Hotel Corte Bianca

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotel Corte Bianca la Marina de la Cardedu, în Ogliastra, oferă sejururi plăcute și relaxante la câțiva pași de mare și de atracțiile pricipale ale zonei. Structura este alcătuită din 50 camere duble, triple și cvadruple, cu deschidere către pișcină sau pe grădină, mobilate în tipicul stil sard, toate cu intrare independentă, sunt dotate de grup sanitar cu duș, uscător de păr, aer condiționat, Tv, seif și mini- frigider. Plaja este de nisip fin și cu mici pietricele la mal, se află la 250 m de corpul central și este amenajată cu o umbrelă și două șezlonguri de fiecare cameră. Pentru cei mici distracția este asigurată de parteciparea Nicolaus Team, care va umple zilele cu un bogat program de animație cu jocuri, întreceri sportive, turnee, cursuri colective de tennis, aerobic, dans. Oaspeții vor petrece nopți magice în numele distracției cu programe serale și piano bar, spectacole în anfiteatru, seri tematice. Nicolino Club, poziționat în zona amenajată cu jocuri de extern, este îngrijit de personal calificat și, în compania mascotei Nicolino, îi va distra pe cei mai mici cu activități specifice vârstei: Nicolino baby club 3/8 ani și Nicolino mini club 8/12 ani, cu un bogat program de activități sportive, de joacă, didactice și recreative. Nick club 12/18 ani va da tinerilor posibilitatea de a partecipa la cursuri sportive colective, jocuri colective, spectacole. Structura dispune de un teren de sport polivalent tennis/fotbal, beach volley și o zonă de joacă pentru copii în miglocul verdelui. În timp ce copii sunt ocupați cu diferitele activități propuse, adulții se pot relaxa în pișcină sau să savureze un proaspăt cocktail la barul de lângă pișcină. 

Localitatea
Cardedu este o localitate de la Ogliastra, în Sardinia, la câțiva km de comuna de la Nuoro și numără circa 1.500 locuitori. Istoria micului sat este destul de recentă, întrucât s- a format după 1950, când o alunecare de teren a dsitrus unele sate din apropiere și locuitorii lor au creat acest nou centru locuit. Pe 29 iunie se sărbătoresc sfinții protectori de la Cardedu, sfinții Pietru și Pavel. Ogliastra este una dintre zonele cele mai sălbatice ale Sardiniei și este și în absolut una dintre cele mai frumoase, pentru a sa conformație și pentru frumusețile pe care le păstrează. Coastele de pe Ogliastra sunt printre cele mai sugestive din lume și oferă plaje minunate și unice.

De vizitat și de cunoscut
Cala Goloritzè (Baunei), unul dintre golfulețele cele mai frumoase ale lumii. Naște în 1962 ca urmare a unei alunecări de teren, faimoasă prin a sa belvedere înaltă 143 m care o veghiază(paradisul alpiniștilor din toată lumea), Cala Goloritzé este “perla de la Ogliastra”, declarată “Monument Natural” de către Regiunea Sardinia în 1993, și apoi “Monument Național Italian” în 1995.

Cala Mariolu (Baunei), în Golfo de la Orosei, în localitatea Punta Ispuligi, datorează numele său focăi monaca(foca măicuță), definită de pescari “mariolu” (hoața) pentru că obișnuiește să ia peștii din plasele de pescuit pline. Situată într-o zonă plină de sugestive peșteri, inglobată într-un șcenariu natural care lasă fără cuvinte, este udată de o mare limpedă și acoperită de un nisip mixt cu pietricele șlefuite de culoare roz.

Cea (Tortolì), plaja fermecătoare, apă deloc profundă și cristalină, nisip alb ca laptele și un peisaj minuat. O plajă celebră prin prezența, la câțiva pași de mal, de două roci roșii chiamate Is Scoglius Arrubius (Rocile Roșii), care oferă o insuliță și sugestiv evantai cromatic. Cuolorile mării, mai ales la apus, amintesc plajele tropicale. Potrivită și familiilor cu copii, prin fundalul deloc adânc, lângă stânci s-au format unele pișcine atrăgătoare.

Lido de la Orrì (Tortolì), considerată una dintre cele mai frumoase și mai curate plaje de pe tot teritoriul. Este foarte lungă și foarte largă, aproape 16 chilometri de nisip alb și super fin, de apă cristalină de un albastru deschis. Lumina oferă minunate culori de mare și de roci de granit care fac de ramă înconjurătoare peisajului destul de sugestiv. Ideală pentru toți, de la tineri la familii(cu un fundal deloc profund), plaja este foarte bine servită, cu activități pentru toți. Un loc cu adevărat ideal pentru a se relaxa și a petrece o binemeritată vacanță.

Cala dei Gabbiani (Baunei) Golful Pescărușilor, o plajă situata în localitatea de la Punta Ispuligi, se ajunge pe mare cu bărcile, sau cu un greu parcurs de trekking (pentru experți): dar se merită cu adevărat efortul! O plajă necontaminată de nisip deschis la culoare, udată de o mare cristalină și de un albastru intens. Stâncile albe care se ridică din apă oferă un șcenariu minunat și unic. Un spectacol de natură, mergeți și veți înțelege singuri ce înseamnă să admirați acest spectacol incredibil!

