Oferte de turism Marina di Cardedu

Nisip alb, ape transparente și limpezi și o vegetație luxurioasă

Gli hotel consigliati in Marina di Cardedu

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 64

Direct pe mare, la Marina de la Cardedu, în Sardinia, se ridică aceast Hotel ideal pentru familii, datorită formulei copii gratis. Un eficient serviciu de animație va face și mai plăcute zilele ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Marina di Cardedu este situată în omonima comună de la Cardedu, este ușor de ajuns parcurgând strada statală panoramică 125 după localitatea de la Bari Sardo se găsesc indicații întâi pentru biserica Nostra Signora del Buoncammino deci, în afara unui pod, aceea către plajă. Aceasta se prezintă cu un fundal de nisip alb destul de fin și la mal cu unele pietricele. Apele sale sunt transparente și limpezi cu diferite contraste de culori. Un cromatism ulterior este oferit de verdele vegetației care înrămează plaja.

Cardedu este un centru construit de curând, o agregare de interventi constructive care au luat viață în urma unor calamități. Din cauza vârstei sale tinere nu sunt prezente clădiri de importanță istorică, dar pe teritoriul de la Cardedu este posibil să admirați diferite situri arheologice, unele nuraghi de la Perda e pera, cele de la Domus de Janas în localitatea Cucuddadas, și în sfrârșit un impunător puț sacru denumit Su Presoneddu. Acesta încă întreg și complet abandonat, nu a fost niciodată considerat motiv de mândrie de părțile administrative locale, cu toate că are o importanță arheologică, acum riscă să rămână în ruină și din cauza vandalilor care nu îi înțeleg valoarea sa.

VEZI HARTA