Montesilvano

Artă, cultură, natură și distracție

Hotelurile recomandate la Montesilvano

Vezi hartaVezi harta

Serena Majestic Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Montesilvano

Deschis direct pe plaja rezervată și nisipoasă, Serena Majestic se află la un kilometru de centrul de la Montesilvano, la 7 km de Pescara și de aeroportul său, în Abruzzo, regiunea parcurilor ...

La € 64 / persoană noapte

Serena Majestic Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Montesilvano

Serena Majestic Residence este situată direct pe plaja sa, la 2 km de centrul orașului Montesilvano, într-o regiune plină de sate, parcuri naționale istorice și multe zone protejate.

La € 140 / persoană noapte

Club Esse Mediterraneo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Montesilvano

Clubul Esse Mediterraneo este situat pe malul mării în Montesilvano. Ideal pentru familiile cu copii, oferă un amestec excelent pentru cei care doresc să se relaxeze pe plajă fără a se sacrific ...

La € 57 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Montesilvano este o comună situată la nord de Pescara, în Abruzzo și este împărțită în Montesilvano Colle și Montesilvano Marina. Teritoriul este în mare parte plan și se deschide direct la Marea Adriatică. Sectorul turistic este destul de dezvoltat și constituie unul dintre sectoarele principale pentru economia locală.

Cei care sejurnează la Montesilvano pot să viziteze: Biserica Madonna della Neve, construită în secolul XIII din dorința poporului, era inițial dedicată Sfântului Nicola; Palatul Delfico, de la 1700, o proprietate privată, în trecut a găzduit și uficiile comunei, Biserica parohală de la San Michele Arcangelo, situată în Piazza Umberto I, de la 700 cu un clopot ce aparține epocii Medioevo, în interiorul căreia se prezintă Statuia Madonna della Neve din 1400; Villa Verrocchio, un cartier de la Montesilvano, unde se află și frumoasa Vila Delfico de la 800, înconjurată de exemplare de pini de Aleppo; Biserica San Givanni Bosco, construită de curând, pe un plan rectangular și interior de trei naosuri cu bolta în formă de cruce; Biserica parohială de la Sant Antonio de Padova, situată în Piața Guglielmo Marconi, și ea construită de curând, a fost prima biserică din noul centru marin.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)