Ugento

Printre ape cristaline și vegetație mediteraneană

Hotelurile recomandate in Ugento

Vezi hartaVezi harta

Costa del Salento Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lido Marini 8.5 Fabulos

În Lido Marini, pe splendida coastă Ionică, se află Costa del Salento Village, o stațiune fermecătoare care oferă servicii de calitate pentru o vacanță unică și relaxantă.

La € 50 / persoană noapte

Hotel Club Ravezzo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ugento Marina di Ugento

Situat la Lido Marini, cartier de la Ugento, în Puglia, la doar 100 metri de plajă și la 33 km de Gallipoli, Hotel Club Ravezzo se bucură de o splendidă vedere a mării ionice și a fost complet ...

La € 60 / persoană noapte

Hotel Resort Arco del Saracino

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lido Marini

În localitatea Lido Marini, dealungul litoralului dintre Gallipolo și Santa Maria di Leuca, în zona chiamată ”Maldive din Salento” se ridică aceast Complex care rezultă în mod particular ...

La € 65 / persoană noapte

Arco del Saracino Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lido Marini

În localitatea Lido Marini, dealungul litoralului dintre Gallipolo și Santa Maria di Leuca, în zona chiamată ”Maldive din Salento” se ridică aceast Complex care rezultă în mod particular ...

Le Ville del Saracino

Salento Lido Marini

Complexul "Le Ville del Saracino” s-a născut în Lido Marini la 300 de metri de mare și la câțiva km de numeroase locuri de interes și plaje splendide. Înconjurate de verdeață, vilele sunt ...

Ce să vezi in Ugento

Ugento este comuna situată în zona de jos din Salento, în provincia Lecce și al său teritoriu include o zonă de coastă care se oglindește pe Marea Ionică, printre cartierele Gemini, Torre San Giovanni, Lido Marini, zona marina de la Torre Mozza și localitatea Fontanelle. Din cauza frumuseților sale arhitectonice, arheologice și naturale, Ugento a fost recunoscută în 2008 oraș de artă și localitate turistică. Ugento este la o distanță de circa 60 km de Lecce, 23 km de localitatea balneară de la Santa Maria di Leuca și la 25 km de cunoscuta Gallipoli.

Teritoriul de la Ugento este vast și mai ales variegat. Zona de coastă se extinde pe circa 12 km și se caracterizează prin fundaluri joase și nisipoase care permit și copiilor să facă baie. În interior, în schimb, este caracterizate de vegetația meditereaneană, numeroase bazine artificiale înconjurate de păduri și zone în întregime dedicate păscutului.

Numeroase sunt monumentele istorico-culturale pe care este posibil să le vizitați la Ugento, cum ar fi Cattedrale di Santa Maria Assunta, realizată la începuturile anilor 1700, sau Chiesa di Sant'Antonio da Padova, Santuario della Madonna della Luce, Chiesa dei Santi Medici Cosma și Damiano, Chiesa di Santa Maria di Costantinopoli, Cripta del Crocifisso, sau încă Tornul Ceasului, Palatul Vescovile și Castelul.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)