Serena Majestic Hotel

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Un sat turistic de 4 stele situat la Montesilvano, direct pe plajă. Oferta de la Serena Majestic este gândită pentru a satisface exigențele, dorințele și nevoia de distracție și de relaxara a adulților și a copiilor. Structura are la dispoziție 200 de camere direct la mare, renovate în 2011. Plaja este nisipoasă și rezervată, cu umbrele alocate, șezlonguri și scaune de plajă, cambine de schimbat și dușuri, bar, centru de asistență și de informații, este amenajată cu bărci cu vele (în afara orelor de curs), windsurf și canoe, pedalo și teren de volley beach. Serena Majestic dispune de una dintre cele mai bune echipe de animație italiene cu un grup de peste 40 animatori. Nu doar distracție, ci și servicii punctuale și de încredere pentru oaspeții de orice vârstă:  cluburile pentru copii și tineri, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzică live, dansuri de grup, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: muzicale, cabaret, varietăți, jocuri. La dispoziția familiilor este o mare pișcină cu tobogane și multe altele. Părinții care vor să pregătescă singuri masa pentru cei mici pot folosi bucătăria mămicilor, diponibilă 24 din 24. Către Serenino Club, SereninoPlus Club, Sereup și Serenhappy, copii pot fi lăsați sub îngrijirea echipei de animație, cu o înaltă pregătire și un program de jocuri foarte activ, sport, activități de jocuri și recreative. Toată familia în plus, se poate distra cu Bluserena Circus, învățând bazele artei de circari, jonglerie, echilibrism și clown. Pentru iubitorii de fitness, în plus, o modernă sală de sport cu aparate istonice și gimnastrică de grup, trezire musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body și Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates. Bluwellness este o zonă dedicată celor care în vacanță vor să se bucure de o pauză, în numele relaxării și al bunăstării. Propune tratamente de față și corp, masaje relaxante, sportive și uleioase, percursuri de bunăstare personalizate. 

Localitatea
Sejururile în Abruzzo permit să aveți totul la îndemână, marea, muntele, arta, istoria și tradițiile. Un teren neatins și original, unic în Italia prin calitatea și diveritatea faunei și a florei, protejate în cele trei parcuri naționale, în parcurile regionale și în alte rezerve naturale (Abruzzo de fapt a fost denumită ”Regiunea Verde A Europei”).

De vizitat și de cunoscut
”Pescara Vecche”, între cursul Manthonè și strada Delle Caserme, este inima pulsantă a orașului frecventat ziua și noaptea și în orice anotimp. Pe aceste străzi, pline de restaurante tipice și locale deschise până seara târziu, se găsește Muzeul Casa Natale G. Annunzio unde este expusă o documentație a vieții și a operelor artistice ale poetului și Muzeul Genti d’Abruzzo, care păstrează istoria și tradițiile populare de la origini până în anii 1950. În centrul modern de la Pescara, lângă celebra piață Salotto se găsește Villa Urania- Antiche Maioliche de la Castelli, un muzeu găzduit într-o vilă de la optsute unde în interiorul său este expusă una dintre cele mai importante colecții mondiale de ceramică artistică de la Castelli.

Orașul Sant'Angelo, distant la 11 km de hotel, unde este posibil să admirați Collegiata de la San Michele care datează de la secolul al XII, Biserica de la S. Chiara și cea de la S. Francesco. La circa 20 km distanță, se găsește Atri, unde este posibilă admirarea mărturiilor artistice prețioase: Palatul Acquaviva, Teatrul Comunal, Biserica S. Agostino, Fântâna Canale de la Sec XIV și peșterile, o rețea de grote colegate între ele și construite în “opus signum”.

Chieti, se află pe o colină care separă apele afluenților râului Pescara de cele ale bazinului Alento și mai departe, masele de la Maiella și cele de la Gran Sasso de cele ale câmpiilor de la Adriatic, în varietăți panoramice unice prin bogăție și varietăți de peisaje. Este una dintre cele mai antice orașe ale Italiei, cu origini legendare- Chieti găzduiește Muzeul Național Arheologic, care postrează mărturiile treptelor celor mai importante din istoria arheologică abruzeze, printre care statuia Luptătorului de la Capestrano (VI sec î.Hr.) și Muzeul de la Civitella, care păstrează reperte ce provin din epoca paleolitică și din neolitic.

