Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotelul Club La Giurlita, la Marina di Ugento, în splendida localitate de la Torre Mozza, se bucură de o poziție chiar în fața mării, în centrul parcului natural de la Litorale di Ugento, și udă minunata plajă de nisip alb, cu dune și fundaluri ce coboară lent. Structura dispune de un luxurios parc verde, în mijlocul căruia este dispusă o splendidă pișcină lagunară, unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de cure elioterapiche pe solarium amenajat. Hotelul este compus dintr-o clădire centrală, în care sunt situate camerele și restaurantul și o serie de apartamente, propuse în formula hotel club. Marile spații verzi și frumoasa pișcină amenajată, unite varietății de activități sportive și de distracții fac în așa fel încât această soluție să fie ideală pentru a petrece o vacanță splendidă în Salento. Cele 135 de camere sunt dispuse pe mai multe nivele, sunt toate dotate de un balcon amenajat, de tot confortul necesar și sunt disponibile în trei tipuri: Camere Standard, Camere Superior, cu mobilier de categorie superior și cu deschidere spre mare și Camere Family, ideale pentru nuclee familiare sau grupuri de amici. Structura este lipsită de bariere arhitectonice și dispune de camere pentru persoane cu dizabilități. Punctul de forță al Hotelului Club La Giurlia este cu siguranță plaja, cu zona sa privată și amenajată (o umbrelă și două șezlonguri pentru fiecare cameră), ușor de ajuns pe jos pe o alee. Nicolaus Team va îndulci sejurul oaspeților cu un program bogat de animație și sport, jocuri, turnee, cursuri colective de tenis, aerobică și dans, distracție serală cu pianobar, spectacole în anfiteatru și seri tematice. Pentru copii este disponibil Nicolino Club, cu personal calificat și în compania mascotei Nicolino, împărțit pe vârste:  Nicolino baby club 3/8 ani, Nicolino mini club 8/12 ani, Nick club 12/18 ani cu turnee și cursuri sportive colective, jocuri colective, spectacole și petreceri. Structura dispune de 2 terenuri de tennis, 1 teren de fotbal, 2 de bowling, 1 beach volley, o sală polivalentă.

Restaurant
Micul dejun, prânzul și cina vor fi servite gen bufet( băuturile apa și vinul de casă vor vi incluse, la dozator). Pe timpul săptămânii este prevăzută o cină tipică salentină. Colțul ”Somnorosului”, la micul dejun se poate lua soft, de la 10.00 la 11.00, cu cafea americană și cornete. Zona de natură și de bunăstare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață cu preferință pentru bucătăria sănătoasă este prevăzut un colț cu produse specifice (biscuiți, felii de pâine, de orez, torturi, lapte de soia sau de orez, cereale, corn flakes, băuturi de zi). Intoleranțe: pentru oaspeții care au intoleranțe alimentare (gluten/lactoziu) sunt disponibile produse de bază confecționate (pâine, pastă, biscuiți fără gluten și/sau lactoziu, înghețată fără gluten); clienții pot integra totul cu propriile produse. Este necesară în orice caz semnalarea în fază de prenotare. Pentru eventuale alte intoleranțe sau alergii alimentare specifice este necesară verificarea și confirmarea disponibilității din partea structurii. Serviciul Infant: pentru copii 0/3 ani, în sala restaurant, sunt puse la dispoziție scăunele, meniuri dedicate cu pastăși/sau pastină, creme de legune/verdețuri, ciorbițe, roșii, șnițele de pui, hamburgher, cartofi prăjiți, brânzeturi proaspete, mozzarele, lapte și fructe. În plus pe timpul orariilor de deschidere ale Barului Hall, se poate folosi cuptorul cu microunde pentru necesități imediate. Către Bar Pișcină (de la 10:00 la 24:00) consumul nelimitat de băuturi nealcoolice la dozator, apă, sucuri de fructe la caraffa, granite și ceai rece, totul servit în pahare de plastic.