Turnul de la Barì (Bari Sardo). Pe ambela laturi ale antichei turnuri de coastă spaniolă se exteinde această plajă. L a Nord de acest turn nisipul este de o culoare gălbuie cu bob măricel, în timp ce la Sud este un fundal de pietricele gri și de un nisip foarte fin. Înconjurată de o pădure minunată, albastrul intens al apelor limpezi face din această plajă una dintre cele mai iubite din zonă. În unele locuri fundalul este rocios și este preferat de iubirorii de pescuit subacvatic și de snorkeling.

Sa Perda 'e pera (Cardedu), în localitatea Marina de la Cardedu, găsim această minunată și lungă plajă, Sa Perda ‘e Pera (pieatră în formă de pară), într-un frumos șcenariu dominat de măestuosul nuraghe cu același nume. Nisipul său este alb și foarte fin, marea sa foarte limede cu un fundal ce coboară repede, mai puțin potrivit copiilor neînsoțiți. Este una dintre plajele neatinse ale Sardiniei (semnalată și de Liga ambientului pentru calitatea ambientului său) neaglomerată nici vara, ideală pentru zile în absolut relax și liniște.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Sejururi libere minim 3 nopti până pe 24/6 și după 09/9, de sâmbăta/ până sâmbăta pe restul perioadei.
Animale admise la cerere(se poate cere un supliment).

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Camere antialergice și nefumatori.
Parcul de joacă pentru copii.
Wi-Fi în zonele comune.
Parcare auto privată nesupraveghiată.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Sală comună/zona tv.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Card Club pentru pișcină externa amenajată cu umbrele și șezlonguri, animație de zi și de seară, parteciparea la cursuri colective, folosirea meselor de ping-pong și a celei de fotbal de masă, loc pe plajă de la al treilea rând în sus cu două șezlonguri și o umbrela.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Restaurant
Micul dejun internațional, prânzul și cina cu serviciul bufet și băuturi incluse (apă minerală, vin alb și roșu, bere și soft drink la dozator) către restaurantul central cu vedere panoramică. La micul dejun este prevăzut și colțul somnorosului (posibilitatea de a lua micul dejun soft la bar de la 10.00 la 11.00 cu cafea și cornete). În funcție de numărul oaspeților poate fi prevăzut servicul la masă. Colțul natură și bunăstrare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață care prevede o bucătărie sănătoasă au la dispoziție o zonă cu produse specifice (biscuiți, pâine prăjită, biscuiți din orez, torturi, lapte din soia sau din orez, miere, dulcețuri biologice, cereale, corn flakes, semințe de in, centrifugate din fructe și verdețuri de zi). Intoleranțe: pentru oaspeții care au intoleranțe alimentare(gluten/ lactoziu) sunt disponibile produse confecționate(pâine, pastă, biscuiți fără gluten și/sau lactoziu, înghețată fără gluten); clienții pot integra totul cu propriile produse. Este necesară în orice caz semnalarea în fază de prenotare. Colțul papa și mame: la dispoziția celor mici, un local amenajat cu plite, chiuvetă, frigider, încălzitor de biberon, cuptor cu microunde, mixer, vase de gătit, fețe de masă. În plus sunt disponibile produse de bază gătite și negătite: ciorbe vegetale, creme de legume. Soft Inclusive: pensiune completă, cu băuturi la mese (apă minerală, vin, bere și soft drink la dozator). Open Bar către barul intern și din zona pișcină de la ora 10:00 până la ora 22:00 consumul nelimitat (la dozator, servit în pahar de plastic) de apă, suc de portocale, cola, spite, două tipuri de sucuri de fructe, thè rece. Notează bine: cu plată toate consumațiile către alte baruri, alcoolice și superalcoolici naționale/extere, băuturi și apă în sticlă, înghețată, snack și toate produsele confecționate și tot ce nu este inclus în ”Open Bar”.

Oferta include
Parcare privată nesupraveghiată.
Parcul de jocuri pentru copii.
Wi-Fi în zonele comune.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club obligatorie pe săptămână euro 49 de persoană, copii de la 0/4 ani gratis.
Asigurarea medicală și a bagajului, bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Al treilea pat de la 4/12 ani contrubut mese obligatoriu de plătit în agenție euro 20,00 pe zi din 1/7 până pe 5/8, euro 30,00 de la 5/8 la 2/9.
Al treilea pat 12/18 ani contribut mese obligatoriu de plătit în agenție euro 30,00 pe zi de la 27/5 până la 15/7 și de la 2/9 la 23/9.
Baby 1/4 ani euro 10,00 pe zi obligatoriu incluse de folosirea zonei papa și mama, de plătit pe loc.
Pătuț gratuit, în funcție de disponibiltăți.

Reduceri
Baby de la 0 la 1 ani gratis în pat cu părinții sau în pătuț. 
Pătuț gratuit, în baza disponibilității.
Al treilea pat adulți -30%.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!