Vasto, situat pe o colină care coboară lent către mare, orașul păstrează multe mărturii din trecut: ruine ale vilei Augustee și resturi de așezăminte medievale; Castelul Caldoresco ridicat în prima jumătate a secolului XV; Palatul d’Avolos, situat în piața Prudente și construit pe resturile unui edificiu medieval din secolul XIV din care păstrează diferite detalii decorative. Pe coasta Vastese este posibil să admirați ”Trabocchi” vechi și caracteristiche construcții în lemn folosite un timp pentru pescuit.

Insulele Tremiti. Arhipeleagul este alcătuit din trei insule: San Dominio, San Nicola și Caprara. Marea este cristalină și limede, cu fundaluri rocioase care fac să fie apreciat în mod particular de practicanții de scufundări. Ajunși pe insule se pot închiria bărci din cauciuc pentru a merge spre descoperirea nenumăratelor insenaturi și golfulețe care le caracterizează.

Lacul de Penne este una dintre oazele faunistice cele mai interesante din regiune. În interiorul oazei este posibil să vizitați : Masseria dell'Oasi care sperimentează, în interiorul unei agentții agricole în rezerva Penne, producerea și trasformarea de produse de agricultura bilogică, laboratoriul dell'Oasi care dă posibilitatea clienților de toate vărstele să desfășoare activități tipice le trasformare a lemnului și a ceramicii.

Parcul Național Gran Sasso și Monti de la Laga
Parcul Național Gran Sasso se extinde pe 160.000 hectare și în interiorul său sunt incluse lanțurile muntoase de la Gran Sasso și Munții Laga. Flora Parcului prezintă un patrimoniu vegetal de mare valoare, și fauna este destul de diversificată și reprezentată de specii rare, cum ar fi lupul apeninic, pisica sălbatică, capra neagră, mistreții, veverițele și vulpile. Parcul este atraversat de o rețea deasă de cărări pentru excursii și de Ippovia de la Gran Sasso, se pot parcurge și în mountain bike. Teritoriul dezvăluie vizitatorilor săi sate medievale bine păstrate, arhitecturi rurale, castele, schituri și abate.

Parcul Național de la Majella, are o suprafață care se extinde în provincia Aquilla, Chieti și Pescara și alte 34 comune. Parcul este costituit de un masiv calcaros tăiat de canyonul de la Orfento, de la Selva Romana, de la Santo Spirito și de la Val Serveria. La Majella are vârful cel mai înalt pe muntele Amaro la mai bine de 2793 m. Fauna este destul de diversificată și este reprezentată de specii rare, cum ar fi lupul apeninic, pisica sălbatică și capra neagră. Parcul organizează pentru oaspeții săi: excursii pe jos, cu mountain bike și călare, excursii didactice ghidate, trekking, birdwatching, cicloturism, cățăratul sportiv și torrentism.

Parcul Regional De La Velino Sirente este un minuat șcenariu natural, un peisaj neatins care găzduiește o floră și o faună printre cele mai însemnate din centrul Italiei. Munții calcaroși de la Velino și de la Sirente, printre care se deschid și crestele de la Rocche, de la Pezza dei Prati del Sirente, se caracterizează prin întinderi de pereți stâncoși, de la gole de la Celano și San Venanzio și de la Grotte di Stiffe. Parcul de la Velino Sirente prezintă nenumărate oportunități de distracție vizitatorilor săi: excursii pe jos, excursii în mountain bike, cicloturism și excursii în noapte pentru a petrece o zi în natură și distracții.