Localitatea
Ugento cuprinde cartierele de la Gemini, cel de la Torre San Giovanni, marina de la Torre Mozza, Lido Marini și localitatea Fontanelle. Este renumită pentru coasta nisipoasă, care amintește mult plajele caraibice, cu foarte puține stânci și prin prezența, pe unele locuri, de bazine artificiale. Peisajul încântă repede turistul care va rămâne orbit de vederea albastrului cristalin al apei, de lumina plajei, și de verdele intens al vegetației mediteraneene care, cu ai săi impunători și minunați măslini, se vede bine în această zonă de coastă salentină. Torre San Giovanni și Torre Mozza sunt două localități balneare care iau numele de la cele două turnuri costiere de control care veghiază Salento, și care vara devin destinația populară a turiștilor din orice parte a Italiei și nu numai. Buna bucătărie, cultura ospitalității, structurile turistice de înalt nivel și stabilimentele balneare amenajate, complectează tabloul ideal pentru o vacanță plină de distracție, natură și cultură.

De vizitat și de cunoscut
Torre San Giovanni, considerată marina di Ugento prin excelență, fiind cea mai apropiată de aceasta în afara faptului că este administrată de Ugento și cu un trecut istoric strâns legat de cel ugentin. Încă din antichitate cunoscut, de fapt, apele portului său au avut o importanță fundamentală pentru dezvoltarea civilizației messapice. Caracteristicul Turn, astăzi cu rol de Far, vopsit cu motiv de tablă de șah care rămâne impres în mintea călătorilor. Merită o vizită faleza, unde se organizaeză des spectacole în direct, concerte, reprezentări teatrale, cabaret, târguri și sărbători.

Torre Mozza, la puțini kilometri la Sud de Torre San Giovanni, și ea de la Marina di Ugento. Centrul locuit se desfășoară în jurul unui vechi turn de la 1500, făcând parte, ca altele, dintr-un sistem de apărare vrut de Carol V împotriva atacutilor saracene otomane. Satul se deschide direct pe o largă plajăli beră, cu nisip gri.

Lido Marini, considerată a treia marină di Ugento, se găsește câțiva kilometri mai la sud de Torre Mozza și precede puțin zona de la Capo di Leuca. Vara localitatea se însuflețește de numeroșii turiști care îl vizitează. Un factor interesant este poziția sa trategică, la jumătatea drumului între Gallipoli și Santa Maria di Leuca și la mică distanță de Torre San Giovanni.

Muzeul de Arheologie de la Ugento, se ajunge cu o plimbare în centrul vechi, care păstrează reperte istorice importante cum ar fi statuia de bronz al lui Zeus, regăsită în 1961 și devenită simbol de la Ugento. Statuia are o valoare inestimabilă și constituie o mărturie a unui schimb cultural care în trecut a avut loc cu civilizația Messapică.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, principalul loc de cult al orașului Ugento, dar și sediu vescovial al diocesi di Ugento-Santa Maria di Leuca. Actuala catedrală a fost realizată la începutul sec XVIII pe aceleași ruine pe care se ridica antica biserică gotică, distrusă de invazia saracenă din 1537. A fost sfințită și deschisă publicului în 1745.

Biserica Sant'Antonio de Padova, dedicată unuia dintre sfinții cei mai cunoscuți ai Italiei. Biserica, din sec XVII, prezintă o fațadă simplă cu un portal arhitravat și ferestre situate pe axe. Coronamentul orizontal este separat de statuia în piatră care îl reprezintă pe sant'Antonio di Padova. Internul este cu un naos unic și găzduiește nouă altare împodobite de picturile semnate de Saverio Lillo. În afara altarului principal, sunt prezente alte altare ale Immacolata, ale lui San Giuseppe, ale lui sant'Antonio di Padova, al Crocifixului, ale Fecioarei de Costantinopoli, ale Addolorata, san Francesco d'Assisi și cel al lui san Domenico. Se păstrează o orgă originară de la 1600.

Castelul, de origine normanna, se ridică pe o colină de unde veghiază satul. Reședință a tuturor domnilor care au urmat epocii feudale, se povestește că în subteran s-ar păstra un tunel pentru a scăpa în caz de pericol. Lipsesc datele de când a fost construit: unii istorici susțin că parterul ar fi din epoca romană, în timp ce primul etaj aduce mai mult cu fortețele normanne. Sub dominația Angioina a fost inclus printre castelele regești și a fost restaurat de Carlo I d'Angiò în 1275.

