Oferte de calatorie Maracalagonis

Printre perle costiere și situri arheologice

Hotelurile recomandate la Maracalagonis

Vezi hartaVezi harta

Calaserena Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cagliari Maracalagonis

Situat direct pe o splendidă plajă nisipoasă, Complexul Calaserena Village este ideal pentru adulți și mai ales pentru copii. Cufundat într-o vegetație deasă și o sugestivă pădure de plopi, ...

La € 73 / persoană noapte

Club Esse Residence Torre delle Stelle

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cagliari Maracalagonis 8.4 Fabulos

Clubul Essse Torre delle Stelle este situat în sudul Sardiniei, în municipalitatea Maracalagonis, adiacentă Villasimius. Situat pe un promontoriu înconjurat de mare, se bucură de o vedere fabuloa ...

La € 40 / persoană noapte

Maracalagonis este un cartier cu o tradiție artizanală a orașului Cagliari, în sudul Sardiniei, la 82 metri desupra nivelului mării, caracterizat de perle costiere și situri arheologice. Teritoriul a fost locuit încă din timpuri foarte vechi, unde civilizația nuragică a lăsat importante urme , cum sunt numeroasele nuraghi. Successiv au fost treceri fenice și punice. În evul mediu teritoriul a aparținut giudicatului de Caliari , sub forma multor așezăminte, printre care Maria și Calagonis, a căror uniune sub numele de Maracalagonis a avut loc în epoca aragoneză.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)