Parcul Național d'Abruzzo, Lazio și Molise.
Parcul Național d'Abruzzo oferă nenumărate momente de a trăi total raportul sănătos și sincer cu natura, cultura, tradițiile și diferitele ambiente care îl caracterizează: de la crestele rotunjite la cărări abrupte tipice peisajului apeninic. Încă astăzi sunt se mai găsesc unele dintre speciile cele mai importante ale faunei italiene: ursul brun, capra neagră și lupul. Parcul pune la dispiziția vizitatorilor ghizi experți pentru a admira localitățile cele mai frumoase și liniștite, descoperind adevărata latură sălbatică a Parcului, prin excursii pe jos și în mountain-bike. Zona oferă în plus multe localuri unde se poate aprecia bucătăria tipica de la Abruzzo.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
În anfiteatru spectacole în fiecare seara noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Medicul din satul de vacanță este disponibil în orarii prestabilite, dimineața și seara, cu vizite gratuite.
Medicul din satul de vacanță este reperibil 24ore (pediatrul de la 17/06 până la 08/09).
Teren de tenis, de fotbal cu iarbă sintetică, teren polivalent (tenis și basket).
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în apartamentele Confort.
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Parc de joacă pentru copii, îngrădit, cu jocuri uriașe, leagăne, tobogane.
Trezire musculară ”Stretch and Tone”, cursuri de barcă cu vele(colective).
Turnee sportive,Acquagym, Dansuri de grup pe plajă.
Două terenuri de tenis, teren de bowling cu iarbă sintetică.
Beach volley, Ping-pong, Dive Center, tras cu arcul.
Pișcina cu apă dulce cu tobogane.
Pișcina cu apă dulce cu trambulini.
Pișcina cu apă dulce pentru copii.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către Gran Serena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Închiriat auto și tranferimente.
Parcare închisă și nesupraveghiată.
Închiriat scaune cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete (nu este permisă folosirea lor în complex).
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.

Activități
Servicii și tratamente în Centrul Termal și cel Bluwellness (cu plată).
Lecții de scufundări cu posibilitatea de cursuri PADI și închiriat accesorii (cu plată).
Lecții individuale pe barca cu vele (cu plată).
Excursii diferite (cu plată).

Restaurant
Serena Majestic oferă două Săli de Restaurant climatizate cu o bogată gamă de feluri servite la bufet (inclus micul dejun) și show cooking, garantând cel puțin 25 de feluri împărțite în aperitive calde și reci, felul întâi și doi, grătare de carne și de pește, nenumărate garnituri, prăjituri, fructe proaspete și diferite, vin la dozator și apă microfiltrată incluse pe timpul meselor; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. La dispoziție și la cerere se poate lua masa afară, la sac, în locul meselor principale. În interior este și pizzeria Gulliver care efectuază serviciul de livrare, la orarii prestabilite. Bucătăria pentru cei mici este gratuită pentru clienții care aleg pensiunea completă sau demi pensiunea, cu asistență și disponibilitatea de produse de bază în orariile meselor principale, accesibilă 24 din 24.

Soft All Inclusive
La restaurantul central micul dejun este prevăzut un bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrata, loc la masa rezervat pe toata perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 pâna la 15/9. În baruri :apă microfiltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervata, un șezlong și un scaun de plaja de familie. În bucataria mame - ”biberonerie”: o zona dedicata parinților care vor sa gatească și să pregatească papici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistența și disponibilitate de produse de baza în orariile meselor principale. Pentru consumațiile cu plată este necesară folosirea Smart Card-ului.

All Inclusive
Se prenotează pentru sejururi de minim 7 nopți (și pentru toți membri prenotării), prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: în barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; băuturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersică, limonadă, apă tonică, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la saptamâna (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesară folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosită să se ofere consumații altor persoane. Această formulă poate fi revocată de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respectă regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Camera cu balcon € 7 pe zi de cameră.
Card Club (obligatiorie de la 3 ani în sus) € 36 de persoană pe săptămână.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră.
Pentru cei care aleg Check Out Posticipato, eventuala masă extra în pensiune Plus are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană.
Parcare internă încercuită, nesupraveghiată, € 35 pe săptămână până pe 23/6 și după 26/8 ;€ 42 de pe 24/6 până pe 25/8.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 19 la zi de la 29/7 la 25/8.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Șezlong (cu scaun de plajă inclus în preț) al doilea (la schimb cu scaunul), de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână (ulterioare schimburi cu plată).
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.

Reduceri
Al treilea pat de la 3 la 8 ani gratis.
Al patrulea pat de la 8 la 12 ani -50%. 
Al treilea și al patrulea pat de la 8 la 18 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.
Copii de la 0 la 3 ani gratis, pătuț, bucătărie pentru mămici, biberonerie incluse.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6  și de pe 9/9 până pe 16/9:   0-3 ani 70%, 3-18 ani 60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani 40%, 3-18 ani 30%.
Prin vârstă se înțeleg anii neîmplitiți încă.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!