Lido Bora Bora, un complex modern și cu adevărat foarte frumos care primește mai ales familii și o clientelă foarte tânără; Lido Coco Loco, unul dintre cele mai cunoscute zone de la Marina di Ugento; Lido Malibù, cu o administrație familiară, mereu îngrijit, caracterizat de un nisip alb și fin și fundal transparent; Lido Playa Blaca și Lido Playa del Sol.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check după ora 17.00 .
Check out până la ora 10.30.
Animale nu sunt admise. 
Sejururi duminica/duminica, posibilitatea de a intra în timpul săptămânii, nu în perioada  31/7 până la 28/08.
Speciale Camera Family 4=3. Patru persoane fără limită de vârstă aranjate în camera Family plătesc trei bilete întregi pentru prenotări până pe 30/4. La sfrârșitul ofertei se plătesc trei bilete întregi și unul redus de 50%.
Speciale Camera Family 5=4. Cinci persoane fără limită de vârstă în cameră Family plătesc trei bilete întregi și unul redus de 50% pentru prenotări până pe 30/4. La sfârșitul ofertei se plătesc patru bilete întregi.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Wi-Fi în zonele comune în interiorul structurii.
Parcare auto rezervată în zona umbrită (pentru Camerele Superior).
Șezlonguri la bordul pișcinei și solarium.
Structură și camere amenajate pentru persoane cu dizabilități.
Camere antialergice și pentru nefumători.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Navetă aeroportuală.
Închiriat prosoape pentru mare.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Card Club pentru animație de zi de de seară,
folosirea pișcinei, a echipamentelor sportive(2 terenuri de tennis,1 de fotbal, 2 terenuri de bowlling, 1 beach volley, o sală polivalentă) ,
serviciu plajă de la al  3° rând în sus (1 umbrelă și 2 șezlonguri ) în dotare scaun Job.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Lecții individuale de înot și tennis(cu plată).

Oferta include
Parcare privată nesupraveghiată.
Solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele.
Wi-Fi în zonele comune.

Suplimente
Al treilea pat 3/14 ani neîmpliniți un contrut pentru mese obligatoriu de 10,00 eruo pe zi de la 11/6 până la 02/7,
de euro 15 pe zi de la 02/7 până la 16/7 și de la 27/8 până la 03/9, de euro 20 pe zi de la 16/7 până la 30/7.
QAl patrulea pat 3/18 ani euro 20 pe zi de la 28/5 până la 11/6 și de la 03/9 până la 17/9.
Camera cu vedere la pișcină supliment de 5% din prețul camerei standard.
Parcare rezervată în zona umbrită euro 21 pe săptămână (gratuită pentru camerele Superior).
Linea Prestige euro 84 e săptămână, de plătit pe loc și de cerut în faza de prenotare.
Baby de la 1 la 3 ani contribut obligatoriu de plătit pe loc euro 9 la zi din 11/6 până la 03/9, care include asistență în sala restaurant, scăunel și menù dedicat.
Pătuț (nu pătuțul propriu) euro 8 la zi de semnalat în momnetul prenotării și de plătit pe loc.
Card Club (obligatoria de persoană pe săptămână de plătit pe loc): din 25/6 până la 27/8 adulți euro 42,
copii 3/14 ani euro 28; de la 28/05 până la 25/06 și de la 27/08 până la 17/09 adulți euro 21, bambini 3/14 ani euro 14.
Supliment plajă 1°rând (cu disponibilitate limitate de cerut și de plătit în faza de prenotare, de cameră pe săptâmănă) de la 28/5 până la 18/6 și de la 03/9 până la 17/9 euro 77 pe săptămână, din 18/6 până la 30/7 și de la 27/8 până la 03/9 euro 91 pe săptămână și de la 30/7 până la 27/8 euro 140 pe săptămână.
Plaja 2° rând: o umbrelă și două șezlonguri în zonă rezervată, din 28/5 până la 18/6 și de la 03/9 până la 17/9 euro 49 pe săptămână și de la 18/6 până la 30/7 și de la 27/8 până la 03/9 euro 63 pe săptămână și de la 30/7 până la 27/8 euro 77 pe săptămână.

Reduceri
Baby 0/1 an gratuit în pat cu părinții. 
Al treilea și al patrulea pat adulți reducere de 40%.

Notă
Formula Soft Inclusive exclude din tratament toate consumațiile către celelate baruri, alcoolicele, superalcoolicele naționale și extere, cafetăria, băuturile și apa care nu sunt de la dozator, înghețata, gustările și toate produsele confecționate și tot ce nu este inclus în Soft Inclusive.Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Card Club obligatoriu de la 3 ani în sus cuprinzând următoarele servicii: activități de distracție cu diferitele mini club-uri, folosirea terenurilor de tenis, de fotbal, 2 pișcine și a echipamentului sportiv, zona Nicolino Club cu jocuri pentru copii.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)