municipalitatea Maracalagonis, adiacentă Villasimius. Situat pe un promontoriu înconjurat de mare, se bucură de o vedere fabuloa ...

Preț de la

€ 30

Preț de la

€ 99

Spiagge San Pietro Resort este un hotel superior de 4 stele, la doar 200 de metri de plajă, în renumita Costa Rei.

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Cagliari: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Cagliari

Cagliari este principalul oraș al Sardiniei, cu o zonă metropolitană de circa jumătate de milion de locuitori. Reședință insulară cu un suflet împărțit între istoria milenară, culturală, naturală, turism balnear și viață de noapte, un mix care farmecă vizitatorul, intrigat de panoramele de la Castello, de cetățile romane, de zidurile Sardiniei, de dinamicitatea unui oraș atăt de voios. Cagliari este reședința regiunii autonome Sardinia, se deschide către centrul golfului Angeli, pe coasta meridională. Orașul, care se extinde în jurul Colinei Colle al istoricului cartier Castello, este delimitat la est de Sella Del Diavolo și de Stagno de la Molentargius, la vest de Stagno de la Cagliari, la sud de mare și la nord de Colle de la San Michele și de pianura del Campidano.

Cagliari păstrază cu grijă istoria și memoria vechilor civilizații care au trecut pe acolo. Dealungul secolelor popoarele care au locuit au fost foarte multe și diferite și au imprimat caracterul deschis și primitor către vizitarori. Amprente și urme milenarie se redescoperă printre străzile strâmte un timp străbătute de calese și de căruțe. Sunt de ajuns puțini pași și, printre noi și vechi clădiri, se descoperă emoția monumentelor afascinate care povestesc istoria orașului. Observând Cagliari de pe mare, rămâne sugestia de a intra în interiorul unui oraș șcenografic, ușor de văzut prin imediateța peisajelor, și multiplu în varierea continuă a diferitelor puncte de vedere. Aroma africană a palmierilor și galbenul calcaros sunt diluate de o arhitectură marcată occidental, chiar îmbinarea caracterelor așa de distante, fac din acest oraș unul unic în multiplicitatea sa.

Oraș suspendat între cer, pământ și apă. Apa la Cagliari nu este doar mare. La puțini pași de lunga plajă se găsesc oaze naturalistiche și lagune unice în Europa. În vechile saline, care la apus se colorează de nuanțe de roșu purpuriu, elegantele framingo roz au găsit un habitat ideal. Orașul este înrămat de Molentargius, un parc naturalistic și habitat perfect pentru numeroase specii vegetale și animale. Calendarul întâlnirilor anuale de la Cagliari, este destul de aglomerat și printre elementele multe care se desfășoară în oraș, merită menționate: sezonul concertistic și cel al liricii și al baletului, ediția de la ”Turisport”; Fiera Internazională Campionaria, adică o importantă vitrină pentru comerț, artizanat și industria regională, evenimente ”Artă și natură” și ”Artizani la un confront”, Sărbătoarea de la Sant’Efisio, Sărbătoarea de la Madonna di Fatima și multe evenimente de tip gastronomic.

VEZI HARTA