Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotel Club Ravezzo este situat la doar 20 metri de plaja spledidă de nisip fin, o plajă privată și amenajată cu umbrele și șezlonguri, cu un bar și oferă propriilor oaspeți un plăcut și relaxant sejur. Este vorba despre un beach bar de mici dimensiuni dispus pe trei nivele, în centrul Lido Marini. Bine îngrijit și confortabil, rezultă a fi soluția ideală pentru un sejur în libertate și liniște, spre descoperirea plajelor și al mării cristaline care caracterizează zona. Structura este compusă din 44 camere bine mobilate și restructurate de curând, toate dotate de aer condiționat, frigobar, telefon, tv cu ecran plat, grup sanitar cu uscător de păr. Disponbile camere Standard de 2/4 persoane, unele cu terasă amenajată și camere Standard cu vedere la mare cu adăugarea unui supliment. Hotel Club Ravezzo dispune de un bar, un roof garden și o pișcină mică pentru copii.

Localitatea
Lido Marini este o magnifică localitate balneară a provinciei Lecce, în Salento de jos, aparținând Comunei di Ugento. Situată între Torre Pali și Torre Mozza, localitatea si extinde la poalele unei ”sere” de la Leuca, la vârful extrem meridional al Pugliei. Din punct de vedere balnear, Lido Marini, este una dintre zonele cele mai frumoaase din tot Salento, apele sunt de fapt cristaline și transparente, fundalurile joase și nisipoase care permit balnearea tuturor. Un factot interesant este, în plus, poziția sa strategică, la jumătatea drumului dintre Gallipoli și Santa Maria di Leuca și deloc departe de Torre San Giovanni. Alegând această destinație veți avea posibilitatea de a vă bucura de un șcenariu natural splendid fără a renunța la frumusețea nocturnă a întregii coaste ionice din Sudul Salento.

De vizitat și de cunoscut
Torre Pali, la Salve, este una dintre nenumăratele turnuri de pază costiere ridicate în sec XVI de Carlo V, pentru a apăra teritoriul salentin de invaziile și de jefuirile saracene. Inițial, când a fost ridicată, turnul era pe pământ, apoi din cauza eroziunii coastei, s-a dezlipit și acutal este înconjurată de apele mării.

Torre Mozza se găsește în localitatea Salento în provincia Lecce. Clădirea a fost ridicată în sec XVI la cererea regelui Carlo V. Pe timpul celui de-al doilea război Mondial, turnul a fost folosit de soldați pe post de poziție de atac. Cu trecerea timpului aceasta a fost restaurată.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)